michal7709 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jadę na sylwestra co będzie to będzie ,grila mam i coś do grilla swojskiego więc jak to mówi jedna pani "damy radę ". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jadę na sylwestra co będzie to będzie ,grila mam i coś do grilla swojskiego więc jak to mówi jedna pani "damy radę ".Ja też będę na sylwka w okolicach. Biorę podlodówki i spin okoniowy. Ciekawe czy wyjdzie coś z mojego wędkowania, może Świślina poniżej zbiornika?. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Tomek , fajną masz mete nad Wiórami , tylko pozazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Tomek , fajną masz mete nad Wiórami , tylko pozazdrościć. A no w rzeczy samej. Cisza, spokój i do wody rzut beretem. Tylko szkoda, że tam z rybkami szału nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Jadę na sylwestra co będzie to będzie ,grila mam i coś do grilla swojskiego więc jak to mówi jedna pani "damy radę ".Chyba po lodzie pośmigać tylko nie zapomnij o kombinezonie pływającym???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzielski Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Czy ktoś z szanownych kolegów orientuje się ile jest lodu na wiórach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 2 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Część jeszcze faluje. Tam gdzie jest lód to jeszcze za cienki aby chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 3 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Niestety potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moczykij67 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam kolegów . Czy już na zbiorniku jest lód ???? A jak jest to czy można bezpiecznie już łowić???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobaggio Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witam. Wczoraj czyli w sobotę, totalny dramat, okoniki po 8cm i to po kilka na głowę. Lód gruby ,lekka odwilż a rybki , przynajmniej z nami, nie chciały współpracować. Łowiliśmy głównie głęboko, może płycej ktoś lepiej połowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Nie - wszędzie lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 (edytowane) Ta, a nawet brzoza Edytowane 15 Stycznia 2017 przez womaly23 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 A co tu taka cisza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Czekamy na 1.06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Czekamy na 1.06 żeby po "wyczynach" z ostatniego sezonu nie było zdziwienia / rozczarowania ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 To co było na Wiórach już nie wróci, wątek jest ukoronowaniem niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 tak, tylko niestety nie bez powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Nic się nie dzieje bez przyczyny, najgorsza jest świadomość, że każdą pozostałą wodę w Polsce, w której pływa powyżej średniej ogonów czeka to samo. W tym tempie za 10-20 lat będziemy tęsknić za tym co jest dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Byłem dziś na walnym zebraniu i napisze tak : JAKI GOSPODARZ TAKA WODAresztę przemilcze bo szkoda nerwów ,, beton , beton , beton Edytowane 5 Lutego 2017 przez Rajfel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 To gdzie te moje sandacze, które wypuszczałem W brzuchu Najgorsze doznanie wypuszczającego ryby wędkarza!!! Do tego kocham tą wodę i jej klimaty!!! Brak mi słów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Żywiec, trup swoje zrobiły.Oczywiście wędkarze z łódek również ale to co się dzieje nocami to przeraża mnie najbardziej. I obojetnie czy to Wióry czy inne zaporówki. To są tysiące ryb w ciągu roku !!!Zbiornik fajny ale jak to się mówi, już po plackach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 akurat to chyba jeden z niewielu zbiorników, gdzie większy udział w pustoszeniu mieli spinningiści (proporcjonalnie , nie bezwzględnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 (edytowane) Nie zgadzam się, władze dały d.... y, żadnych kontroli.. Przecież od marca do maja trupiarze w pełnym natarciu szarpali ryby przeokropnie, każdy wiedział, każdy słyszał i tel na straz też były a kontroli zero. Chyba więcej lub tylko z łódek ryby trafiaja spowrotem do wody niż od trupiarzy... Edytowane 5 Lutego 2017 przez womaly23 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 zapewniam, że łódki dobrze, oj dobrze nadrabiały i chować po krzakach nie musieli, bo przecież kompletny "spokój" mieli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobaggio Opublikowano 8 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 (edytowane) Witam. Łowie na spining ale zdarza mi się też zasiada nocna na trupka. Na Wiórach byłem może cztery czy pięć razy w tamtym roku. Złapałem może osiem czy dziesięć sandaczy,wziołem jednego za namową żony( bardzo lubi ryby). Jeśli się łowi z głową to i grunciarz może wypuścić rybę.Potwierdzam brak kontroli i koledzy z rejestracją Wra robią swoje. Pozdrawiam Edytowane 8 Lutego 2017 przez mariobaggio 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi