Esox1999 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Mariusz. Gdybyś powiedział, że nie piszesz prawdy bym skłamał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Jak takich ludzi można nazwać wędkarzami ?!Mięsiarze i bezmózgi !!! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Fajnych masz znajomych czytaj ze zrozumieniem, po to jest cudzysłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 To pewnie jeden ze stałych bywalców i "znajomych" http://allegro.pl/sandacz-w-zalewie-slodko-kwasnej-900-ml-promocja-i6902161265.html?reco_id=fa721d65-776e-11e7-91a0-246e961044c0&ars_rule_id=201 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 I znając , życie oraz obserwując tych .................. to 90% ryb ledwo wymiarowa albo i nie . Później barany pytają dlaczego tam nie ma dużych ryb Nie wiem czy niewymiarowych, widziałem zdjęcia na miarce, raczej tych największych. jeden z nich powyżej 90 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Bajki to Krasicki pisał! załóżmy że był na rybach codziennie to przez 31dni musiałby łowić 6ipół sandacza dziennie żeby 200szt złowić Przy 35 stopniach niektórym mózg szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 To pewnie jeden ze stałych bywalców i "znajomych" http://allegro.pl/sandacz-w-zalewie-slodko-kwasnej-900-ml-promocja-i6902161265.html?reco_id=fa721d65-776e-11e7-91a0-246e961044c0&ars_rule_id=201To można podać na policję, jeśli nie udowodni zakupu sandacza to można z tego wystawić zarzuty. Sandacz to nie ryba hodowlana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymon Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 To można podać na policję, jeśli nie udowodni zakupu sandacza to można z tego wystawić zarzuty. Sandacz to nie ryba hodowlana.A gdzie jeszcze zezwolenia, spełnienie warunków sanepidu itp... Oj, mogłoby to zaboleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Bajki to Krasicki pisał! załóżmy że był na rybach codziennie to przez 31dni musiałby łowić 6ipół sandacza dziennie żeby 200szt złowić Przy 35 stopniach niektórym mózg szwankujeW ciągu jednego wieczoru i nocy 12 sztuk. Rozdał znajomym. Nawet niektórym właścicielom sklepów wędkarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Niestety potwierdzam sam niewiem z kad tam było tyle ryby ... widziałem na trupa osobiście ok 20 sandacza w tym jeden 102 cm pełen po same skrzela . Nawet nie zwracałem uwagi tylko patrzyłem bo chamy dobre . Tel do do służb nic nie dał dalej siedzieli i widziałem ich co 2 dzień Sandacza po 50 cm nawet nie liczyłem Dziwne to z kad ta ryba turawa mogła się schować nawet z białej ryby przezbroili się na trupki bo żarło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Teraz to się dopiero na biedne wióry najazd zrobi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 NOoo.... bo metrówki biorą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 A też pewnie pojadę . Chociaż z moich doniesień to tak różowo nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 No już nie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Teraz to się dopiero na biedne wióry najazd zrobi Biedni "wędkarze" pojadą na wybite Wióry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Niestety potwierdzam sam niewiem z kad tam było tyle ryby ... widziałem na trupa osobiście ok 20 sandacza w tym jeden 102 cm pełen po same skrzela .Nawet nie zwracałem uwagi tylko patrzyłem bo chamy dobre . Tel do do służb nic nie dał dalej siedzieli i widziałem ich co 2 dzieńSandacza po 50 cm nawet nie liczyłemDziwne to z kad ta ryba turawa mogła się schować nawet z białej ryby przezbroili się na trupki bo żarło Pomijając 'merytoryczną' zawartość posta, to gramatyka, ortografia i interpunkcja wołają o pomstę...Jeżeli masz zamiar dalej w ten sposób zaśmiecać forum, to nie pisz nic więcej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrCz Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 W lipcu nawet niektórzy zagorzali spiningisci przerzucili się na grunt. Na spina nawet nie było trącenia. Eldorado zakończyło się w ostatnich dniach lipca. Brały tylko w jednym rejonie i to bez wywózki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Coś za dobrze znasz szczegóły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Witam jutro rano lecę na łódkę ,mam wolne miejsce na pokładzie ,jak ktoś chętny zapraszam na priv,. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Siema, jak tam sytuacja na wiórach. Dzieje się coś ciekawego czy pustynia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Sahara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Ten zbiornik miał ogromny potencjał a wyszło jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 Ten zbiornik miał ogromny potencjał a wyszło jak zwykle Pływam tam dość często i nigdy nie widziałem żadnej kontroli. To jest specyficzny zbiornik, większość miejscówek sandaczowych jest dostępna z brzegu. Od maja ma tam miejsce trzebienie sandacza na całego, gruntowcy łowią po kilka sztuk w nocy. Większość ma w dupie przepisy PZW, ale nikt tego nie egzekwuje, a przecież na takim zbiorniku można podreperować budżet okręgu waląc mandaty jeden za drugim...Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 a maju to już ponoć ostatki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 a maju to już ponoć ostatki ...No tak, tylko wtedy można już legalnie na żywca walić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi