Guzu Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 To jak to jest z tymi kibicami Bar?y na forum ? Na zdjeciu Leo Messi skubie brode podczas wywiadu dla radia Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 26 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 hej. No i coś te eksperymenty, albo dawanie odpocząć najlepszym do końca się nie sprawdziły. Cóż przewaga spora, ale z Malagą stracić punkty?!? YO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 No 0:0 zostawilo troche niesmak w sobotni wieczor Dobrze, ze piwo w poblizu bylo Bramka byla, calkiem legalna, sedziowie cos wymyslili. O strzale w poprzeczke w ostatniej minucie meczu (Etoo) nie wspomne... Ale wszyscy zyja jutrzejszym meczem. Macie to w TV, czy czym Was racza ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Niestety maestro my tego nie widzieliśmy Na Canal+ dali jakiś mało porywający meczyk Osasuny. Dzisiaj chyba też pokażą Juventys z Arsenalem. Nie znam planów Polsatu Sport. Może tam!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 27 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Osasuna z Bilbao byla tu w darmowym. W kazda sobote o 22 jest jeden mecz dla ludu... blancos sie obudzili. dobrze. moze beda jakies emocje w sobote o 22. telewizja pokazywala jak Ronaldo okiwal 2 rywali, jakby cud sie zdarzyl. smiac sie chce Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Juz jutro Grand Classico. Jakies przeczucia odnosnie wyniku macie ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Tak, już jutro wielki mecz... !!! Barco coś ostatnio ma kłopoty ze zdobywaniem bramek.Obstawiam 3-1 dla Barcy! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Problemy ze zdobywaniem bramek... Od 2 lat nie bylo sytuacji ze nie strzelili w dwoch kolejnych meczach gola. To dobrze wrozy przed meczem z realem. Moj typ: 3:0 (powtorka z listopada), ale strzelcy inni: Eto, Iniesta, Eto Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 @Guzu, Nie żebym był ciekawski, ale powiedz w których minutach, bo nie wiem czy warto oglądać cały mecz Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Efex, Mecz na pewno warto obejrzec. Jak rzadko w tym roku bardziej zyja tym spotkaniem w Madrycie, niz tu. Ale dla realu sezon juz sie skonczyl, wiec... A jaki jest Twoj typ odnosnie rezultatu ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Może jakiś historyczny wynik? 6-0?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Efex Ja tez sie sklaniam do tego ze bedzie MIAZGA Ale wrodzona skromnosc mowi, by typowac 3:0 Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Ja typuję 3:1 dla Barcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Mysle ze moze nie byc tak rozowo...i zatypuje skromnie 2:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 A gdzie do ogladniecia? TVE? Canal+? Polsat Sport? Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 31 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Mysle ze Canal +. U mnie bedzie na TV3, ale to taki miejscowy WOT Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 31 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 Przekazuję za www.onet.pl: FC Barcelona - Real MadrytCANAL+ Sport: Sobota 21:55 Visca el Bar?a!!! Obstawiam 4:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2006 No i Gran Derbi skończyło się podziałem punktów - 1:1 (Ronaldinho-k; Ronaldo). Bar?a miała przygniatającą przewagę, szczególnie w drugiej połowie, lecz jednak, podobnie jak z Benficą, nie umiała jej wykorzystać. Mam nadzieję, że rewanż w 1/4-ej Champions we środę zagrają bardziej rożnorodnie w ataku, a przede wszystkim bardziej skutecznie. Sempre Bar?a!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Oj cos czulem, ze latwo nie bedzie...troche skutecznosc kuleje, ale tez mama nadzieje ze do srody wszystko wroci do normy (czyt. ze strzela wiecej niz straca ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Mam nadzieję, że rewanż w 1/4-ej Champions we środę zagrają bardziej rożnorodnie w ataku, a przede wszystkim bardziej skutecznie. Trzeba zapytac Van Bommela i Larssona czy Katalonska wiosna tak na nich dziala, czy co ? Ile juz pilek im dogral Ronaldinho: z Malaga?z Benfica? z realem ? Obudza sie w srode Messiego musza studzic gasnicami pianowymi, tak sie pali do gry... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Trzeba zapytac Van Bommela i Larssona czy Katalonska wiosna tak na nich dziala, czy co? Ile juz pilek im dogral Ronaldinho: z Malaga? z Benfica? z realem? Messiego musza studzic gasnicami pianowymi, tak sie pali do gry... To prawda - wychodzą nawet w tempo, ale potem oko w oko z bramkarzem podejmują jakieś dziwne decyzje. Wydaje mi się, że v.Bommel na 100% (był w pełnym biegu, a Casillas wyskoczył na 8-10ty metr i stanął w wykroku), a może i Larsson, mogli spróbować go mijać zwodem zamiast próbować strzelać przez/obok niego... O Messim czytałem - ale ja bym mu nie wierzył, że on już zdrowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Milan wczoraj walczyl, i wywalczyl. A teraz czeka... Jak Wasze oczekiwania na dzis ? Strzelimy bramke? dwie? Ja typuje: 3:0. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 wiadomo - 5-0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Wracajac do wczorajszego meczu Milanu z Lyonem to bardzo sie ciesze, ze Milan prawie nic nie grajac przeszedl Lyon i to z duza doza szczescia...czekaja juz na Barce. Ciesze sie dlatego ze dzidaki z Milanu teoretycznie bedzie latwiej ograc niz glodnych sukcesu i dobrze grajacych Lyonistow <_< Tylko teraz warunek konieczny do spelnienia to dzisiejsze wygrana Barcy... Dzisiaj Barca 2 : 0 Benfica <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 dziadki z Milanu teoretycznie bedzie latwiej ograc niz glodnych sukcesu i dobrze grajacych Lyonistow Oj nie wiem, czy tak łatwo - doświadczenie i cwaniactwo maja w tego typu dwumeczach bardzo duże znaczenie... Nie mozna sobie pozwolić na najmniejszy błąd / kiks w polu karnym, bo Inzaghi i Szewczenko czekają. Widzieliście Villareal-Inter? Materazzi to niezły burak - nie dość, że łokciem rozwalił łuk brwiowy Sorinowi (notabene ex-Barca), to jeszcze potem sugerował, że Sorin ściemnia, a w następnej akcji Materazzi podobnym łokciem chciał potraktować Riquelme. A dzisiaj - oby do przodu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Materazzi...za duzo przebywa z Mihajlovicem. Inter to druzyna frustratow. Szkoda Sorina. Wczoraj w TV zapowiedzieli, ze UEFA pojedzie Materazziego adekwatnie.... Widzieliscie strzal JRR z prawego skrzydla w drugiej polowie meczu ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
To jak to jest z tymi kibicami Bar?y na forum ?
Na zdjeciu Leo Messi skubie brode podczas wywiadu dla radia
Guzu
Top użytkownicy dla tego pytania
53
27
22
18
Popularne dni
22 Mar
16
15 Mar
15