bazyloss Opublikowano 15 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2018 (edytowane) a w kwietniu nie, więc tym bardziej nie ma kontroli , choć oczywiście tam nigdy nie matam to ogólnie jakaś "ciemna" sprawa - zakaz nęcenia, a wystarczy obejść zbiornik w weekend i dowalić parę tysięcy mandatów Edytowane 15 Lipca 2018 przez BazyL 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 To niezbyt ciekawie???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 a w kwietniu nie, więc tym bardziej nie ma kontroli , choć oczywiście tam nigdy nie matam to ogólnie jakaś "ciemna" sprawa - zakaz nęcenia, a wystarczy obejść zbiornik w weekend i dowalić parę tysięcy mandatówNa Brodach również jest zakaz nęcenia, nikt się tymi zakazami nie przejmuje. Scyzoryki to dziwna nacja ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 I gdzie tu na ryby jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 I gdzie tu na ryby jechaćPomorze, Roztocze, Bieszczady ☺️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Na Brodach również jest zakaz nęcenia, nikt się tymi zakazami nie przejmuje. Scyzoryki to dziwna nacja ☺️Ponieważ nikt tego nie egzekwuje. Gdyby wpadła straż w sobotę czy niedzielę, to posypałyby się mandaty w ilościach rzędu kilkudziesięciu sztuk. Kilka takich nalotów w miesiącu i porządek by był, nie wspomnę już o funduszach z kar. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 ... większość nie jest zainteresowana takim obrotem sprawy , bo.... wiadomo po co tam przyjeżdżają ... po co sobie psuć "lodówkę" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrabit Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Byłem w zeszłym tygodniu, dla zabawy kilka mikro okoni z brzegu nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 12 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Bedzie ktos sobota ,niedziela .Wybieramy sie z lodka,a wody nie znamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Posiada ktoś mape barometryczna zbiornika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maut Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Chyba mapę batymetryczną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 (edytowane) Panowie napisze ktoś jak z lodem na zbiorniku?Będę na dniach w okolicy i zastanawiam się czy może nie podjechać na chwilę pomachać blaszką w przeręblu. Edytowane 12 Lutego 2019 przez siatkaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Wyników nie znam ale lód jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 12 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Wyniki innych mnie nie interesują, chodziło mi tylko o to czy lód bezpieczny.Dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 cześć, szukam jakieś miłej sandaczowo-szczupakowej wody na przedłużony weekend czerwcowy i - także z racji na malowniczą okolicę - wpadł mi w oko ten zbiornik, dobry pomysł? przejrzałem wątek i widzę, że trzyma poziom średniej krajowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jeżeli jedziesz tam pierwszy raz Bedzie ciężko Ci sie tam wedkowalo . Zbiornik ogólnie fajny ale trudny jesli go nie znasz . Próbuj moze będziesz miał szczęście choć swoje czasy świetności ma juz za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Woda ciekawa, malowniczo położona. Jakieś sandacze i szczupaki się tam kręcą, ale nie licz na eldorado. Zdarzalo mi się tam złowić 2-3 ryby za wypłynięcie, ale była też dwudniówka we dwóch na kompletne zero. Mogą też denerwować skutery i motorówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zbiornik "wióry" miał zadatki i potencjał na świetne i rybne łowisko(jak wiele innych),ale pseudo wędkarze i kłusole postarali się,a w zasadzie zrobili swoje i zeżarli to łowisko. Owszem można jeszcze złowić fajną rybę,ale lata świetności już minęły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 W ubiegłym roku przybiłem do brzegu na śniadanie i "siku". Traf chciał, że siedział tam pan sandaczowiec - uklejowiec. 4 gruntówki sobie ustawił i był bardzo niezadowolony, że ktoś go naszedł... Na Wiórach i Brodach byłem po kilka razy. Zawsze minimum cały dzień. Nigdy nie miałem kontroli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Jeżeli jedziesz wypocząć - odradzam. Ciężki technicznie zbiornik. Zaczął się również sezon pływania rekreacyjnego... Ciągła fala niczym na morzu [emoji1787]Co do kontroli są i będą coraz częściej. Wszędzie dobrze gdzie Nas nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 O jakich kontrolach ty piszesz. Zaczął się sezon sandaczowy. Rozbite namioty i przyczepy znikną w listopadzie.Zwróć uwagę na rejestracje samochodów. Brody ogołocili teraz czas na Wióry. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 W ubiegłym roku przybiłem do brzegu na śniadanie i "siku". Traf chciał, że siedział tam pan sandaczowiec - uklejowiec. 4 gruntówki sobie ustawił i był bardzo niezadowolony, że ktoś go naszedł... Na Wiórach i Brodach byłem po kilka razy. Zawsze minimum cały dzień. Nigdy nie miałem kontroli. W zeszłym roku miałem 2 kontrole, chyba w sierpniu i we wrześniu. Niestety byłem kontrolowany tylko ja, chyba dlatego że łowiłem na spining, karpiarzy i grunciarzy nie ruszyli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieko Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Tu nie chodzi o O jakich kontrolach ty piszesz. Zaczął się sezon sandaczowy. Rozbite namioty i przyczepy znikną w listopadzie.Zwróć uwagę na rejestracje samochodów. Brody ogołocili teraz czas na Wióry.Tu nie chodzi o rejestracje jesteśmy tym samym narodem tylko o podejście do wędkowania ,może przyjdzie taki czas że niektórzy zmądrzeją w kwestii naszego hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Ale przyznasz że biwakowanie z zarzuconymi wędkami na filet czy trupka przez 5 miesięcy na okrągło wraz z przycumowanymi pontonami niewiele ma wspólnego z naszym hobby. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Cześć wszystkimWybieram się w ten weekend na ten zbiornik chciałem sie dowiedzieć czy cos sie dzieje ciekawego chodzi mi głównie o oknia i sandacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi