womaly23 Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 (edytowane) Ja zielona łódka z Marinerem srebrnym, sam plywalem, Ty chyba wodowales się tu w portkach z brzegu tak i też chyba sam byłeś ? Edytowane 12 Listopada 2016 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Tak wodowałem z brzegu i dziś byłem sam, ale wczoraj z kolegą i on też złapał szczupaczka trochę ponad wymiar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 to na Miedznej kiepsko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Miedznej ? Tam obowiązuje zakaz połowu ze środków pływających. Dlaczego pytasz o Miedzną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 bo swojego czasu słyszałem o ładnym stadzie sandaczowym, ale wtedy można było tam pływać .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky X Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Na Wiórach zwierza pełno. Bażanty widzę często, sarna to też nie rzadki widok, trochę gorzej z rybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Bo na wodzie też "zwierza" pełno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Bo na wodzie też "zwierza" pełno Przydałby się odstrzał kontrolowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 sezon myśliwski dopiero się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Jednak dla porównania powiem, że sporo pływam na Brodach i tam złowienie czegokolwiek na spinning jest już dużym sukcesem, choć w okresie letnim udało mi się wydłubać około 70 sandaczy (jednego dnia 23 ale to był jakiś dzień jeden w życiu) to już gorzej jest jesienią. Korzystam dużo z dobrodziejstwa jakim jest echosonda, dużo czasu poświęcam na namierzenie moim zdaniem dobrej miejscówki. Pływając na Wiórach widzę na echu dużo więcej ryb niż na Brodach, mówię tu ogólnie o rybach nie tylko o sandaczach czy szczupakach. Proszę mnie dobrze zrozumieć, nie twierdzę że na Wiórach jest mnóstwo ryb ale że jest jej więcej niż na Brodach gdzie czasem mam problem z zanotowaniem brania. Byłem w tym roku 4 razy na Wiórach i zawsze coś wydłubałem, wcześniej jeździłem na Domaniów (zamknięty aktualnie), Brody (bezrybie aktualnie), Sulejów (kilka razy i padło kilka szczupaków). Celem moich wypraw prawie zawsze są sandacze, reszta drapieżników to przyłów choć lubię też łowić okonie z tym że tych to już prawie nie ma w naszych wodach. Edytowane 13 Listopada 2016 przez xeniowy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky X Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 To ciekawe bo słyszałem opinię................... dokładnie odwrotną. Że na sondzie na Brodach widać sporo ładnych ryb a na Wiórach studnia. Pewnie zależy to od interpretacji obrazów, to to dwie skrajnie różne opinie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukgor Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Hej ja dziś również miałem przyjemność skrobać przelotki z lodu na tym uroczym zbiorniku. Efekty po 6 godzinach słabe jeden szczupaczek 60+ wypięty przy łódce i jeden spad ładnego szczupala w połowie holu, do tego jeszcze ze trzy pstryki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Parę pstryków. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 O kurcze ale złapało ,trzeba łyżwy znaleźć. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 ............... i świder naostrzyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 w zeszłym roku przejechałem 100km, puknąłem butem w "lód" i wróciłem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 JEST LÓD ???? , CZY ODPUŚCIŁ JUŻ ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Gdzieś poszedł ale nikomu nie mówił gdzie i na jak długo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 21 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2016 Cały skuty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 poszedł na czorsztyn :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 25 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2016 Jest lód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Jakby co na Brodach lód na przewężeniu, dalej czysto Barbara rozgoniła :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Dobrze wiedzieć, lubię na Brodach dłubać za okoniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 przy 25km/h w porywach 50 i -1C musi być super 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi