Rajfel Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Z tego co wiem to same siatki zostały wyciągnięteNo to d...pa. :( Całoroczna turystyka wędkarska kwitnie, Przyczepy kempingowe już stoja od kwietnia i będą stały do grudnia. łodzie przycumowane i tylko rodzina w tygodniu , jak w ubiegłym roku będzie odbierać świeżą rybkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) ... ale w tym roku może spółdzielnia rybacka "wędzona rybka" z Radomia zaprzestanie działalności ... Edytowane 9 Maja 2020 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 A ja myślę że z Sandomierza spółdzielnia "złap i zabij" może by zaprzestała swojej działalności :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) ... jeżeli nie wiesz o co chodzi , to nie wypisuj tu swoich frustracji ... ... a to że napisałem z Radomia , to prawda , a dlaczego tak napisałem ??? by Ci co bywają wiedzieli co mam na myśli ...... nie chodziło Mi wcale o całokształt Ludzi z tamtych stron , a tylko dokładnie o tego "jegomościa" - którego wszyscy tak nazywali ... i bytował w tym samym miejscu po kilka miesięcy co roku ....Sorry , że taka przylgnęła nazwa do niego , ale to nie mój ziomek tylko TWÓJ .... Edytowane 9 Maja 2020 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 (edytowane) Cóż zrobić, znajomych się nie wybiera chociaż nie wiem za bardzo o kogo chodzi Ale co prawda to prawda - wycieczki nożowników na tym zbiorniku są dość spore a przy tym zero kontroli.... Jednak bez samokontroli każda woda to tylko kwestia czasu :/ Edytowane 9 Maja 2020 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 (edytowane) Ładne ryby .... były ,warto zobaczyć: http://www.pzw.org.pl/kielce/wiadomosci/205286/60/interwencja_ssr_na_zbiorniku_wiory Edytowane 11 Maja 2020 przez Rajfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 A ja bym był za tym by każdy zbiornik umarł...w internecie...w gazecie...na zawsze... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 A ja bym był za tym by każdy zbiornik umarł...w internecie...w gazecie...na zawsze...I tu masz racje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Dziś smieciarze sobie na świślinie spinningowali z łódeczki elegancko na freestajlu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Dziś smieciarze sobie na świślinie spinningowali z łódeczki elegancko na freestajlu Tak będzie dopóki ludzie nie zaczną reagować na patologię. Najgorsza jest obojętność dobrych ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 ... nie umrze tak szybko ... , miedzy innymi dzięki szmaciarzom 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Moim zdaniem całe nieszczęście tego zbiornika to brak dobrego gospodarza ot i wszystko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 ... "częsta kontrola jest najwyższa formą zaufania społecznego" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Mariusz , żeby kontrolować to trzeba mieć do dyspozycji odpowiednich ludzi i odpowiedni sprzęt. :ph34r:Ps. I najważniejsze - jeszcze trzeba chcieć. Edytowane 17 Maja 2020 przez Rajfel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) ... to jest oczywista oczywistość !!! .... tylko to bardzo łatwy zbiornik wbrew pozorom do upilnowania takich procederów jak spiningowanie z łódki przed okresem który jest w zezwoleniu... 1 CZERWCA !!!! , a dlatego , że jak wiadomo jest tam tylko naprawdę kilka miejsc zwodowania się ... ... a wspomniane miejsce powinno być zamknięte jako tarlisko i powinien tam być całkowity całoroczny zakaz wędkowania !!!! ... ... i dziwie się , że włodarze jeszcze tego nie zrozumieli i nie zrobili , by ochronić ryby które tam stoją jeszcze na gniazdach przed pseudo "gwiazdorami i testerami przynęt" i wtedy też może nie będą niektórzy musieli kupować coraz większych silników , by ścigać się kto pierwszy tam dopłynie ... jak to ma miejsce co roku .... Edytowane 17 Maja 2020 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Zadzwonione było na psr. Miramar jak masz lepszy sposób to się może pochwal jak. Miałem krzyknąć Wy chuje? Czy cisnąć weń kamieniem. Bo z domu łatwo se klepać w klawiarurke Edytowane 17 Maja 2020 przez rózgaś 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 ze strony pzw pawłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) ... np. zrobić ładną fotę i wstawić , niech się koledzy dowiedzą ile "laików" zebrali .... oooo !!!!! własnie o tym piszę .... szkoda , że numerków nie widać .... Edytowane 17 Maja 2020 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rózgaś Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Kolega stał z teleobiektywem i nie chcieli się obrócić. Psr leciało później A tamci szybką zwijke zrobili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 Dzwonić od razu na Policję i zgłaszać kłusownictwo, przyjeżdżają szybko. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 22 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Krzychu z założyć kilka foto-pułapek( koszt jednej to ok 300pln) i połaczenie bezposrednie z SSR lub PSR i już będzie wiadomo kto i w jakim celu wjezdza na slip i nie potrzeba dzwonić jak się fama wśród kusoli rozejdzie to będą mieli cykora co by się nie zapuszczać po mięso ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Ze swoich źródeł wiem i to jest info pewne ze osoba z forum która robi piękne świecące woblery super działające niesłychanie drogie potrafi przejechac 150 km tylko po to aby w biały dzień jak gdyby nigdy nic trolowac sobie w maju na tym zbiorniku tazke daleko nie trzeba szukac 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolot Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Co do zdjęcia powyżej to widzę jednego że spinem w ręce A jednego bodajże z batem więc ty widzę jednego Pana to ukarania bo w okręgu Kielce jest zakaz spiningowania że środków pływających do 01.06 A tak swoją drogą to w niedzielę 31.05 też nie będzie wolno z łódki na wiorach łowić na spining i wtedy psr i ssr miałyby żniwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Łódeczka fajna, lekki silnik, dość szeroka, w sam raz do wygodnego wciągania siat. Dopóki wszystko nie zostanie sprywatyzowane, dopóty będzie funkcjonowało pojęcie spółdzielni.Gdzie kucharek sześć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gelek11 Opublikowano 5 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2020 Siemka łowił ktoś coś już na wiórach w tym sezonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi