Guzu Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 To jak to jest z tymi kibicami Bar?y na forum ? Na zdjeciu Leo Messi skubie brode podczas wywiadu dla radia Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ano byłem nieźle zdziwiony kiedy włączyłem cyfrę w niedzielę o 20:55 a tam zamiast wyczekiwanego meczyku Barcy byłpuchar Anglii i jakieś Middles..... vs WHU. Obie drużyny są fajne. Arsenalowi przyda sięfinał, bo ekipę mieli od dłuższego czasu silną, a tylko nie umieli tego wykorzystać w LM. Natomiast VReal gra ładnie i Barca miałaby chyba nieco prościej w finale. Jeśli oczywiście chodzi o meczyk z Milanem, to nie dopuszczam myśłi aby makarony coś namieszały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No Panowie, dziś wielki dzień. Pifko już się mrozi?!? Guzu jakie wieści z ostatniej chwili? Wszyscy zdrowi? Deco w formie? Trochę się obawaim Inzaghiego. ten potrafi wcisnąc stopę gdzie nie trzeba i namieszać w wyniku. Mam nadzieję, ze Barca też o tym będzie pamiętać i nie dopuści do głupich zadym przed swoją bramką. 3:1 dla Barcy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Deco w formie, reszta tez troche odpoczela. Milan troche ranny, ale ranny dzik szarzuje najostrzej W Madrycie placza za Vilarrealem i za Zidanem, a my tu gotujemy sie na mecz. Rijkard mowi ze wyjda bez kombinowania, zeby strzelic bramke. Uwazam ze to sensowne, bo jak wiadomo stopa Inzaghiego i moze byc roznie. Widzialem 2 dni temu bilety na Ebayu po 250 €, ale juz ich nie ma. Bedzie dzis wyjatkowo, oprawa, ktora dotad byla tylko na meczach z realem - ta mozaika na trybunach itd. Postanowili sie zrewanzowac za ladne show w Mediolanie. I slusznie. Jak zagraja tez jak w Mediolanie to Vamos a Paris. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Nie nastawiam się na fajerwerki,chciałbym Barcę w finale,ale nie będzie to proste.Milan to nadal mocna paka, a do tego gra defensywnie.Raczej typuję tu 1:1 i wiele dramatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 W Madrycie placza za Vilarrealem ... Guzu Czy ktoś tu się kiedyś pytał dlaczego Riquelme nie dał sobie rady w Barcelonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Efex, 100 % racji. Widac bylo jak wyparowal po 70 minucie i czlapal po boisku. Ronaldinho szuka odpowiedzialnosci i im ciezej tym bardziej sie stara, a JRR zabraklo sil. Dopoki byly to dyrygowal orkiestra... Ale Ronni jest jeden Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 eeeee tam od razu jeden. Jest jeszcze Mila!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Baloo, Miales zmienic avatar... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 kuźwa nie mam czasu z tym avatarem. Taki ładny a Wy się czepiliście... Człowiek walczy o lepsze jutro to i grymas na twarzy nieco wykręcony... Zaraz go całkiem skasuje i już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Nikt sie nie czepia Mateusz To Ty wyskoczyles z Mila, ktory byl odejsciem od tematu Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 no i po krzyku. Dosłownie i w przynośni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 WitamPanowie niepowiem zebym nie lubial Barcy ale jezeli dochodzi do takiej potyczki z Milanem to Sorki ale 2:0 dla Milanu FORZA MILAN Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 @leluchyDzisiaj niestety Milan sie bedzie musial otworzyc zeby myslec o grze w Paryzu, moze nawet cos strzela, ale dostana przynajmniej jedna bramke wiecej <_< <_< .Dzisiaj 3:1 dla Barcy <_< P.S. niestety oczywiscie dla Milanu <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No i fajerwerków nie było,a do tego sędzia ustalił wynik.Jestem zdegustowany i zniesmaczony,zastanawiam sie po co im te mikrofony i słuchawki.Dla mnie Barca to najlepsza ekipa świata,ale wolałbym żeby to udowadniała na boisku bez pomocy np. sędziów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 UUUUUUUUUUUUUUAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vamos a Paris!!!!! Pozdro,marcinesz PS. heniutek, nie wiem, czy sędzia dopatrzył się spalonego czy falu, ale zwróc też uwagę, że Valdes po jego gwizdku odpuścił i nie bronił strzału Szewczenki, więc nie wiadomo, czy Milan zdobyłby z tej sytuacji gola. Milan grał dobrze, ale moim zdaniem zawiódł Kaka, Pirlo i Seedorf - trochę za mało piłek dogrywali do Inzaghiego (Pippo, a nie Pepe - ech, ten Szpaku) i Szewczenki. Inna sprawa, że Barsa mądrze szła środkiem (przynajmniej w 1. połowie), zmuszając Seedorfa i Pirlo do wspomagania Gattuso w przerywaniu akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Hmm moze @Guzu bedzie wiedzial cos na temat tej nie uznanej bramki...bo tez czuje lekki niesmak @marcinesz niestety tez bylem zmuszony ogladac na TVP (Posat sport cos sie skaszanila akurat na samym meczyku )...Szpaku to jeszcze nic, ale ten gosciu w studio to juz troche nie ten tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Który gość w studiu - Zbigniew Kumidor - socio Barsy? Fakt, obiektywny nie był , ale przynajmniej nie miał problemów z odmianą polskich rzeczowników - cytuję Szpaka z pamięci: (...) pytanie, czy piłkarze Milanu sprostają temu wyznaniowi, eee.... wyznaniemu, eee.... wyznaniu! Nic to, najważniejsze, że jesteśmy w finale!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 @leluchy - ty makaronie jeden! <_< Jak mogłeś wierzyć w tych dziadków z Milanu. Szkoda trochę, ze nie padły bramki. Nie wiem jak całe życie trenując można nie trafić w piłkę stojąc dwa metry od bramki (Beletti). Nie wiem, czemu Eto nie strzelił przynajmniej jednej bramki, gdy wychodził sam na sam z Didą i na koniec nie rozumiem czemu niemal zawsze jak oglądam mecz Barcy, to Larson pięknie strzela główką ale zawsze w bramkarza lub tuż obok bramki. Także powinno być jakieś 3:1 dla Barcy. Milan poza nieuznaną główką Szewy nie miał innej okazji do strzelenia bramki. To trochę za mało na weliminowanie Barcy! Qurcze jeszcze jakby Giuly strzelił celnie z woleja, byłaby to bramka roku. Do Pana Szpakowskiego - no coment. Ten gość mimo tradycji i głosu wogóle się nie orientuje. Zaczyna mnie irytować te jego ciągłe mylenie piłkarzy przy piłce i przekręcanie ksywek/imion/nazwisk. YO. Finał będzie niesamowity! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Do Paryza z Camp Nou 1001 km Jak chodzi o gola Andrzeja. Padl po gwizdku. Nie bylo prostestow w stylu Wloskim. Inzaghi sie nie poplakal, wiec naprawde byl faul. Sedzia byl fatalny. Ile fauli potrzeba by dostac zolta kartke? Jak Pirlo fauluje w 3 kolejnych akcjach to za malo. Moze warto przypomniec temu dentyscie z Kaiserslautern, ze jak ostatni obronca fauluje ewidentnie napastnika to jest CZERWONA. Nawet jak faulujacy ma 40 lat ? Zenada. Wszyscy powinni byc szczesliwi, ze Merk nie bedzie gwizdal finalu. Rewelacja widziec na jak malo pozwolila Barca Milanowi. Dzien wczesniej bylo widac na ile pozwalal Arsenal i ile mial akcji pod bramka zoltych. Final dopiero za 20 dni Pozdrawiam i tak jak Wy bardzo sie ciesze Guzu p.sSzpakowskiego nie bylo dane mi posluchac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgadzam się z Guzu - sędzia był kiepski dla obu stron. Costacurta ewidentnie powinien wylecieć za faul na Eto'o. Seedorf, choć ambicji mu odmówić nie można, również za jeden faul na Deco powinien dostać zółtą. Z Barsy, poza standardowymi gwiazdami (Ronnie, Deco, Puyol, Eto'o, Giuly), bardzo podobał mi się Iniesta i Edmilson. Wg mnie ten pierwszy zrobił ogromny postęp od momentu, gdy zaczęto go wstawiać do pierwszego składu. Czasami, gdy przecinał do przodu, myślałem, że to Ronnie. Również bardzo uparty w odbiorze. Edmilsonowi brak może jeszcze trochę finezji w odbiorze w stylu Makelele lub Vieiry, ale jeśli już faulował, robił to w naprawdę potrzebnych momentach. Ważne, że Barsa zagrała skoncentrowana, choć moim zdaniem mogła trochę dłużej próbować przytrzymać piłkę w drugiej połowie. Bałem się też trochę wejścia v.Bommela w końcówce, bo gość jest moim zdaniem trochę zbyt pewny własnej wartości - pamiętam, jak w meczach z Chelsea miał pretensje do Ronnie lub Eto'o, za to, że nie wyszli mu na pozycję, podczas gdy on strzelał na oślep z daleka, Panu Bogu w okno. Czasami też gra trochę, jak to mówi nasz ulubiony komentator, niefrasobliwie - a każde przejęcie piłki przez Milan i wyjście z szybkim podaniem do Szewczenki / Pippo mogło być groźne. Słabiej też zagrał Gio v.Bronckhorst (np. akcja prawym skrzydłem na początku meczu) - na szczęście na prawym skrzydle w Milanie próbował mieszać Jaap Stam... Mam nadzieję, że obrońcy Arsenalu nie będą tak nieustępliwi jak włoscy i Ronnie, Eto'o oraz Giuly (Messi?) zrobią przewagę swoją techniką i szybkością. Trzeba tylko uważać na akcje Henry, Piresa, Reyesa i crossy Cesca Fabregasa - i powinno być dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 O meczu zostało powiedziane wszystko, wiec ja tylko w sprawie Darka Sz. Może nie pamiętacie,ale kilkanaście miesięcy temu Darek całkiem zniknął z TV i nie było go słychać ani widać przez kilka miesięcy.. I co? Jego zastępców/następców/naśladowców* (niepotrzebne skreślić) nie dało się słuchać.. Owszem - nie mylili się tak często, nie budowali zdań poczwórnie złożonych i ośmiowątkowych, ale komentowali w tempie wypowiedzi premiera Marcinkiewicza.. Kimono po 15 minutach meczu. Darek się myli i to na potęgę, ale jego pomyłki, lapsusy, słowotwórstwo, odmiana zagranicznych nazwisk, oksfordzki akcent przy angielskich nazwiskach ( słynny Alan Shearer - Szira ) przechodzą do historii. No i ten facet przeżywa, jest całym sercem na boisku ( a o tym co mówi i myśli trener, jest tak poinformowany, że czasem zastanawiam się czy nie komentuje meczu schowany pod ławką rezerwowych ) Czy zapadł Wam w pamięć jakikolwiek mecz z powodu komentarza np. Borka czy Kołtonia A ja takich meczów Szpaka moge wymienić wiele.. Pozdrawiam ps. Nie mogę odżałować, że na MŚ nie ma Danii i red. Szpakowski nie będzie miał szansy na słynne wija wijse, wija rite, wija danske dynamite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ja tez sie ciesze na final, bo obydwie druzyny sobie na niego zalsluzyly, nawet nie ma co dyskutowac - te dwie wykasowaly wszystkich, kto wygra final? czas pokazeronaldinho jest ostatnio ciezko stopowac, ale jak sie go uda wylaczyc, to moze byc ciezko, dla barcy ... no zobaczymy ... za kim jestem, to sami wiecie fajnie sie tez czyta, jak to latwo byc sedzia ... jezeli kiedykolwiek, ktos z was, gwizdal mecz, nawet B juniorow, to wie, jak ciezko jest wszystko widziec i blyskawicznie podjac decyzje - prawidlowa i sprawiedliwa - sedziowie, niestety, nadal nie maja slow motion, reverse angle i 20 innych kamer ... ten kto nigdy nie gwizdal, nie ma o tym, nawet zamglonego pojeciaale i ja tez nie jestem zadowolony z wszystkich decyzji mercka, ale gdyby wszyscy gwizdali na jego poziomie, to bylyoby calkiem niezle - znam gorszych sedziow no to do paryza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 ja znam gorszych sedziow za rewanżowy mecz zeszłorocznej edycji LM Chelsea-Barcelona moim wrogiem No.1 jest Collina.. najpierw nie odgwizdał ewidentnego karnego na Eto'o a potem uznał bramkę Terry'ego.. nie mogłem spać całą noc po tym meczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 to wszystko ludzie, nawet ci tutaj: Ken Aston, Pierluigi Collina, Anders Frisk, Urs Meier, Karoly Palotai, Sandor Puhl, Istvan Zsolt, Lubos Michelrobili bledy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 @Efex, Masz racje - pamietam te dyskusje na roznych forach sportowych i nie tylko, ze Basalaj wysiudal Szpakowskiego i Szpaku, wroc... Dla mnie idealnym polaczenie jest wtedy, gdy Szpaku komentuje razem z jakims trenerem (ten model sprawdza sie np. w Cyfrze+, jesli chodzi o polska lige). Szpaku nie powinien udawac (i raczej nie udaje, jako ze nie wdaje sie w skomplikowane analizy taktyczne), ale powinien miec obok siebie przy mikrofonie, kto wytlumaczylby, dlaczego dana druzyna ma przewage, albo dlaczego jest dluzej przy pilce, albo dlaczego wygrywa mecz. Jesli moglbym tylko miec jakas prosbe do Szpaka, to zeby przeczytal sobie historie pilki za ostatnie kilka lat i nauczyl sie na pamiec nazwisk i ksywek piłkarzy, bo czasami mam wrazenie, ze zatrzymał się, jeśli chodzi o wiedzę piłkarską i sytuację w europejskim futbolu, w połowie lat 90-tych. @pitt, To, że sędziować jest trudno, nie zmienia faktu, że znam sędziów, którzy sędziują lepiej niż Merk (gorzej, co prawda, również). Zakładając, że jest to półfinał LM i że w każdym meczu statystycznie jest tyle samo trudnych sytuacji do zagwizdania, mogli chyba przydzielić kogoś lepszego. Pozdro,marcinesz PS. Efex, ale na MŚ będzie Sven Juuuran Yyyrikson i (tylko nie pamiętam, czy to teksty Szpaka) Runaldu, Runaldiniu, Żuninju itp. :mellow: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
To jak to jest z tymi kibicami Bar?y na forum ?
Na zdjeciu Leo Messi skubie brode podczas wywiadu dla radia
Guzu
Top użytkownicy dla tego pytania
53
27
22
18
Popularne dni
22 Mar
16
15 Mar
15