TEAM DRAGON Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Witam co sadzicie o tym kiju Zastanawiam się nad zakupem Jest jeszcze jeden kijek DRAGON HM 69 TROUT 2,55 7-25ten miałem w reku a o tych słyszałem że są podobno dobre i nie wiem czy to jest ręczna robota czy chinole to robią nie miałem ich w ręcemoże ktoś z was miał z nimi do czynienia albo z ta firmą kije chcę używać pod pstrąga na Wiślei na stawach na lekkie gumki główki max 7 gram HMX SPINNING 2,74M C.W.7-18 HMX-S902ML HMX SPINNING 2,74M C.W.10-28 HMX-S902M-M te mają dożywotnią gwarancję Edytowane 20 Grudnia 2014 przez TEAM DRAGON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Tytuł jakby chodziło o Fenwicka, a treść jakby jednak o reklamę Dragona się rozchodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Dragona miałem w ręce a o tych tylko słyszałemChodzi mi o opinie tych Fenwicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) Eagle GT miałem ale szybko się pozbyłem tak jak HMXa 7-18 ale bodajże 213 cm, polecam PS76MLF2 dla mnie rewelacja. Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Hvast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 a masz jakieś namiary na sklep ja te znalazłem w sklepie internetowym sandacz tego co ty podajesz nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Sklep np corona fishing. Guma + 7 gram to max czym będziesz łowił? Na Wisłę nie wiem czy St. Croix Premier PS76MLF2 nie byłby lepszy, uniwersalny szybki kij z zapasem. Ja swojego do 14g używam na okonie, klenie, jazie, pstrągi i szczupaka na lekko ale rzeka na której wedkuje dużo mniejsza od Wisły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 (edytowane) http://www.fishing-test.pl/wdki/23-wdki/566-stcroix-premier-ps76mf2 Tu masz test Edytowane 20 Grudnia 2014 przez Hvast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 20 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 dzięki daje do myślenia bardzo dobra recenzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Recenzje z tej strony to śmiech na sali, ale ok nie będę zbaczał z tematu... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 50% reklama 50% podstawowych informacji jak dla mnie i tak lepiej niż 90% rzeczy które można wyczytać na forach gdzie każdy chwali tylko swoje i spuszcza się przed monitorem że ma kij za 2 patole z pracowni, a nad wodą jest 2 razy do roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 50% reklama 50% podstawowych informacji...Arytmetycznie brakuje już miejsca na "fishing-testowanie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 HMX tylko do końca roku (data na paragonie zakupionego kija) ma gwarancję lifetime :-) HMX 2,7m do 28g straszny kluch, 2,9m za to świetna boleniówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Podstawowych informacji w zakresie działania, możliwości, wrażeń, subiektywnych odczuć itp, myślałem że nie muszę tego pisać. Chyba nie wszyscy osiągnęli poziom homo sapiens a kolegę widocznie zabolała dalsza część zdania. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 ...jak dla mnie i tak lepiej niż 90% rzeczy które można wyczytać na forach gdzie każdy chwali tylko swoje i spuszcza się przed monitorem że ma kij za 2 patole z pracowni, a nad wodą jest 2 razy do roku.Nie osiągnąłem, nie zabolała. Nie odnosiłem się do cytowanej części gdyż albowiem, to są subiektywne odczucia Kolegi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Żartujemy of course. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 No przecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Tak się zastanawiam nad tymi 90% nierzetelnych informacji na forach i spuszczaniem nad kijami za dwa klocki. Wydaje mi się i być może możecie się ze mną nie zgodzić ale 90% informacji, która powinna być kasowana w zarodku wprowadzana jest przez osoby, które w dupie były i gówno widziały. Wpadają z minimalną wiedzą na forum, mają dwie wędki i jeden kołowrotek i żyłkę z 2009r i najpierw rzucą pytanie o "kołowrotek do 100/200/300/400...1500zł", a w kolejnych tematach wypowiadają się jakby byli fachowcami w każdej dziedzinie i przerobili kilogramy sprzętu i przesiedzieli z tym sprzętem tysiące godzin nad wodą.Będę powtarzał jak mantrę "Jerkbait nie promuje drogiego sprzętu, ale sprzęt dobry" ot co!Często bywa tak, że sprzęt dobry kosztuje dużo, ale wiele dobrego było napisane nt Slammera, który nie rujnuje kieszeni, wiele było też o budżetowych kijach nadających się na szczupaki/sandacze/bolenie.Co prawda nie zaczyna się zdania od "ale".... Ale wkur...za mnie jak ktoś z uporem maniaka będzie w każdym wątku promował starą germinę tylko dlatego, że dostał ją pod choinkę od dziadka i lepszego sprzętu w ręku nie miał. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 No ale Germina przynajmniej nie była w jakiś tam "tytanach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi