cipstiger Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Moja ankieta też poszła.Odnoszę wrażenie, że wynik ma zostać jeden... nie do końca dla nas słuszny. Zrenaturylizują kawałek rzeki na Pomorzu a zabetonują kolejne na Południu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Kamyczek dołożony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ankieta wypełniona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wypełnione, wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wysłane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 22 grudnia zostały opublikowane plany zarządzania ryzykiem powodzi: http://www.powodz.gov.pl/pl/plans_search Może warto poczytać i wysłać uwagi. http://www.powodz.gov.pl/pl/ankieta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacyk Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 wykonano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 poszło, a widzieliście to?http://www.kp.org.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=968&Itemid=353https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=842953102412731&id=180534078654640&fref=nf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ankieta wypełniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ankietę wypełniłem , ale mam uwagi - pytania moim skromnym zdaniem są niewłaściwie postawione - zajmowałem się kiedyś metodologia badań społecznych , wiec coś na ten temat moge powiedzieć. Większość odpowiedzi udzielałem w rubryce inne . A pytania właściwie są podobne , co niektóre osoby moga tendencyjnie zaznaczać po powiedzmy trzecim pytaniu takie same , bądź podobne odpowiedzi , bez wczytywania sie w meritum pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_92 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Również wypełniłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Ankietę wypełniłem , ale mam uwagi - pytania moim skromnym zdaniem są niewłaściwie postawione - zajmowałem się kiedyś metodologia badań społecznych , wiec coś na ten temat moge powiedzieć. Większość odpowiedzi udzielałem w rubryce inne . A pytania właściwie są podobne , co niektóre osoby moga tendencyjnie zaznaczać po powiedzmy trzecim pytaniu takie same , bądź podobne odpowiedzi , bez wczytywania sie w meritum pytania.To też pisałem, że ankieta jest tak ułożona, aby "zwykły Janusz" klikał A,B,C a ktokolwiek rozumny da odpowiedź i uzasadni swój wybór. Niestety lobby betonowe jest potężne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Poszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Nie wiem czy nie za późno ale także wypełniłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Wysłałem również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi