Guzu Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 To jak to jest z tymi kibicami Bar?y na forum ? Na zdjeciu Leo Messi skubie brode podczas wywiadu dla radia Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 BAR?A CAMPEON! Serdeczne gratulacje dla wszystkich Kibicow:) Nasza Druzyna potwierdzila swoja dominacje w La Liga drugim tytulem mistrzowskim. Troche fotek z radosci na Ramblas wczoraj w nocy. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 @GuzuHmm a ja myslalem ze walczysz z umami na Ebro, ale widze ze trzymasz reke na pulsie <_< <_< Gratuluje wszystkim kibicom Barcy <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 O kurde nawet mnie to zainteresowało. Guzu, dzięki za przekaz PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 Remek, Sluze uprzejmie:) Ciezki dzien w pracy - z kacem za biurkiem siedzimy we dwoch Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 4 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 BARCAAAAA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Guzu Barca Wiwat!!! .....a teraz kilka slow o Wyprawie na sumy ...bo juz wbijam zeby w komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Bravisssimo!!!!!!!!!!!!!! :mellow: :mellow: :mellow: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 W weekend swietowania ciag dalszy. Zdjec z soboty nie mam - fiesta na stadionie. Naturalnie bylem , ale nie udokumentowalem. Natomiast ponizej troszke zdjec z parady z niedzieli. Rozmiary parady przerosly wszystkie oczekiwania i szacunki.Bylo 1 200 000 osob na ulicach Barcelony. W zeszlym roku zaledwie ciut ponad 900 000 Przejazd autokarem 12 km zajal karawanie 3 autobusow ponad 4 godziny. Jechali blisko mojego miejsca zamieszkania - wiec tam sie z nimi spotkalem. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 @Guzu - życie w stolicy europejskiej piłki musi być niesamowite. Generalnie zawsze moją miłością była koszykówka, ale tylko Barca porywa mnie w footbolu. YO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Guzu, Super ujecia - szkoda tylko, ze nieostre ...Podstawa jednak to byc w odpowiednim czasie w odpowiednim miejscu ... Powiedz mi jedna rzecz - kim jest gosc na lawce Barsy, z ktorym czesto Rijkaard rozmawia podczas meczu - czesto stoja obaj przy lawce i Rijkaard cos mu tam szepcze do ucha. Domyslam sie, ze to tez Holender ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Zdjecia sie zmniejszyly to sie stepily... On ma prawa reke Henka Ten Cate. Ale Henek juz od lipca bedzie pierwszym trenerem Ajaxu. Wiec pojawi sie nowa prawa reka. Lewa reka to Eusebio Sacristan, czlonek Dream Teamu. Podrzucili go Rijkardowi jak zaczynal prace w Bar?ie bo nikt tak naprawde nie wiedzial do czego Rijk zdolnym jest. Eusebio sie sprawdzil i teraz tam dziala swoje. A na pierwszym zdjeciu Ronaldinho nie jest w ciazy, to chyba wiatr Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Ten, o którego mi chodzi, to taki gość po 40-tce, czarne w miare krotkie włosy... A może Ronaldinho się objadł jakiś frykasów podczas świętowania - ech te hiszpańskie restauracje... Ja w ciągu tygodnia spędzonego w Madrycie przytyłem 5kg - jak nie fawada, to paella, polędwica wołowa albo owoce morza... Mają nawet golonkę (ale u nas lepsza ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 9 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Henk: Guzueusebio.bmp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 9 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 REWELACJA - teraz nie ma watpliwości - Henk!!! Dzięki i pozdro,M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 15 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Chyba czas odświeżyć I prośbę konkretną do kolegów mam: w której warszawskiej knajpie najlepiej obejrzeć FINAŁ (domowy tv w serwisie w czasie kiedy najbardziej jest potrzebny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 @mario, Myślę, że w Lolku będzie na pewno - jeśli nawet nie wywieszą dużego ekranu, to raczej nie będą robić problemów, żeby przełączyć wiszące tam TV na odpowiedni kanał. Być może również w Champions? Trzymajmy kciuki i wysyłajmy im naszą pozytywną energię!!! Visca el Bar?a!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 16 Maja 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Ustawilbym sie z Wami na wspolne ogladanie, bez watpienia. Udalo mi sie pozyskac wejsciowki na stadion na jutro. Sledze wydarzenia z Paryza na duzym ekranie. Pewnie macie jakies typy. Jak Wasze nosy ? Ja ze swojej strony mowie: 2:0 dla Bar?y Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Xavi Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Moze nie bedzie tylu bramek co w UEFA ale .... 3-0 dla Barcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 Niech będzie 1:0 dla Bar?y i będę baaaaaardzo szczęśliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Mysle ze wygra Arsenal. Graja...u siebie Rzadko sie zdarza, zeby w angielskiej druzynie nie gral zaden Anglik (czasem Sol Campbell wchodzi). Prawie sami Francuzi. Nawet trener. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 A ja mysle ze wygra Barca, ale latwo nie bedzie . Bedzie 1:1 i w dogrywce Barca na 2:1 <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Mysle ze wygra Arsenal. Graja...u siebie Rzadko sie zdarza, zeby w angielskiej druzynie nie gral zaden Anglik (czasem Sol Campbell wchodzi). Prawie sami Francuzi. Nawet trener.Niewiele sie pomylilem. Henry przegral ten mecz, bo zmarnowal dwie sytuacje 100%. Barca miala dwie i je wykorzystala. Ale bez Larssona by przegrala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 marcinesz Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Gdyby babcia miała wąsy, to by była dziadkiem . CAMPEONES, CAMPEONES, OLE, OLE, OLEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VISCA EL BAR?A!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2006 Bardzo mi milo ze Barcelona zdobyla najpierw Mistrzostwo Hiszpanii a teraz Najcenniejszy Puchar Europy . Prezentuje piekny dla oka futbol i za to ja fani kochaja . Sprawiedliwosci stalo sie zadosc . Bramki obejrze wieczorem na meksykanskim kanale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Guzu
To jak to jest z tymi kibicami Bar?y na forum ?
Na zdjeciu Leo Messi skubie brode podczas wywiadu dla radia
Guzu
Top użytkownicy dla tego pytania
53
27
22
18
Popularne dni
22 Mar
16
15 Mar
15