KLANADfachura Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 (edytowane) -hubercik- to jest Polska rzeczywistość i tego nie wyplenisz!!!!!! Dopóki betony będą w zarządzie PZW i duperelami się będą zajmowali!!' Za nasze składki porządną straż zatrudnić kontrola jeszcze raz kontrola a ryby sobie poradzą i na 100% będą Pozdro Ps,U nas jest to samo ........ Niestety Edytowane 4 Stycznia 2015 przez KLANAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Witam , jak tam z lodem na zbiorniku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 żart? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Hej , Byłem na Wiórach ... Pobudka 3:00 , śniadanko i w drogę .. Wodowanie i płyniemy . Miejscówka za miejscówką i zero brań ... Zmiana przynęty i to samo ... Koguty , gumy , woblery , cykady i jigi ... Różne kombinacje prowadzenia przynęty . Na echo pełno ryb w toni .. (Pięknych ryb) . 12 h na wodzie i nic !!! Jedno branie . Z brzegu oczywiście same leszczyki i okonie. U kolegów ta sama sytuacja .. To już mój 4 powrót w tym sezonie jak wracam o kiju z Wiór .. Zaczynam się niepokoić :( .. Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 13 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 niestety przyzwyczaja się dobre czasy na tym zbiorniku powoli odchodzą do przeszłości, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 14 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 @Filip to chyba na dzień dzisiejszy normalka, na Brodach podobna sytuacja. Chyba jeszcze nie czas, trzeba jeszcze odczekać i pewnie się ruszy. Jesień to jesień i wyniki będą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 I jak tam Panowie na Wiórach? Jutro ruszamy. Pierwszy raz. Ma ktoś może batymetrię i mógłby na maila podesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) Edytowane 12 Września 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maweric Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Ruszaj, i napisz jak połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 (edytowane) Byłem we wtorek - 6 godzin pływania "O" (słownie) ZERO brań. Ni okonek ,ni szczupaczek nie wspominąjac o sandaczyku. Piź...... jak w kieleckim mało łba nie urwało, czasami jak się za daleko na środeczek wysunąłem to potrafiło na 14 kg ciężarku zdmuchnąć. MASAKRA!!! Było kilka osób na pływadłach ale nikt nie doczekał wieczorka nie wspominając o braniach. PS: dziwna sprawa - rybki na echu pokazywały sie tylko w dołach na głębokości od 5 m ,na płytkim nie było śladu życia????Jutro zapowiadają - 5-7 m/sek czyli trochę będzie PIZG.... Edytowane 12 Września 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Cześć, od zajomych ze świętokrzyskiego wiem , że mimo ochłodzenia nic się nie dzieje, a batymetria to raczej poza zasięgiem, pewnie więcej ze starych map można by się dowiedzieć Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Niedobrze. Ale decyzja podjęta. Ponton i spalinka spakowane. Pewnie frycowe trzeba będzie zapłacić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 jutrzejszy dzień na Wióry, to zły pomysł, możecie przez cały dzień nie zaliczyć trącenia, sam zrezygnowałem, choć pewnie lepiej niż pojutrze http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=442 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 jutrzejszy dzień na Wióry, to zły pomysł, możecie przez cały dzień nie zaliczyć trącenia, sam zrezygnowałem, choć pewnie lepiej niż pojutrze http://new.meteo.pl/um/php/meteorogram_id_um.php?ntype=0u&id=442Szkoda że nie jedziesz. 36 km/h w porywach to nie ma tragedii. Na Wigrach dorwało nas 50 Km/h w łupince 3,15 na elektryku . To był dopiero horror. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 pamiętaj, że to zbiornik w dolinie, tam wieje przeciągiem ale za to jak będzie wiało z jednej strony, to znajdziesz miejsca, gdzie można się schować za wysokim brzegiemtam nie ma jakieś wielkiej fali, po prostu łowi się nieprzyjemnie (okoń, sandacz) i jak nie wieje w zaporę, to brania kiepskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Ma wiać północny, czyli w zaporę Będziemy głównie łowili na południowej odnodze. Od Bukówki w dół.I głównie szczupaka będziemy szukali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 w zaporę, to miałem na myśli w kierunku, czyli pól-zach lub zachpróbujcie, sam jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 I jak wrócisz, to się pochwal ile szukałeś dojazdu do wody z miejscem do wodowania , bo z tym też jest bardzo trudno jeżeli nie zna się dojazdów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 myślałem, że Wie, wytłumaczyłbym prosto i wskazał miejsca na foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ja też myślę że wie!!??, ale gdy spotka się człowiek z tym na żywo i zobaczy te uliczki polne na 1/2 szerokości samochodu - można zwątpić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 eee tam bez przesady, ma ponton, ja z łódką, to dopiero mam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ja też miałem , ale już nie mam. Znalazłem bardzo dobre i bezpieczne miejsce od mojej strony dojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 teoretycznie ja też, ale zależy od stanu wody, przy niskim , trzeba daleko wjechać, bo spadek minimalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Tam wodowałem na początku, lecz w sezonie jest tam masa ludzi i po deszczyku jest trochę ciężko, gdy ktoś nie ma 4 x 4 i dobrych opon. Poza tym trochę dziur i kamulców na drodze dojazdowej. Edytowane 13 Września 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 ja mam ciup wyższe auto, więc jakoś daje radę, gorzej jak dłużej pada, to wymywa na dojazdówce korytka na pół metra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi