wiec tak , silnik kóry mialem zaklepany okazuje sie nie byc taka malina , jak miał byc i chyba czas rozejzeć się za czyms innym.
Szukam dobrego silnika , 15-20hp , stopa s , do max 12tyś , w wersji ekonomiczne czyli z rozruchem na linke ,bez elektrycznego trymowania i innych bajerów
Pytanie
antilag
wiec tak , silnik kóry mialem zaklepany okazuje sie nie byc taka malina , jak miał byc i chyba czas rozejzeć się za czyms innym.
Szukam dobrego silnika , 15-20hp , stopa s , do max 12tyś , w wersji ekonomiczne czyli z rozruchem na linke ,bez elektrycznego trymowania i innych bajerów
jakie są wasze typy ?
Top użytkownicy dla tego pytania
5
5
4
3
Popularne dni
21 Gru
16
20 Gru
14
22 Gru
9
8 Sty
5
Top użytkownicy dla tego pytania
psulek 5 odpowiedzi
antilag 5 odpowiedzi
Felo 4 odpowiedzi
komanch 3 odpowiedzi
Popularne dni
21 Gru 2014
16 odpowiedzi
20 Gru 2014
14 odpowiedzi
22 Gru 2014
9 odpowiedzi
8 Sty 2015
5 odpowiedzi
Popularne posty
psulek
Jeżeli Honda nie łapie kawitacji a twój silnik łapie to nic dziwnego że ma lepsze osiągi. Twoja rada w przetłumaczeniu z polskiego na nasze: Mam kiepsko zamontowaną Yamahę z trzyłopatkową śrubą która
Krzysztof Kacprzak
Zrobiłem kiedyś taką tabelkę jakie silniki pasują do mojego RIVERFOXA390..... może się przyda. Wszystkie czterosuwowe, 2 cylindry , sterowanie rumplem i krótka kolumna. Ceny są nie do końca aktualne b
antilag
wiec tak , silnik kóry mialem zaklepany okazuje sie nie byc taka malina , jak miał byc i chyba czas rozejzeć się za czyms innym. Szukam dobrego silnika , 15-20hp , stopa s , do max 12tyś , w wersj
Opublikowane grafiki
55 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi