michcio Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 (edytowane) Moi drodzy5 minut, wypełnijcie! http://www.apgw.kzgw.gov.pl/pl/kontakt/ankietaWalczmy wspólnie o nasze wody !Jedyna forma kontaktu z betonami, napiszcie i uzupełnicie wg tego co Wam serce podpowiada.Rozsyłajcie link do znajomych, rodziny itp. Im więcej opinii, tym może lepsze decyzje! admina proszę o jakieś wyróżnienie tematu albo inny dział, ta sprawa potrzebuje nagłośnienia Edytowane 19 Grudnia 2014 przez michcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhyacophila Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dzięki Michał za zaangażowanie. Podłączam się do prośby do admina. Chodzi o nasze wspólne dobro przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanekM Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Wypełnienie tej ankiety jest ważne. Szczególnie że są tam pytania dotyczące renaturyzacji cieków. Hmmm, wygląda że coś o tym słyszeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dokładnie, aż mnie dziwi cisza i brak komentarzy od użytkowników j.pl !Widać na narzekanie są siły i chęci, a "głupiej" ankiety nie chce się wypełnić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
newrom Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Byłem wypełniłem, o czym tu gadać? I tak liczy się lobby czyli kasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Poszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KODZAK1234 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 I już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Poleciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Kacprzak Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jasne że poszło ...i chyba jedynym słusznym sposobem podniesienia jakości wód jest bardzo intensywne zarybianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morales Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Poleciało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wykonano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio83 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wysłano . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dokładnie, aż mnie dziwi cisza i brak komentarzy od użytkowników j.pl !Widać na narzekanie są siły i chęci, a "głupiej" ankiety nie chce się wypełnić...Wypełniłem i wysłałem zaraz pierwszego dnia jak zapodałeś temat.Tylko moje odczucia co do pożądanych efektów tej ankiety są sceptyczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiedz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarasszy Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dokładnie, aż mnie dziwi cisza i brak komentarzy od użytkowników j.pl !Widać na narzekanie są siły i chęci, a "głupiej" ankiety nie chce się wypełnić...Również wypełniłem i wysłałem już pierwszego dnia.Myślicie że to ktoś przeczyta a jak już to weźmie wyniki ankiety pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Moim zdaniem sprawa wygląda tak, że z ankiet będą sczytywane średnie tzn. np. pytanie 4 odpowiedzi C było 500szt a odpowiedzi D 390sztuk itd.Odpowiedzi rozbudowane moga niestety być odrzucane... a niestety były pytania tak ustawiane, by zaznaczać punkty odpowiadające kryteriom budowlanym... Uważam również, jeśli w ostatnich latach w ankietach tego typu brało udział ileś set osób, tak wykażmy się i zdublujmy taką liczbę. Większość wędkarzy patrzy okiem "ekologicznym" na wody. Zwykli mieszkańcy - zwłaszcza terenów przy rzece - patrzą pod względem regulacji i betonu.Jeśli ankieta dotrze do dużej ilości ludzi z przyrodniczym nastawieniem, to kto wie.... Pamiętajmy, że małymi kroczkami coś w końcu zdziałamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Chwilę po jej pojawieniu wypełniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 @michcio, no i właśnie o to chodzi. Pytania są tak sformułowane, że zwykły "szarak", bombardowany medialnymi nagonkami (budować zbiorniki, usuwać drzewa, kopać, prostować, betonować, umacniać...) bez wahania będzie zaznaczał odpowiedzi nam nieprzychylne. Nawet prosty wędkarz"(zmieniłem, grzeczniej ich nazwałem), pozwala się "zaprogramować" że dzięki MEWie ,zaporą i progom "ryby nie będą uciekać po zarybieniu" ...W ogóle wygląda mi to jakby było robię pod osoby/firmy, które szykują sobie grunt pod swoje działania biznesowe.Ale oczywiście też zachęcam do proekologicznego wypełnienia i wysłania ankiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wypełniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.O.D. Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 poszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 wypełniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi