Skocz do zawartości

Zbiornik Wióry

michal7709

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie czy zgadzacie się na publikację swoich zdjęć przez inne osoby? Chyba nie ładnie tak robić a póki co zabranie dobrej ryby nie jest przestępstwem, pomyślcie zanim coś napiszecie. Raffaello opublikował zdjęcie swojego znajomego z ryba, wystawiając go na raczej obraźliwe komentarze innych " uwalniaczy". Ja uważam ze postąpił bardzo nie ładnie i gdyby umieścił moje zdjęcie w jakich kolwiek okolicznościach to bym go wyklapsowal. Myślę ze każdy z nas by sobie tego nie rzyczyl, a Ty panie Raffaello przestań siać i przesyłać komuś foty na priv itd chyba ze to zdjęcia golej żony to śmiało.... I to tyle w temacie

• Like 1

Dziś kolejni kłusownicy. Meine frau może pół dnia rzucać i robić za kotwicowego, a tam trzech chłopa w sile wieku kur.... siły na spining nie mają - cały dzień zakazany trolling na leżąco. Biała łódka, biały silnik numery chyba powiat skarżyski (świętokrzyskie). I śmierdziele do wora.... Ale......... wiem czym przyjeżdżają ....

Skoro widzisz i nie reagujesz to chyba coś nie tak.  Jeżeli nie znasz numeru na straż rybacką  to zadzwoń chociaż  na policje. :ph34r:

A ty Rafale jak masz jakieś porachunki podejrzewam że z dawnym kolegą  do załatwiaj  to sobie może w inny sposób bez zaśmiecania wątku.Kilka twoich wpisów i znów wątek będzie zamknięty. :unsure: :unsure:

• Like 1

...Kilka twoich wpisów i znów wątek będzie zamknięty.

I bardzo dobrze.

Nie potrzbny jest medialny rozgłos żadnej wodzie.

Zauważyliście żeby moderacja chwaliła się POLSKIMI rybami w jakiś wątkach?

Najpopularniejsze zbiorniki, jeziora są rzucane na pożarcie dla głodnych, reszta wód w których coś jeszcze pływa jest krótko mówiąc zatajona i BARDZO DOBRZE.

Nie jednokrotnie byłem swiadkiem najazdu "obcych". Bywało, że na wodę przyjeżdżał autokar, tak autokar zimą z amatorami na okonie zpod lodu, a tp tylko dlatego, że jakiś idiota się pochwalił.

Teraz okonie to tylko wspomnienia.

Także jeśli ktoś ma ochotę zaistnieć na forum i chwalić się rybą to lepiej zrobić to w wątku np. Szczupaki2016.

• Like 9

Ja też byłem w niedzielę. Pływaliście na spalinowym blisko tamy ? Ryb zero, ale sobie myślę wieje to wieje ale chociaż spacerek sobie zrobię bo to zdrowo. Ale nie dało się k...... odpocząć bo ciągle sruuuuuuuuuuuuuu i sruuuuuuuuuuu silnikiem spalinowym. Jak ktoś lubi wyścigi to chyba pomylił Wióry z Miedzianą Górą.

IMHO na Wiórach powinny być tylko dopuszczone silniki elektryczne.

Byłem wczoraj, okazów nie było ale 4 krótkie sandacze i 2 szczupaki 55-60 cm udało się wytargać (oczywiście wróciły tam skąd wyszły). 

Dziś również uciekłem z domu i pływałem jakieś 5 godzin. W porównaniu do wczoraj była nędza ale udało się uratować honor i pod koniec dnia po 15-tej padł sandałek taki około 50cm (podbierałem ręką i uciekł :D) .Wczorajsze brania były wyczuwalne na wędce, dzisiejsze prawie nie widoczne. Wiał silny i bardzo zimny wiatr, zamarzały przelotki i fajnie nie było. Miałem na kiju przez chwilę bardzo ładną rybę, myślę że sandacza ale nie dość że brał na raty (3 razy skubał koguta w jednym rzucie) to spiął się po około 10 - sekundach walki. W sumie nie ma co narzekać,  ręka rybą śmierdzi, zero urwanych przynęt, a ryb jeść i tak nie lubię  ;)

Edytowane przez xeniowy
  • Like 2