Skocz do zawartości

Zbiornik Wióry

michal7709

Rekomendowane odpowiedzi

Z tego co wiem to same siatki zostały wyciągnięte

No to d...pa.     :( :( Całoroczna turystyka wędkarska kwitnie, Przyczepy kempingowe już stoja od kwietnia i będą stały do grudnia. łodzie przycumowane i tylko rodzina w tygodniu , jak w ubiegłym roku będzie odbierać świeżą rybkę.

... jeżeli nie wiesz o co chodzi ,  to nie wypisuj tu swoich frustracji ...  ;)

... a to że napisałem z Radomia , to prawda , a dlaczego tak napisałem ???  by Ci co bywają wiedzieli co mam na myśli ...

... nie chodziło Mi wcale o całokształt Ludzi z tamtych stron , a tylko dokładnie o tego "jegomościa" - którego wszyscy tak nazywali ... i bytował w tym samym miejscu po kilka miesięcy co roku ....

Sorry , że taka przylgnęła nazwa do niego , ale to nie mój ziomek tylko TWÓJ  ;) .... 

Edytowane przez miramar69

Cóż zrobić, znajomych się nie wybiera chociaż nie wiem za bardzo o kogo chodzi :)

Ale co prawda to prawda - wycieczki nożowników na tym zbiorniku są dość spore a przy tym zero kontroli.... Jednak bez samokontroli każda woda to tylko kwestia czasu :/

Edytowane przez womaly23

... to jest oczywista oczywistość !!! .... tylko to bardzo łatwy zbiornik wbrew pozorom do upilnowania takich procederów jak spiningowanie z łódki przed okresem który jest w zezwoleniu... 1 CZERWCA !!!! , a dlatego , że jak wiadomo jest tam tylko naprawdę kilka miejsc zwodowania się ...  ;)

... a wspomniane miejsce powinno być zamknięte jako tarlisko i powinien tam być całkowity całoroczny zakaz wędkowania !!!! ...

... i dziwie się , że włodarze jeszcze tego nie zrozumieli i nie zrobili , by ochronić ryby które tam stoją jeszcze na gniazdach  przed pseudo "gwiazdorami i testerami przynęt" i wtedy też może nie będą niektórzy musieli kupować coraz większych silników , by ścigać się kto pierwszy tam dopłynie  :rolleyes:  :P ... jak to ma miejsce co roku .... :unsure:

Edytowane przez miramar69
  • Like 2

Krzychu z założyć kilka foto-pułapek( koszt jednej to ok 300pln)  i połaczenie bezposrednie z SSR lub PSR i już będzie wiadomo kto i w jakim celu wjezdza na slip i nie potrzeba dzwonić jak się fama wśród kusoli rozejdzie to będą mieli cykora co by się nie zapuszczać po mięso ...

• Like 1

Co do zdjęcia powyżej to widzę jednego że spinem w ręce A jednego bodajże z batem więc ty widzę jednego Pana to ukarania bo w okręgu Kielce jest zakaz spiningowania że środków pływających do 01.06 A tak swoją drogą to w niedzielę 31.05 też nie będzie wolno z łódki na wiorach łowić na spining i wtedy psr i ssr miałyby żniwa

• Like 1

• 2 tygodnie później...