miramar69 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 No przecież wiem , że chciałeś żonie pokazać panoramę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoliniGunkiPL Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) Jak znalazłem tą miejscówkę nie było nikogo, jak pojawili się świadkowie, to teraz nawet nie próbuję się tam dopchać..... :-)Ale wyścig widziałem. Nasz kolega wygrał :-)Poczułem się wywołany do tablicy. Kolego z nikim się ścigam tylko lubię szybko pływać i często zmieniam miejsca. Co do przypisywania sobie miejscówek to już paranoja. Pływam tam średnio 3 razy w tygodniu, chcesz to Ci kilka mogę zdradzić mamy je sobie podpisywać? no bez przesady Uważam że zbiornik boryka się z większymi problemami, najazd kormoranów którzy nie patrzą na wymiar, okres czy ilość. Zamiast bić pianę na forum jak to jest źle może by warto pomyśleć o stworzeniu jakiejś ochotniczej jednostki aby temu zaradzić, jest nas tu kilku, myślę że spokojnie damy radę. Wystarczy że będzie dwie osoby na wodzie i lecimy z kontrolami, policja w takim wypadku nie może odmówić interwencji. Zrobi się o tym głośno to i kormorany nie będą tak aktywne. Najlepszy sezon przed nami, a rybek już coraz mniej, oby w przyszłym roku miało się co wytrzeć!PSOd soboty kolega nie da rady, zmieniłem motor na 2 x większy Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez BartoliniGunkiPL 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbrojarz Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Uważam że zbiornik boryka się z większymi problemami, najazd kormoranów którzy nie patrzą na wymiar, okres czy ilość. Zamiast bić pianę na forum jak to jest źle może by warto pomyśleć o stworzeniu jakiejś ochotniczej jednostki aby temu zaradzić, jest nas tu kilku, myślę że spokojnie damy radę. Wystarczy że będzie dwie osoby na wodzie i lecimy z kontrolami, policja w takim wypadku nie może odmówić interwencji. Zrobi się o tym głośno to i kormorany nie będą tak aktywne.Planujemy z kilkoma osobami taką akcję na podkieleckiej Cedzynie, przeniesienie się do koła które ma pod opieką ten zbiornik, wstąpienie do ssr i codzienne kontrole. Nie ma co biadolić, trzeba brać się do roboty! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womaly23 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 (edytowane) ... Edytowane 23 Sierpnia 2016 przez womaly23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bednar14 Opublikowano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2016 w czasie kiedy ja jeździłem na Domaniów policja zaczynała od lipca i kończyła jak się za zimno robiło - o ryby nigdy mnie nie pytali Do tej pory tak jest, z końcem września policjantów już tam nie będzie a przydaliby się chociaż do listopada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Poczułem się wywołany do tablicy. Kolego z nikim się ścigam tylko lubię szybko pływać i często zmieniam miejsca. Co do przypisywania sobie miejscówek to już paranoja. Pływam tam średnio 3 razy w tygodniu, chcesz to Ci kilka mogę zdradzić mamy je sobie podpisywać? no bez przesady Uważam że zbiornik boryka się z większymi problemami, najazd kormoranów którzy nie patrzą na wymiar, okres czy ilość. Zamiast bić pianę na forum jak to jest źle może by warto pomyśleć o stworzeniu jakiejś ochotniczej jednostki aby temu zaradzić, jest nas tu kilku, myślę że spokojnie damy radę. Wystarczy że będzie dwie osoby na wodzie i lecimy z kontrolami, policja w takim wypadku nie może odmówić interwencji. Zrobi się o tym głośno to i kormorany nie będą tak aktywne. Najlepszy sezon przed nami, a rybek już coraz mniej, oby w przyszłym roku miało się co wytrzeć!PSOd soboty kolega nie da rady, zmieniłem motor na 2 x większy :) Więcej poczucia humoru ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ps. I właśnie, a propos tego szybkiego pływania i dużych silników - zwróćcie czasem posiadacze miliona koni na innych wędkarzy, czasem wypadało by zwolnić jak się przepływa obok innych. Piszę to do też do swoich psychopatycznych kolegów 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 S.O.D. kup wiekszy silnk od kolegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ale ja nie chcę szybko pływaćNo i Panie ni mom piniendzy Ps. Czy to prawda, że duży silnik ma związek z jakimś kompleksem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 (edytowane) Ps. Czy to prawda, że duży silnik ma związek z jakimś kompleksem? Tak, z kompleksem małego tłoka Edytowane 24 Sierpnia 2016 przez Bułka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Tzn :że ci co mają małe , chcieliby szybciej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Raz jak stałem na płytkiej, zarośniętej wodzie z śpiochach przewróciła mnie fala z jednego pływającego odrzutowca.Samowolka.A co do kontroli to nikt się nie krępuje nęcić czy łowić na trolla [emoji58][emoji17][emoji17] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex2121 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 A w Tym roku była w ogóle jakaś kontrol???? Bo ja się nie spotkałem żeby kontrolowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Były, ale takie które ominęły mięsiarzy z siatami sandaczy w burtach... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex2121 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Jak chodze po brzegu to same łuski i głowy sandaczy i wszędzie syf pozastawiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky X Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Witam Mieszkam niedaleko zalewu Wióry i interesuje mnie czy ktoś z Was łowi na tym łowisku i jakie ma spostrzeżenia. Niezbyt często jestem nad wodą ale kilka lat temu wielu znajomych przywoziło stamtąd dobre połowy różnych gatunków ryb. Ostatnio lata jest dużo gorzej, niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 http://jerkbait.pl/topic/50000-zbiornik-wi%C3%B3ry/page-10#entry1965285 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jezier Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Z roku na rok coraz gorzej choć jest jeszcze kilka miejsc nie odkrytych przez gumofilców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Gumofilce są wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Wszystko przez znajomych i ich dobre połowy różnych gatunków ryb! Teraz zapytaj znajomych gdzie łowić, jak żyć?! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 " przywoziło stamtąd dobre połowy różnych gatunków ryb. Ostatnio lata jest dużo gorzej, niestety." - ciekawe dlaczego teraz nie przywożą. Ps.przepraszam teraz na topie sandacze i leszcze ale te również się szybko skończą , zostaną same leszczyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 WcZeśniej KaŻdy jeździł za szczupakiem teraz KaŻdy sandacz dziadki z gruntu reszta z łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 WcZeśniej KaŻdy jeździł za szczupakiem teraz KaŻdy sandacz dziadki z gruntu reszta z łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbrojarz Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 A później, w zasadzie już jest: "Paaaanie kiedyś to ryb byłooooo, że zamrażarki domknąć się nie dało! Ale teraz to bida, bo dziady nie zarybiajo, pinć wędek rozstawić muszę żeby co chycić". A gumofilce coraz częściej na łódki i pontony się przesiadają i trzepią dalej ile popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Cofka na świślinie od lutego okupowana przez tabuny wygłodniałych amatorów rybiego mięska. Oczywiście obowiązuje zasada "co na haku to w plecaku". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi