miramar69 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Ja też ciągam się 4 x 4 "bulwarowym terenowcem" lecz i tak czasami tam miałem problemy.Naprawdę dobrych miejsc dojazdowych z możliwością wodowania jest jak na lekarstwo.I wszędzie trzeba prawie płacić za przejazd przez posesję lub "parkingowe" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 kiedyś muszę wstąpić po drodze i objechać te dróżki dookoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 (edytowane) Tam gdzie zaznaczyłes ciut wyżej widać piach dobre miejsce z małym spadkiem do wody. Dojazd od asfaltu blisko, trochę droga gliniasta ale nie stroma i osobowym da radę. Po przeciwnej stronie od bukówki tu gdzie linia wysokiego napiecią asfalt wchodzi w wodę. W tym roku nie pływałem ale słyszałem że pusto ryb brak. W zeszłym roku w październiku ryb na echo sporo zero brań. PS. Pisząc po przeciwnej stronie miałem na myśli ten duży cypel między odnogami zbiornika. Edytowane 13 Września 2015 przez Wookash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 na tym piachu przy niskim stanie nie da się zwodować przyczepy (skarpa)dalej przy "zalanej szkole" w tym roku też, bo ktoś wysypał pryzmę piachuod Pawłowa na betonówce też, bo jest kant i koła wpadają (da się przy wysokim) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wookash Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 No ja gumiakiem tam plywam wiec lzej no i przy wysokiej wodzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Pojedyńcze trącenia były jednak jak długo nic nie bierze to śpioch łapie i niewygoda, za to zaczepów mnóstwo i nudno przynajmniej nie jest. Twarzowe zapłacone, zbiornik ślicznej urody, namierzyłem szczupaka organoleptycznie koło 70cm przy wlocie rzeczki jednak z przybyszami nie chciał współpracować, pewnie brak naklejki C&R na dętce przesądził Wodowaliśmy w Bukówce. Dojazd prosty, równa droga w pobliże zbiornika, wszystko ładnie jest na mapach, mgła nawet nie przeszkodziła. Miejsce do wodowania jak na moje oko nienajgorsze, dobrym rowerem by łódkę wyciągnął 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 @ godski czuj się wywołany do tablicy . Jakie wieści ze zbiornika ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Pojedyńcze trącenia były jednak jak długo nic nie bierze to śpioch łapie i niewygoda, za to zaczepów mnóstwo i nudno przynajmniej nie jest. Twarzowe zapłacone, zbiornik ślicznej urody, namierzyłem szczupaka organoleptycznie koło 70cm przy wlocie rzeczki jednak z przybyszami nie chciał współpracować, pewnie brak naklejki C&R na dętce przesądził Wodowaliśmy w Bukówce. Dojazd prosty, równa droga w pobliże zbiornika, wszystko ładnie jest na mapach, mgła nawet nie przeszkodziła. Miejsce do wodowania jak na moje oko nienajgorsze, dobrym rowerem by łódkę wyciągnął @ godski czuj się wywołany do tablicy . Jakie wieści ze zbiornika ????Masz info powyżej. Pływałem z Tomkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 No to znaczy, że nie tylko Ja na tym zbiorniku poległem pomimo , że kilka razy do roku na nim jestem . Niby ryby są ( echo nie kłamie) , ale jak przyjdzie do łowienia to zanikają ???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ja byłem 1 września rybki słabo współpracowały trochę okoni max 25 cm i jeden mały szczupaczek ,za to wschód słońca bajka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Witam, czy coś się ruszyło z okoniami ???, ewentualnie czy w ogóle się coś ruszyło ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 ktoś się jutro wybiera ?, wiatr ma być ponoć idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacmed Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Koledzy spiningowałem na Wiórach przed kilku laty z łodki z silnikiem elektrycznym, czy to prawda że legalnie można pływac teraz na spalinie? Mam przy łodce 25km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Nawet elektryka zabronili!tylko wiosła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Nawet elektryka zabronili!tylko wiosła!Ehe i to jedynie drewniane, nie lakierowane środkami chemicznymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ehe i to jedynie drewniane, nie lakierowane środkami chemicznymi.Plastikowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Zastanawia mnie, czym by im na łodzi zaszkodził silnik elektryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Zastanawia mnie, czym by im na łodzi zaszkodził silnik elektryczny Ja Ci powiem - "trolem" .Pomimo całkowitego zakazu w świętokrzyskim , troluja prawie wszyscy i oczywiście jedna zasada: złapać i jak najszybciej schować do samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Ja Ci powiem - "trolem" .Pomimo całkowitego zakazu w świętokrzyskim , troluja prawie wszyscy i oczywiście jedna zasada: złapać i jak najszybciej schować do samochodu. A o tym nie pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) A tak wracając do rybek - jeżdżę w tamte okolice od 5 lat i jestem średnio 2-3 razy do roku po kilka dni, celem odpoczynku w rodzinnym gronie. Nie omieszkam oczywiście zajrzeć z wędką nad wodę ale to nie jest priorytet. Do tego roku głównym moim celem były okonie i szczupaki ale bez okazów się obyło choć ilościowo nawet sporo. W tym roku pomyślałem spróbuję po zachodzie słońca na ciężko za sandaczem - jakież było moje zdziwienie jak w pierwszym rzucie mam branie i sandacz lekko ponad wymiar melduje się na brzegu. Myślę sobie, tak to jest to!, musi ich tu być na gęsto. Przez najbliższe 3 dni łowiłem po ciemku i rzeczywistość stała się okrutna - nawet brania. Edytowane 18 Listopada 2015 przez siatkaz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Byłem we wtorek cały dzień nawet dotkniecia .Ryb malo na echu i pewnie zmieniam łowisko tylko na ktore ???Sam nie wiem ,może trzeba zmienić kraj żeby coś polowić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Wiosną wybieram się do Szwecji-jedno miejsce wolne mam!jak coś to wiesz gdzie mieszkam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Byłem we wtorek cały dzień nawet dotkniecia .Ryb malo na echu i pewnie zmieniam łowisko tylko na ktore ???Sam nie wiem ,może trzeba zmienić kraj żeby coś polowić...A weź Michał daj spokój przecież tam wszystko wyberetowali teraz mięsiarze łykają tylko ślinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 wie ktoś jaki jest wody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 wie ktoś jaki jest wody ?Pytasz o stan wody ,temperaturę,czystość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi