Skocz do zawartości
  • 0

Offtopic - Barça

Guzu

Pytanie

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

No 0:0 zostawilo troche niesmak w sobotni wieczor :D

Dobrze, ze piwo w poblizu bylo ;)

Bramka byla, calkiem legalna, sedziowie cos wymyslili.

O strzale w poprzeczke w ostatniej minucie meczu (Etoo) nie wspomne...;)

Ale wszyscy zyja jutrzejszym meczem.

Macie to w TV, czy czym Was racza ?

Guzu

• 0

No i Gran Derbi skończyło się podziałem punktów - 1:1 (Ronaldinho-k; Ronaldo).

Bar?a miała przygniatającą przewagę, szczególnie w drugiej połowie, lecz jednak, podobnie jak z Benficą, nie umiała jej wykorzystać. Mam nadzieję, że rewanż w 1/4-ej Champions we środę zagrają bardziej rożnorodnie w ataku, a przede wszystkim bardziej skutecznie.

Sempre Bar?a!!!

• 0

Mam nadzieję, że rewanż w 1/4-ej Champions we środę zagrają bardziej rożnorodnie w ataku, a przede wszystkim bardziej skutecznie.

Trzeba zapytac Van Bommela i Larssona czy Katalonska wiosna tak na nich dziala, czy co ?

Ile juz pilek im dogral Ronaldinho: z Malaga?z Benfica? z realem ?

Obudza sie w srode B)

Messiego musza studzic gasnicami pianowymi, tak sie pali do gry...

Guzu

• 0

Trzeba zapytac Van Bommela i Larssona czy Katalonska wiosna tak na nich dziala, czy co? Ile juz pilek im dogral Ronaldinho: z Malaga? z Benfica? z realem? Messiego musza studzic gasnicami pianowymi, tak sie pali do gry...

To prawda - wychodzą nawet w tempo, ale potem oko w oko z bramkarzem podejmują jakieś dziwne decyzje. Wydaje mi się, że v.Bommel na 100% (był w pełnym biegu, a Casillas wyskoczył na 8-10ty metr i stanął w wykroku), a może i Larsson, mogli spróbować go mijać zwodem zamiast próbować strzelać przez/obok niego...

O Messim czytałem - ale ja bym mu nie wierzył, że on już zdrowy :unsure: :mellow: ...

• 0

Wracajac do wczorajszego meczu Milanu z Lyonem to bardzo sie ciesze, ze Milan prawie nic nie grajac przeszedl Lyon i to z duza doza szczescia...czekaja juz na Barce. Ciesze sie dlatego ze dzidaki z Milanu teoretycznie bedzie latwiej ograc niz glodnych sukcesu i dobrze grajacych Lyonistow :mellow: <_<

Tylko teraz warunek konieczny do spelnienia to dzisiejsze wygrana Barcy... :unsure:

Dzisiaj Barca 2 : 0 Benfica <_< <_<

• 0

dziadki z Milanu teoretycznie bedzie latwiej ograc niz glodnych sukcesu i dobrze grajacych Lyonistow

Oj nie wiem, czy tak łatwo - doświadczenie i cwaniactwo maja w tego typu dwumeczach bardzo duże znaczenie... Nie mozna sobie pozwolić na najmniejszy błąd / kiks w polu karnym, bo Inzaghi i Szewczenko czekają.

Widzieliście Villareal-Inter? Materazzi to niezły burak - nie dość, że łokciem rozwalił łuk brwiowy Sorinowi (notabene ex-Barca), to jeszcze potem sugerował, że Sorin ściemnia, a w następnej akcji Materazzi podobnym łokciem chciał potraktować Riquelme.

A dzisiaj - oby do przodu :D .