ERq Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witam , używał ktos kiedys tego wynalazku ? Jakies opinie . Szukam jakiegos niskobudżetowego kijaszka (na szybko) pod pstrążki z ciurka i okonki . Pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NorbertJ Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Kolega miał jaxon eternum (dokladniejszego modelu nie pamiętam) i wędka była bardzo źle wyważona, wydawała się ciężka mimo małej wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Takich rzeczy jak zle wyważenie nie bede sie doszukiwal w kijaszku za 100zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ja mam tą ciężka do jerkow za ta kasę jest naprawdę ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERq Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Kije wygladaja ciekawie , nie jestem przekonany czy nie bedzie to "lejący bicz na konie" mialem kiedys starsza serie 2,7m cw juz nie pamietam , byla to typowa klucha . Ciekawe jak to bedzie przy dlugosci 1.9m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi