Agama_pl Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam.Na forum jestem nowy,w lutym kończę 13 lat i chciałbym zacząć przygodę z castingiem, więc mam parę pytań na początek:Pierwsze i najważniejsze pytanie to czy multiplikator niskoprofilowy powinien zmieścić mi się w dłoni ? A jeżeli tak to jaki byłby dobry ? Słyszałem bardzo różne opinie na temat multika Dragon HL200IL jedni mówili, że jest dobry i wytrzymuje długo a inni, że beznadziejna jednosezonówka.Jak jest na serio ? Kij Dragon Millenium Fatso Cast 195cm.Z góry dziękuję i połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Na serio jest tak ze wystarczy poszperać na forum... wszystko co Cię interesuje w tym temacie tu znajdziesz ... Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Napisz skąd jesteś. Może w Twojej okolicy znajda się koledzy cstingowcy, którzy zaprezentują Ci swoje zestawy a Ty zorientujesz się co do czego i dlaczego?No i witaj w świecie catingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agama_pl Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 To w Poznaniu fajnych kolesi jest na bogato. Może się ktoś odezwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 witam Jeśli się regulamin nie zmienił to możesz spinning-ować dopiero po 14 roku ale na boisku możesz.Kup sobie go na początek i ćwicz pod okiem fachowca czyli twojego taty lub starszego kolegi,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agama_pl Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Raczej starszego kolegi bo Tata się zatrzymał na kopycie Relaxa;) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 To szacun dla taty, wie co robi. Piękne ryby łowi się na kopyta Relaksa. Ja mam okonia 1,5 i szczupaka 12,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agama_pl Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Problem jest jeden ,,jak nie bioroą na Relaxa to na nic nie weźmie" a gum mamy dość sporo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Kolego! Napisz na pawelbugajski@onet.eu i po Nowym Roku w Poznaniu możemy się spotkać.W końcu portal "multiplikator pl."to właśnie stąd!Pozdrawiam i czekam na email.Paweł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) To nie jest problem. A raczej pamiętaj o zasadzie: na to łowisz co wrzucisz do wody ale pod jednym warunkiem...musisz umieć na to coś łowić, rozumieć przynętę i w nią wierzyć aby łowić regularnie. Nie ma znaczenia czy jest to zardzewiała wahadłówka , guma relax czy wobler Megabas za 130pln PS a nie mówiłem, że znajdziesz pomoc u Poznaniaków Edytowane 21 Grudnia 2014 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jeśli się regulamin nie zmienił to możesz spinning-ować dopiero po 14 Lepszy sprawny i mądry 13-latek ze spinem czy castem w ręku niż beznadziejny 60-latek z siecią w ręku ps. Jak już się naumiesz obsługiwać casta to może mnie poduczysz ? Też z P-Ń i wieku mam x2 na spin/cast 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Woblerek48, regulamin nie musi się zmieniać. Chłopak może łowić na spinning, casta, muchę tyle że pod opieką osoby posiadającej kartę, która jest pełnoletnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Kolego! Napisz na pawelbugajski@onet.eu i po Nowym Roku w Poznaniu możemy się spotkać.W końcu portal "multiplikator pl."to właśnie stąd!Pozdrawiam i czekam na email.Paweł Tylko my jesteśmy na Jerkbait.pl, a nie multi... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 To szacun dla taty, wie co robi. Piękne ryby łowi się na kopyta Relaksa. Ja mam okonia 1,5 i szczupaka 12,5 Pokarz fotki! kardi - "piąteczka" za propozycją pomocy młodemu:) Agama_pl - kijek masz w miarę, multik dragona też nie jest najgorszy jak na początek, działaj:)! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) ..."Pokarz fotki! ;)"...Było to w czasach kiedy nosiłem wąsy, paliłem papierosy i foty robiło się na kliszy ale proszę kopytko Relax 3' perełka z cytrynowym grzbietem. Obie ryby złowione dzień po dniu na tej samej miejscówce(i obie się nie liczą bo złowione w Szwecji ) Edytowane 22 Grudnia 2014 przez BOB1 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Fotki jak z moich książek wędkarskich, genialne. Ale co fakt to fakt, nie liczy się bo w Szwecji:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie ma znaczenia czy jest to zardzewiała wahadłówka , guma relax czy wobler Megabas za 130pln Zardzewiałe są o niebo skuteczniejsze od wyświeconych, ale ciii Jakby co, to w maju możemy się zgadać na jakieś wspólne wędkowanie....niekoniecznie na ciężko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Może wreszcie kiedyś się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Agma jakby co to możemy się kiedyś zgadać po sylwestrze....opłać kartę na nowy sezon i trochę pomęczymy okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Z multików to obecnie użytkuję curado 201DHSV, mieszkam na piątkowie, np pisz na priva, możemy się zdzwonić. Milenium miałem - sprzedałem ( użytkowałem go w okresie kiedy mój Lami klęknął ;( ). Pozdr Czaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Z multików to obecnie użytkuję curado 201DHSV, mieszkam na piątkowie, np pisz na priva, możemy się zdzwonić. Milenium miałem - sprzedałem ( użytkowałem go w okresie kiedy mój Lami klęknął ;( ). Pozdr CzaroCurado 201DHSV to jeden z większych niskoprofilowych multików do średniego casta. Revo SX/STX , Alphas 150, Curado 201 E i G i inne podobne są mniejsze.Ale za to Curado ma inne zalety które powodują, że ja mam je również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaro73 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Jeden z większych?, hmmm... Dla mnie jest ok raczej w kierunku mniejszy, choć nie mam bochenów . Wiem, że ma to być multik dla juniora, ale mój syn - równolatek swobodnie sobie radzi z nim. Co do jednoskładu to mam wp Lamiego, a czy jest uciążliwy w transporcie? Może, ale ja i moja rodzinka przyzwyczaiła się, choć ostatnimi czasy jeździmy mniejszymi autami.Chyba najlepiej, to podejść do sklepu i pomacać, ustalić budżet i GO nad wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi