Krzysiek184 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Mam pytanie do adminów. Chciałbym zmienić hasło na stonie jednak nie pamiętam aktualnego.Jest jakaś inna możliwość zmiany tego hasła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Remek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Nie normalnie w systemie jest taka opcja. Podczas logowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Sprawdziłem jeszcze teraz całą procedurę odzyskania hasła - działa na 100%. Jeśli nie otrzymujesz maili - sprawdź spam.Jeśli nie zadziała - napisz tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Przepraszam, ze zabieram tu glos ale mialem ten sam problem i sobie poradzilem z nim. Jakiej uzywasz przegladarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Super! Jeśli nie działa niekiedy warto wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki.W razie czego bezpośredni link do zmiany hasła tutaj: http://jerkbait.pl/index.php?app=core&module=global§ion=lostpass Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Qowax001 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ja dopiero dzisiaj odkryłem możliwość zmiany nicka, i jestem zachwycony Dziękuję za ten prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Ja dopiero dzisiaj odkryłem możliwość zmiany nicka, i jestem zachwycony Dziękuję za ten prezent Bardziej pasowałoby: Ślusarz_z_POM Edytowane 23 Grudnia 2014 przez slawek_2348 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 skiner Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Opisze swój przypadek odzyskania hasła, może się komuś przyda. Do forum jerkbait miałem zapamiętane hasło w przeglądarce i kiedy przyszedł czas przeinstalowania sytemu zrobił się mały problem bo hasła nie pamiętałem. Adres mail na którym rejestrowałem się na forum (jeden ze sposobów odzyskania hasła) był już nieaktywny. Pozostał mi jeszcze facebook no ale niestety ta opcja logowania nie działa do dziś.Całe szczęście, że używałem przeglądarki FireFox, która umożliwiła mi w łatwy sposób odczytanie zapamiętanego hasła w przegladarce. Oto ścieżka jak to zrobić:Przeglądarka: FireFox MozillaOpcjeBezpieczeństwoZachowane hasła ...Wyświetl hasłaZ drugiej strony niech to posłuży też jako przestroga, gdyż jeśli wpadnie nasz komputer w niepowołane ręce aż strach pomyśleć co może się stać. Jestem przerażony z jaka łatwością można mieć dostęp do zapamiętanych haseł w przeglądarce FireFox Mozilla. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 ....Z drugiej strony niech to posłuży też jako przestroga, gdyż jeśli wpadnie nasz komputer w niepowołane ręce aż strach pomyśleć co może się stać. Jestem przerażony z jaka łatwością można mieć dostęp do zapamiętanych haseł w przeglądarce FireFox Mozilla. wejście do zapamiętanych haseł... powinno być zabezpieczone hasłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Opisze swój przypadek odzyskania hasła, może się komuś przyda. Do forum jerkbait miałem zapamiętane hasło w przeglądarce i kiedy przyszedł czas przeinstalowania sytemu zrobił się mały problem bo hasła nie pamiętałem. Adres mail na którym rejestrowałem się na forum (jeden ze sposobów odzyskania hasła) był już nieaktywny. Pozostał mi jeszcze facebook no ale niestety ta opcja logowania nie działa do dziś.Całe szczęście, że używałem przeglądarki FireFox, która możliwa mi w łatwy sposób odczytanie zapamiętanego hasła w przegladarce. Oto ścieżka jak to zrobić:Przeglądarka: FireFox MozillaOpcjeBezpieczeństwoZachowane hasła ...Wyświetl hasłaZ drugiej strony niech to posłuży też jako przestroga, gdyż jeśli wpadnie nasz komputer w niepowołane ręce aż strach pomyśleć co może się stać. Jestem przerażony z jaka łatwością można mieć dostęp do zapamiętanych haseł w przeglądarce FireFox Mozilla. Dzięki za wszystkie rady. W moim przypadku z tym hasłem było podobnie. Miałem je zapamiętane a po restarcie systemu wszystko poszło się j ........Juz jest wszystko OK i zaraz zmienię sobie hasło na takie którego "raczej" nie zapomnę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Powell Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) najpopularniejsze hasło to: 123456 ;)nie da sie zapomnieć!..ja uzywam mocniejszego 12345678.. Edytowane 5 Stycznia 2015 przez Powell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A ja ośmiu gwiazdek .... wszędzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esoxlucius1 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 (edytowane) http://www.wykop.pl/ramka/90185/wszystkie-kody-pin-do-kart-platniczych-ujawnione-przez-hakerow-afera/ Wyciekły wszystkie piny do kart Edytowane 8 Stycznia 2015 przez esoxlucius1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tusiorro Opublikowano 21 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2020 Poprosze o maila od administratora w celu zrestartowania hasła Nick:TusiorroMail:bartlomiej.sliw@poczta.fm Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jabadaonbis Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Cześć.Zapytam, jak zmienić hasło w aktywnym profilu?Ani przy logowaniu, ani w ustawieniach nie widzę takiej możliwości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Cześć.Zapytam, jak zmienić hasło w aktywnym profilu?Ani przy logowaniu, ani w ustawieniach nie widzę takiej możliwości....https://jerkbait.pl/index.php?app=core&module=usercp&tab=core&area=email 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jabadaonbis Opublikowano 3 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września Tomku dziękuję.... nie wiem, jak ja to sprawdzałem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysiek184
Mam pytanie do adminów. Chciałbym zmienić hasło na stonie jednak nie pamiętam aktualnego.
Jest jakaś inna możliwość zmiany tego hasła?
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi