xeniowy Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zasrane gumofilce wyduszą wszystko. Te szczupaczki nie mają szans, nieraz widziałem jak wygląda takie branie. Od momentu zniknięcia spławika do momentu zacięcia upłynie czasem kilka minut (trzeba wypalić papieroska) i potem słychać "panie tak zażarł że i tak by nie przeżył" i ryba do wiadra !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Czy cały rok zbiornik wióry jest otwarty na łódkiNie, od czerwca, ale możesz spróbować z pomostu na muchie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zakaz pływania w maju? Starałem się znaleźć informacje ale takich nigdzie nie znalazłem. Miałem zamiar wpaść z pływadłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Zakaz pływania w maju? Starałem się znaleźć informacje ale takich nigdzie nie znalazłem. Miałem zamiar wpaść z pływadłem http://www.pzw.org.pl/kielce/cms/17313/ograniczenia_na_wodach_pzwokreg_kielce_w_2017_r Pkt. 2 No chyba, że spławiczek Edytowane 1 Maja 2017 przez tymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Zimna, brunatna, zasyfiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Zakaz pływania w maju? Starałem się znaleźć informacje ale takich nigdzie nie znalazłem. Miałem zamiar wpaść z pływadłem.Jak komuś się nie chce to i nie znajdzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Mariusz - zakazu na pływanie w maju nie ma, ale połów tylko spławik.... To teoria i świetna przykrywka dla niektórych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) Wiem doskonale o tym, w tamtym roku jadąc do rodziny podjechałem sobie przed 1.06. i zdziwko mnie ogarnęło ile było łódek na wodzie.Pewnie wszyscy "GRILOWALI" oraz TYLKO sprawdzali jak pracują gumy . Edytowane 1 Maja 2017 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Mnie zdziwiło ze w sobote na.wieczór ludzie ciagneli łódki na.zbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Mnie już nic nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 pewnie dla przewietrzenia silników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Jutro sie wybieram nad zbiornik jak cos z brzegu zobacze ze łowią z łódki szczupaki odrazu zgłaszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 no ale na żywczyka można 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Jutro sie wybieram nad zbiornik jak cos z brzegu zobacze ze łowią z łódki szczupaki odrazu zgłaszamJak już zgłosisz to sobie weź coś na uspokojenie. Na pewno ktoś zareaguje. :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Nic nie robić też źle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Teraz już na poważnie .Jak już będziesz próbował zgłosić to podziel się na forum efektami.Generalnie Wióry nie mają gospodarza oprócz RZGW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 to to znaczy, że nie ma gospodarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Ano to że jeżeli już uda Ci się dodzwonić do PSR (???) lub okręgu to każą Ci dzwonić dalej do Koła w Starachowicach??? lubKoła PZW w Pawłowie. Ja już to przerabiałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 gospodarz i Opiekun to nie zawsze to samo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 To dzwoni się pod 112, a nie do psr czy pzw.Muszą przyjechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Kamil ja 112 przerabiałem z marnym skutkiem ,jak się gnoja nie złapie i nie w-doli to nic nie da i niech wtedy on dzwoni na 112 ,może bedzie miał więcej szczęścia ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Zresztą zapytaj Piotrka czy Pawła jak byli u mnie w zeszłym roku ,jak goście jechali na 2m- we podrywki w biały dzień ,myślisz że się przerazili jak zajechaliśmy ,mieli szczęście że stali z drugiej strony na rzece i woda była wysoka , bo nie wiem jak by się to skończyło i kto by dzwonił na 112 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 To dzwoni się pod 112, a nie do psr czy pzw.Muszą przyjechać.Nie , no masz jak najbardziej racje jakby fazą , agregatem albo siecią to tak , ale w pozostałych przypadkach to chyba nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Policja musi zareagować.Często niechętnie to robią ake mają obowiązek i bez znaczenia jakie wykroczenie ma właśnie miejsce.Każda rozmowa na 112 jest nagrywana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moczykij67 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2017 Witam. Byłiśmy w czwórkę na Wiórach od 02do05czerwca.Na trzy dni pływania na pontonach efekty były mizerne parę okoni 20-24cm jeden szczupaczek około 45 cm.Oczywiście to na nas czterech łowiących;) Łódek i pontonów było sporo.Widziałem że nie wszystkich łowiących na brzegu obowiązywał zakaz nęcenia jak i zarówno pływających zakaz trolingowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi