Skocz do zawartości

Zbiornik Wióry

michal7709

Rekomendowane odpowiedzi

To można podać na policję, jeśli nie udowodni zakupu sandacza to można z tego wystawić zarzuty. Sandacz to nie ryba hodowlana.

Bajki to Krasicki pisał! załóżmy że był na rybach codziennie to przez 31dni musiałby łowić 6ipół sandacza dziennie  :D żeby 200szt złowić 

Przy 35 stopniach niektórym mózg szwankuje

W ciągu jednego wieczoru i nocy 12 sztuk. Rozdał znajomym. Nawet niektórym właścicielom sklepów wędkarskich.

Niestety potwierdzam sam niewiem z kad tam było tyle ryby ... widziałem na trupa osobiście ok 20 sandacza w tym jeden 102 cm pełen po same skrzela .

Nawet nie zwracałem uwagi tylko patrzyłem bo chamy dobre . Tel do do służb nic nie dał dalej siedzieli i widziałem ich co 2 dzień

Sandacza po 50 cm nawet nie liczyłem

Dziwne to z kad ta ryba turawa mogła się schować nawet z białej ryby przezbroili się na trupki bo żarło

Niestety potwierdzam sam niewiem z kad tam było tyle ryby ... widziałem na trupa osobiście ok 20 sandacza w tym jeden 102 cm pełen po same skrzela .

Nawet nie zwracałem uwagi tylko patrzyłem bo chamy dobre . Tel do do służb nic nie dał dalej siedzieli i widziałem ich co 2 dzień

Sandacza po 50 cm nawet nie liczyłem

Dziwne to z kad ta ryba turawa mogła się schować nawet z białej ryby przezbroili się na trupki bo żarło

Pomijając 'merytoryczną' zawartość posta, to gramatyka, ortografia i interpunkcja wołają o pomstę...

Jeżeli masz zamiar dalej w ten sposób zaśmiecać forum, to nie pisz nic więcej.

• Like 4

• 4 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...

Ten zbiornik miał ogromny potencjał a wyszło jak zwykle :(

Pływam tam dość często i nigdy nie widziałem żadnej kontroli. To jest specyficzny zbiornik, większość miejscówek sandaczowych jest dostępna z brzegu. Od maja ma tam miejsce trzebienie sandacza na całego, gruntowcy łowią po kilka sztuk w nocy. Większość ma w dupie przepisy PZW, ale nikt tego nie egzekwuje, a przecież na takim zbiorniku można podreperować budżet okręgu waląc mandaty jeden za drugim...

Pozdrawiam.

• Like 2