Skocz do zawartości
  • 0

Offtopic - Barça

Guzu

Pytanie

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Z tymi frustratami to cos w tym jest.

UEFA powinna pojechać Materazziego za wszystko to, o czym napisałem - umyślny faul bez piłki, sugerowanie symulowania zawodnika, którego przed chwilą powalił, a za chwilę recydywa...

Strzał JRR rewelacja - gdyby jeszcze bardziej w krótki róg i deczko wyżej, Toldo by na pewno nie zdążył. A propos JRR, to tak sobie porównuję jego podejście do gry vs. Ronaldinho - i JRR sprawia (+ jego wyraz twarzy), jakby się męczył tą grą w piłkę, a nie cieszył...

• 0

Marcin,

JRR moze sie meczy, ale moim zdaniem sa iluzoryczne szanse ze bedzie w przyszlym roku sie meczyl w zoltej koszulce.

Nie wiem czy wnikacie w takie szczegoly ale po tym jak Barca sprzedala JRR do Villareal dostala: 1 mln € za awans V. do LM, 1 mln € za wyjsice z grupy i teraz dostanie 1 mln € za polfinal. Niestety koniec juz tych 1 mln €.

Lacznie wyszlo 10 mln € za JRR.

Guzu

• 0

Daniel,

Chodzi mi o jego generalne nastawienie, a nie o to, że gra w klubie, który nie spełnia jego ambicji. On miał taki sam wyraz twarzy grając w Barsie - a nie zakładam, żeby ten klub jego ambicji nie spełniał. To raczej JRR nie spełnił ambicji tego klubu...

• 0

JRR jest specyficzny i zamkniety w sobie.

Nie jest mistrzem w komunikacji. Za to z pilka komunikuje sie przednio. Nie wierze, by dal sobie rade w klubie rozmiarow MU czy Milan, ale na Valencie na pewno sie nadaje.

On potrzebuje miec niepodwazalna pozycje lidera- kreatora. Taki ten JRR jest..

Guzu

• 0

JRR musi miec kogos w zespole co za niego bedzie troche bronił, bo jak pamietam jego grę to po stracie piłki nawet nie podbiegl za złodziejem :D Taki ten JRR jest. Za to w kreowaniu gry jest moim zdaniem super, ale tak jak wspomnial Guzu, musi sam odpowiadac za akcje ofensywne inaczej ma taka mine jak wspomnial Marcinesz.

• 0

Na pokladzie zoltej lodzi podwodnej, jak to dziennikarze GW zaczeli nazywac od tygodnia Vilarreal, jest dwoch pilnujacych plecow JRR: Senna i Tachinardi.

To jedna z podstawowych przyczyn, ze JRR nie bedzie blyszczal w najwiekszych klubach. Nikt nie zestawi jedenastki wokol JRR...

Yellow submarine niestety spadnie z ligi w tym roku - ten prawdziwy, Cadiz...

Guzu

• 0

Troche nam sie watek przykurzyl.

Ale dzis DUZY mecz.

Moim zdaniem 2:2 to bedzie niezle rozwiazanie przed rewanzem.

Chociaz, jak patrze na zestawienie obrony Milanu, to boje sie tylko o to, zeby pomoc Barcy dala rade zagrac jak zwykle...i bedzie dobrze B)

Guzu

• 0

ubiegłeś mnie Guzu!

już miałem pisać, że coś ucichli fani jedynej słusznej druzyny... hehehe

Moze być niezły meczyk. Milan męczył się ostatnio z Lyonem, więc liczę że barcva da im popalic. Fajnie jakby wyszedł im mecz zycia i pokroili makaronów jakieś 4:1

• 0

Hmm, ja sie nie boje obrony Milanu bo to aktualnie najslabiej grajaca foemacja w tej druzynie :unsure: , bardziej bym sie bal pomocy i Szewy. Szkoda ze w Barsie znowu powoli robi sie szpital i do tego Deco za kartki ma urlop :unsure: :unsure:

Jednak trzeba wierzyc i mysle ze conajmniej 2:1 bedzie dl Barcy <_< <_<

• 0

Licze na 2:1 dla Barsy.

Zgadzam się, że trzeba uważać na długie crossy do Inzaghiego i Szewczenki, przewracanie się w polu karnym, jak również przypadkowe strzały uchem, łokciem, jądrem czy innym sutkiem, w których szczególnie celuje Pippo Inzaghi.

Ciekaw też jestem, jak zagra Milan na przedpolu - podejrzewam, że Gattuso będzie cały czas polował na Ronaldinho - mam nadzieję, że geniusz zwycięży nad brutalną siłą.

Pozdro,

M.

• 0

Gilardino nie strzelil jeszcze w zyciu bramki w LM. Ma czas. Kosztowal bodajze 25 000 000 €, wiec nikt go nie bedzie naciskal nadmiernie. Szkoda inwestycji. Ma potencjal. Moze go wykorzysta w nastepnym sezonie. No bo przeciez nie za tydzien ;)

Gdyby wpadla ta druga bramka....eh :unsure:

Guzu

• 0

Po sesji waterpolo - w wykonaniu sedziego - po ulewie w Sevilli, pora zagrac drugi polfinal z Milanem.

Nikt tu nie ukrywa, ze ulewa i gradobicie pomoglo - Barcelona to nie polscy rolnicy - wiec nastroje sa niezle.

A jakie Wasze typy ?

Jak dla mnie sensownie brzmi: 2:1. Ale raczej nie powinno byc nerwowo...to takie zyczenia :D

A dzis ? chcialbym Vila-Real, ale logika nakazuje jednak spodziewac sie Arsenalu w finale...

Guzu