miramar69 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 A ty myślałeś , że ten zbiornik to jakaś inna woda niż pozostałe. Przecie to teraz bardzo modne nawet bym powiedział "dystyngowane" . Z tego co wiem w tamtym tygodniu na pewno było kilku "FACHOWCÓW" , którzy bali się spóźnić i zaczęli wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 A ty myślałeś , że ten zbiornik to jakaś inna woda niż pozostałe. Przecie to teraz bardzo modne nawet bym powiedział "dystyngowane" . Z tego co wiem w tamtym tygodniu na pewno było kilku "FACHOWCÓW" , którzy bali się spóźnić i zaczęli wcześniej Ja tego nie ogarniam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 totalna nędza, wyjazd uratowany kilkoma okonkami z powierzchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 5 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2016 I u mnie ani wczoraj ani dziś bez rewelacji, kilka okonków i niewymiarowe sandacze.Ale za to znalazłem pudełko z przynętami, może któryś kolega z forum zgubił, jeśli taki jest niech opisze na priv zgubione pudełko i przynęty, chętnie zwrócę.Sam kiedyś zgubiłem, znam ból utraty tych "tajnych", najłowniejszych egzemplarzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ktoś chętny na pływanie ok 15 bo samemu mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ktoś chętny na pływanie ok 15 bo samemu mi się nie chceNie będziesz sam , gwarantuję Ci to. Jeżeli trafisz na piękną pogodę to , kilkadziesiąt może nawet osób będzie z Tobą!!! Kilkanaście skuterów i innego badziewia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 (edytowane) Eeeee nie przesadzaj z tymi skuterami i badziewiami, aż takiego tloku z środkami pływającymi to tam nie ma chyba że piszemy o innych wiorach Nic jadę sam na 15.00 będe na wodzie! Edytowane 3 Lipca 2016 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Przy dzisiejszej pogodzie (TEN WIATEREK I DESZCZYK) to nasz na prawdę dużą szanse że będziesz sam . Pisałem ogólnie co tam się dzieje w sezonie letnim przy pięknej pogodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja byłem wczoraj Łódka niestety w konserwacji, a z brzegu ciężko. Sięgałem tej wody 8 m...Małe sandukany się meldowały.Nic więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 4 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Eeeee nie przesadzaj z tymi skuterami i badziewiami, aż takiego tloku z środkami pływającymi to tam nie ma chyba że piszemy o innych wiorach Nic jadę sam na 15.00 będe na wodzie!I co, brało cóś? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nie mogę Ci powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nie pytaj czy brały , tylko po ile teraz biorą - 100???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Sandokany, polsilwery i inne badzie , a jeszcze kilkanaście lat temu łowiło się ( ostatnie zdjęcie) tam piękne kropkowańce.A na bystrzach ,świnki błyszczały w słońcu jak żywe srebro. :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nie mogę Ci powiedzieć...Daj znać, co z sobotą, bo ni mom pojęcia co robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Nie mogę Ci powiedzieć...Czyli brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Daj znać, co z sobotą, bo ni mom pojęcia co robić...Bądź cierpliwy, w sobotę rano dam znać nie wyciszaj telefonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Czyli brały Psulek odkąd kupiłem od Ciebie echo nie mogę ryby złowić, czy w ustawieniach echo jest opcja odstraszania ryb? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 7 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 Psulek odkąd kupiłem od Ciebie echo nie mogę ryby złowić, czy w ustawieniach echo jest opcja odstraszania ryb?i niech tak już zostanie - hi hi hi hiiiii . Bzzzyy urazu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Psulek odkąd kupiłem od Ciebie echo nie mogę ryby złowić, czy w ustawieniach echo jest opcja odstraszania ryb?Może Ty nie chcesz złowić...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Pewnie mam takie samo echo lub podobne, ale nie winił bym go za brak sukcesów .Womaly23 - zapamiętaj : "najłatwiej wroga rozpoznać walką", więc ni ma na co czekać i narzekać , tylko trza jeździć i walczyć.S.o.du pewnie niedługo się spotkamy, to pogaworzymy .Pozdro !!!!!!!!!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) S.O.D nie umie gaworzyć on bełkocze:) szczególnie jak się pojedzie na nockę a chrapie o jasny pieronie przenajświętszy i stu milicjantów Edytowane 8 Lipca 2016 przez womaly23 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 To sobie w takim razie pomamroczemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 S.O.D nie umie gaworzyć on bełkocze:) szczególnie jak się pojedzie na nockę a chrapie o jasny pieronie przenajświętszy i stu milicjantów łoj tam raz się zdarzyło ... wszystko przez bimbuś :-). No to jestem panowie w niedzielę jakby co, może się spotkamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 (edytowane) łoj tam raz się zdarzyło ... wszystko przez bimbuś :-). No to jestem panowie w niedzielę jakby co, może się spotkamy...Bo pić to trzeba umić Ja jutro z rańca melduję się na wodzie i zastawiam się na tołpygę na szarpaka Edytowane 8 Lipca 2016 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2016 Jak to mówią parle, parle sucho w gardle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi