Guzu Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 To jak to jest z tymi kibicami Bar?y na forum ? Na zdjeciu Leo Messi skubie brode podczas wywiadu dla radia Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Z tymi frustratami to cos w tym jest.UEFA powinna pojechać Materazziego za wszystko to, o czym napisałem - umyślny faul bez piłki, sugerowanie symulowania zawodnika, którego przed chwilą powalił, a za chwilę recydywa... Strzał JRR rewelacja - gdyby jeszcze bardziej w krótki róg i deczko wyżej, Toldo by na pewno nie zdążył. A propos JRR, to tak sobie porównuję jego podejście do gry vs. Ronaldinho - i JRR sprawia (+ jego wyraz twarzy), jakby się męczył tą grą w piłkę, a nie cieszył... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Marcin, JRR moze sie meczy, ale moim zdaniem sa iluzoryczne szanse ze bedzie w przyszlym roku sie meczyl w zoltej koszulce. Nie wiem czy wnikacie w takie szczegoly ale po tym jak Barca sprzedala JRR do Villareal dostala: 1 mln € za awans V. do LM, 1 mln € za wyjsice z grupy i teraz dostanie 1 mln € za polfinal. Niestety koniec juz tych 1 mln €. Lacznie wyszlo 10 mln € za JRR. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Daniel, Chodzi mi o jego generalne nastawienie, a nie o to, że gra w klubie, który nie spełnia jego ambicji. On miał taki sam wyraz twarzy grając w Barsie - a nie zakładam, żeby ten klub jego ambicji nie spełniał. To raczej JRR nie spełnił ambicji tego klubu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 JRR jest specyficzny i zamkniety w sobie. Nie jest mistrzem w komunikacji. Za to z pilka komunikuje sie przednio. Nie wierze, by dal sobie rade w klubie rozmiarow MU czy Milan, ale na Valencie na pewno sie nadaje. On potrzebuje miec niepodwazalna pozycje lidera- kreatora. Taki ten JRR jest.. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 JRR musi miec kogos w zespole co za niego bedzie troche bronił, bo jak pamietam jego grę to po stracie piłki nawet nie podbiegl za złodziejem Taki ten JRR jest. Za to w kreowaniu gry jest moim zdaniem super, ale tak jak wspomnial Guzu, musi sam odpowiadac za akcje ofensywne inaczej ma taka mine jak wspomnial Marcinesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Na pokladzie zoltej lodzi podwodnej, jak to dziennikarze GW zaczeli nazywac od tygodnia Vilarreal, jest dwoch pilnujacych plecow JRR: Senna i Tachinardi. To jedna z podstawowych przyczyn, ze JRR nie bedzie blyszczal w najwiekszych klubach. Nikt nie zestawi jedenastki wokol JRR... Yellow submarine niestety spadnie z ligi w tym roku - ten prawdziwy, Cadiz... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Oczywiście stawiam 2:0 dla Barcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2006 No to @rognis_oko mielismy nosa 2:0 dla Barcy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Gratuluje nosow Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Hehe mój nos to ma nosa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Troche nam sie watek przykurzyl. Ale dzis DUZY mecz. Moim zdaniem 2:2 to bedzie niezle rozwiazanie przed rewanzem. Chociaz, jak patrze na zestawienie obrony Milanu, to boje sie tylko o to, zeby pomoc Barcy dala rade zagrac jak zwykle...i bedzie dobrze Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ubiegłeś mnie Guzu! już miałem pisać, że coś ucichli fani jedynej słusznej druzyny... hehehe Moze być niezły meczyk. Milan męczył się ostatnio z Lyonem, więc liczę że barcva da im popalic. Fajnie jakby wyszedł im mecz zycia i pokroili makaronów jakieś 4:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Jestem fanem Barcy, ale na ten mecz obstawiam 1:1.Boję się obrony Milanu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Sebek nie bój się, to nie Ty sie będziesz kopał z Nestą i spółką Usiądź wygodnie przed odbiornikiem TV z piwkiem w ręku i delektuj się grą naszej Barcy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 @Xavi, oczywiście zrobię jak mówisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Obrona Milanu to już panowie, którzy najlepsze lata mają za sobą. natomiast atak barcy jest w pełni rozkwitu... 4:1 dla Barcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Hmm, ja sie nie boje obrony Milanu bo to aktualnie najslabiej grajaca foemacja w tej druzynie , bardziej bym sie bal pomocy i Szewy. Szkoda ze w Barsie znowu powoli robi sie szpital i do tego Deco za kartki ma urlop Jednak trzeba wierzyc i mysle ze conajmniej 2:1 bedzie dl Barcy <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Deco ostatnio juz byl bardzo przmeczony. W piatek z Vilarrealem...zreszta wszyscy byli na maxa roztargnieni. Gral w kazdym meczu w lidze, bo pauzuje w LM. Ktos w tej lidze tez musi grac i punkty zdobywac Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Licze na 2:1 dla Barsy. Zgadzam się, że trzeba uważać na długie crossy do Inzaghiego i Szewczenki, przewracanie się w polu karnym, jak również przypadkowe strzały uchem, łokciem, jądrem czy innym sutkiem, w których szczególnie celuje Pippo Inzaghi. Ciekaw też jestem, jak zagra Milan na przedpolu - podejrzewam, że Gattuso będzie cały czas polował na Ronaldinho - mam nadzieję, że geniusz zwycięży nad brutalną siłą. Pozdro,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Trzeba uwazac na sutki i na migaldki. Inzaghi nie uwazal (na migdalki) i lezy w pieleszach zlozny temp. ponad 39 stopni. Sedziowal bedzie Francuz - Sairs. Mam nadzieje, ze ochroni Ronniego przed terriero- walcem = Gattuso... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Gattuso to powinien już podczas prezentacji dostac żółtą kartkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Rewelacja Siedzac w pracy powoli dochodze do siebie. Wracam na Ziemie, ale niespecjalnie mi sie chce Kto nie widzial, to powinien: http://www.toya.net.pl/~didzejoldinho/0-1.avi Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Meczyk walki. Szkoda tego słupka Ronaldinho, bo również niexle zaczarował obrońców. Z drugiej strony Barca miała trochę szczęścia, że ten Giraldino (sorki jeśli przekręciłem) ewidentnie nie chciał zrobić jej krzywdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Gilardino nie strzelil jeszcze w zyciu bramki w LM. Ma czas. Kosztowal bodajze 25 000 000 €, wiec nikt go nie bedzie naciskal nadmiernie. Szkoda inwestycji. Ma potencjal. Moze go wykorzysta w nastepnym sezonie. No bo przeciez nie za tydzien Gdyby wpadla ta druga bramka....eh Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Po sesji waterpolo - w wykonaniu sedziego - po ulewie w Sevilli, pora zagrac drugi polfinal z Milanem. Nikt tu nie ukrywa, ze ulewa i gradobicie pomoglo - Barcelona to nie polscy rolnicy - wiec nastroje sa niezle. A jakie Wasze typy ? Jak dla mnie sensownie brzmi: 2:1. Ale raczej nie powinno byc nerwowo...to takie zyczenia A dzis ? chcialbym Vila-Real, ale logika nakazuje jednak spodziewac sie Arsenalu w finale... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
To jak to jest z tymi kibicami Bar?y na forum ?
Na zdjeciu Leo Messi skubie brode podczas wywiadu dla radia
Guzu
Top użytkownicy dla tego pytania
53
27
22
18
Popularne dni
22 Mar
16
15 Mar
15