S.O.D. Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 No i co z Wami? Nie chciało się w niedz. przyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dzis naliczyłem jedenaście łódek w jednym miejscu[emoji50][emoji50]Ludzie co wy tam szukacie o tej porze roku[emoji51] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Pewnie sami ornitolodzy się spłynęli by podziwiać ptaszki PS: a Ty czego tam szukałeś??????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Pewnie sami ornitolodzy się spłynęli by podziwiać ptaszki PS: a Ty czego tam szukałeś???????????Ostatnie dni urlopu spędzam tam[emoji476] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 NO!!! zgadza się , ostatnio troszkę tłok się zrobił . Mam nadzieję , że to chwilowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Jak bym był na miejscu byłoby łódek 12 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Dzis naliczyłem jedenaście łódek w jednym miejscu[emoji50][emoji50]Ludzie co wy tam szukacie o tej porze roku[emoji51] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk a w którym miejscu ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Bazyl - starego wróbla na plewy....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbrojarz Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Na Wiórach wędkowanie teraz to przypomina raczej wyścigi. Kto wcześniej, kto szybszy, kto ma szybszą jednostkę, wszyscy gnają w zasadzie w jedno miejsce. Pierwsi lepsi, coś dostaną. Lekka paranoja się już robi. Ostatnio nawet ktoś kimał na łódce, żeby z rana mieć miejscówkę zajętą. Coraz mniej lubię ten zbiornik. No i jeszcze to mięsiarstwo. Woda z takim potencjałem, a za nie długo nawet o okonia będzie ciężko. Z roku na rok coraz gorzej. A mogło by być prawie jak na Czorsztynie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaaro76 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Na Wiórach wędkowanie teraz to przypomina raczej wyścigi. Kto wcześniej, kto szybszy, kto ma szybszą jednostkę, wszyscy gnają w zasadzie w jedno miejsce. Pierwsi lepsi, coś dostaną. Lekka paranoja się już robi. Ostatnio nawet ktoś kimał na łódce, żeby z rana mieć miejscówkę zajętą. Coraz mniej lubię ten zbiornik. No i jeszcze to mięsiarstwo. Woda z takim potencjałem, a za nie długo nawet o okonia będzie ciężko. Z roku na rok coraz gorzej. A mogło by być prawie jak na Czorsztynie.Niestety masz racje,sandaczyki przyciągają amatorow mięsa Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Mnie już to tak denerwuję...Wypuszczam większość złowionych ryb.Zabiorę może jednego sandacza rocznie...A tu widzę dziadków, dla których 40cm to już wymiar!!!!Masa wędek nocą zastawionych na trupa i heja...2 sztuki czy 10 zabranych to nie ma różnicy...Smutno mi bardzo.Staram się jak mogę, a widzę to nagminnie.A kontrol to ja 5 lat temu widziałem...Powinni się po**ać tymi rybami... Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez Kogut Fishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 "Ostatnio nawet ktoś kimał na łódce" - może mnie widziałeś, u mnie to "standard", (nawet matę samopompująca mam dostosowaną do wymiarów podłogi ) , na który niestety coraz rzadziej mogę sobie pozwolić choć zapewne nie, bo ja śpię zacumowany przy brzegu niedaleko auta niestety obraz ze zbiornika niczym się nie różni od innych jak okiem sięgnąć po naszym kochanych Kraju i "Wędkarzach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbrojarz Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Widzieć nie widziałem, kumpel opowiadał, jak podpłynęli do z pozoru pustej łódki, która myśleli, że komuś uciekła. Śpiący nie był z tego faktu zbytnio zadowolony, coś tam mamrotał nietrzeźwo. Miejsce raczej też bez dojazdu czy nawet dojścia z brzegu, więc raczej to nie byłeś ty. Też czasami kimam na pontonie, czuje się bezpieczniej jak na brzegu i fajnie czasami buja, ale akurat nie na tym zbiorniku, za rzadko tam bywam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Zgadza się mogło być a będzie jak z Domaniowem. Z drugiej strony czemu w tym miejscu jest go tak dużo przecież wióry maja mnóstwo takich miejsc... Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 nie no, na Domaniowie miałem nawet dwie kontrole z łódki w życiu :), na Wiórach o takowych nie słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 (edytowane) Na Domaniowie codziennie kontrolę są przez policję W tamtym roku na wiorach raz mnie kontrolowali z łódki społeczniaki. Przyszłość tego zbiornika jest policzona:/ Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 w czasie kiedy ja jeździłem na Domaniów policja zaczynała od lipca i kończyła jak się za zimno robiło - o ryby nigdy mnie nie pytali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgadza się mogło być a będzie jak z Domaniowem. Z drugiej strony czemu w tym miejscu jest go tak dużo przecież wióry maja mnóstwo takich miejsc...Jak znalazłem tą miejscówkę nie było nikogo, jak pojawili się świadkowie, to teraz nawet nie próbuję się tam dopchać..... :-)Ale wyścig widziałem. Nasz kolega wygrał :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Tzn co Gunki przegrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Tzn co Gunki przegrał Dokładnie... Chyba polecę jutro po robocie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 I daj znać na prv jak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Nic nie bierze, nie ma po co jechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Przecież to norma !!!, a wyścigi wole w tv oglądać- w sumie to to samo Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 jak tak tylko bez wędek, dupę przewieź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi