k.gluchy Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Raczej ciężko, wyniki ostatnich tygodni to mizeria. Ale może Ci się uda.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Panowie jak tam wyniki na Wiórach? Niedawno nabyłem środek pływający i tak teraz odwiedzam różne zbiorniki w mojej okolicy. Dzieje się coś czy słabo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) Woda opadła a tak pozatym nic sie nie dzieje. Edytowane 19 Października 2019 przez Marcel2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Dzisiaj bez kontaktu nawet urojonego :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 TAK TRZYMAĆ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Dzisiaj bez kontaktu nawet urojonego :/Dzisiaj fajna pogoda można bylo sie opalać niektórzy spali na łódce???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) ... plażing, leżing, browaring, itd .... ryby też mają WEEKEND ??? !!! Edytowane 19 Października 2019 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Panie tu nie ma ryb[emoji51] Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 (edytowane) .... chyba "nocne wydry" Edytowane 19 Października 2019 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Dzisiaj fajna pogoda można bylo sie opalać niektórzy spali na łódce????????????A tam delikatnie kolega zawalczyl i usnelo mu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Panowie jak wasze doświadczenia z okoniem na Wiórach? Jeżdżę systematycznie w tamte strony od paru lat, wyjazdy rodzinny. Do niedawna podczas krótkich wypadów z brzegu nie miałem problemu złowić okonia. Właśnie wróciłem i przez dwa dni nie złowiłem nawet jednego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Bo okonia juz dawno sie skończył. A właściwie z lodu go skończyli. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Z okoniem ciężka sprawa zresztą jak z każdym drapieznikiem na tym zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Czy był ktoś ostatnio na Wiórach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k.gluchy Opublikowano 26 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2019 Tak, Andrzeju byłem oststnio. Jedyne co załapałem to katar.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 14 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2019 Czy po ostatnich przymrozkach na Bukówce nie przymarzło? Można sie zwodować i wypłynąć na główny zbiornik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 Śmiało można pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=541667369881803&id=144094526305758&refid=52&ref=m_notif¬if_t=feedback_reaction_generic&__tn__=H-R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Brawo. Tylko pytanie czy zostali złapani kłusownicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Z tego co wiem to same siatki zostały wyciągnięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Tak czy inaczej na zdjęciach mamy dowód, że na Wiórach są ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) sezon rozpoczęty .... i pewnie "pseudo karpiarze" moczą już "trupki" nockami ... Edytowane 9 Maja 2020 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 sezon rozpoczęty .... Tam jest sezon całoroczny. To jest zbiornik z potężnym potencjałem ale wszyscy, od władz lokalnych, przez PSR, po PZW mają tę wodę w głębokim poważaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) Wiem to doskonale ... bo na bieżąco jestem ... tylko obserwując to co tam się dzieje , mam wrażenie , że jeszcze nie wszyscy "zeszli" z drzew ... ... jak "zejdą" i staną się "homo-sapiens" możne się coś zmieni ... Edytowane 9 Maja 2020 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Nic sie zmień bo każdy juz teraz łapie na mięso niby szczupaki Ale jak sie sandacz trafi to leci do bagażnika 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi