Skocz do zawartości

Życzenia Świąteczne

wobler1

Rekomendowane odpowiedzi

Dla wszystkich użytkowników Jerkbaita i ich rodzin , składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Świat Bożego Narodzenia.Niech pod świąteczną choinką znajdzie się radość,szczęście, życzliwość, wzajemne zrozumienie i spełnienie marzeń w Nowym Roku. 

Kazik z rodziną

post-49091-0-07568500-1419273172_thumb.jpg

Edytowane przez wobler1
  • Like 3

Rzeczywiście czas już na Świąteczne życzenia.

Zatem zacznę ..... może banalnie, choć szczerze.....

Zdrowia po stokroć życzę Szanownym Jerkbaitowemu Towarzystwu, spowolnienia codziennego biegu i czasu dla refleksji o tym co w życiu najważniejsze, rodzinnego ciepła i  serdeczności od prawdziwych przyjaciół, a także próby choćby zrozumienia tych, z którymi niekiedy nam nie po drodze, w ten czas Świąt Bożego Narodzenia i nie tylko.

Robert.

• Like 1

Z okazji 2014-tych obchodów świąt narodzenia Jezusa Chrystusa, życzę wszystkim wielu Bożych Błogosławieństw. Niech ten czas narodzenia Pańskiego, będzie obfity w światło łask, a przy stole wigilijnym niech nie zabraknie ciepła rodzinnej atmosfery.  :) 

15466867864_57ca07c41d_o.jpg

źródło:

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ea/7d/0a/ea7d0ae98c445eae25e36d8f46dbba0a.jpg

• Like 2

Wesołych,zdrowych świąt Bożego Narodzenia 2014.Dla wszystkich forumowych kolegów i ich rodzin,a także dla całej redakcji Jerkbait-a.Składa Geciu.I wszyskiego najlepszego w nadchodzącym 2015r.Oby nie był gorszy od mijającego.Do siego roku koledzy

Nie mam tu z nikim sporów, Robercie. Jeżeli moje życzenia, wskazując jako nieodpowiednie w aktualnej sytuacji, uważasz za nieodpowiednie, to napisz w którym punkcie. Ja, Piotr, Drogi Kolego, uważam, że są jak najbardziej na miejscu pouczenia młodzieży, że forumowego ryja będzie miała skutego za chamstwo kalibru pijanego ukraińca (sorry, uważam, że to w większości podła nacja). Tak trochę z innej, prawniczej beczki- "karcenie małoletnich"; Czy Pan Lukasz Wilii.... pilnuj się mały bo moja ręka ciężka

Piotrze Drogi - nie wypowiadam się co do meritum, bo nie wiem o co chodzi, ale upieram się, że nie ten temat. Nie dostrzegam w Twoim poście w żadnym miejscu okolicznościowych życzeń świątecznych. Nie chcę już tego ciągnąć. Szczerze przesyłam Ci świąteczne serdeczności.

Piotrze dla mnie Święta Bożego Narodzenia to taki czas gdy staram się odnaleźć najszlachetniejsze pokłady własnego człowieczeństwa, czas łagodności, zrozumienia, wybaczenia, próby zrozumienia nawet tych, których na co dzień zrozumieć nie chcę lub nie potrafię, czas w którym o konfliktach, których zażegnać nie potrafiłem staram się choćby na chwilę zapomnieć ....... Stąd moja reakcja.

Pozdrawiam. Robert.

• Like 2

Wszyskim forumowiczom i ich najbliższym zdrowia , zdrowia ,zdrowia , szczęścia  i wszystkiego co najjjjjj

Zdrowia żeby  cos złowić w naszych superrrr łowiskach ,zdrowia dla rodzin i bliskich żeby znosili nasze rozgoryczenie ,zdrowia żebyśmy mogli zarobić wystarczająco aby wyjechać i zobaczyć jak powinno być , szczęścia  nad wodą:)

Życzę wszystkiego najlepszego, ciepłych, pogodnych i spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Bożego Narodzenia, wszystkim który tworzą to forum, tym którzy uczestniczą w jego życiu oraz wszystkim sympatykom wędkarstwa.

Rozwagi nad tym co ważne i ważniejsze oraz aby zdrowie dopisało ,bo bez niego nawet najwspanialsze hobby może stać się bezbarwne i pozbawione pasji. 

A w nadchodzącym roku życzę wszystkim Taaaaaakiej Ryby.

Przemek 

Gość outsider44

hej wodniacy
odeprzyjcie moc zniszczenia

do dziesięciu liczyć trza by się pozbyć tego zła

marynarze i wędkarze
odszukajcie moc stworzenia

popełniamy nowy krok dzisiaj Wilia jak co rok

niech mamonę precz oddali wizja pięknej, modrej fali
niechaj wiatr przepędzi zło, aby wszystko dobrze szło

niech iskierki dziś krzesane w płomień buchną spodziewany
oświetlając nocy mrok wskażą drogę w nowy rok