okonilowca Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Cześć, szukam jakiegoś fajnego aparatu do robienia zdjęć. Nie tylko tych wędkarskich(chociaż oczywiście wędkarskie fotki w przewadze), ale też takich na co dzień np. jakieś wycieczki. Nie mam dużego budżetu, w sumie im taniej tym lepiej dla mnie, max to 450zł. Przeglądałem sporo aukcji w internecie i zainteresował mnie model BenQ GH650. Jakie mam wymagania? Robienie dobrych, ostrych zdjęć, tryb makro, samowyzwalacz i zapis na karcie SD. Nie potrzeba mi nagrywania filmów bo od tego mam kamerę która do robienia zdjęć się nie nadaje bo wychodzą kiepskie. Spotkaliście się z tym modelem? Macie jakieś inne propozycje w tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 w tym przedziale cenowym większość kompaktów będzie podobna. Poobserwuj znany portal aukcyjny alll... po okresie świątecznym. Z pewnością znajdzie się nie jeden nietrafiony prezent w postaci aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 21 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Jakieś minimalne różnice w parametrach są. Biorę jeszcze pod uwagę Fujifilm S4800, jednak jest trochę droższy. Te aparaty i tak już teraz przed świętami są sporo przecenione, w okresie świąt planuję wyskoczyć na rybki, a jak się trafi coś przyzwoitego to nie będe miał jak zrobić fotki więc chcę kupić przed świetami ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Karol - miałem ostatno ten sam dylemat bo padła mi matryca w Oympusie.Mmimo że nie przepadam za ta firmą, to kupiełm coś takiego:http://allegro.pl/aparat-sony-dsc-h300-zoom-35x-20-mpx-gwar-24-mies-i4833990444.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 22 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Jacek ten Teój wydaje się być okej, chociaż się nie znam Co prawda jest sporo droższy - na innych aukcjach stoi po jakieś 500-600zł. Mógłbym go kupić, jednak plany które mam na przyszły rok i tak oscylują już na sporą sumkę więc chcę to rozegrać najniższym kosztem - zamówiłem wymienionego wyżej BenQ GH650, mam nadzieję, że do świąt dojdzie i będę zadowolony Edytowane 22 Grudnia 2014 przez okonilowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi