wobler1 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Dla wszystkich użytkowników Jerkbaita i ich rodzin , składam najserdeczniejsze życzenia z okazji Świat Bożego Narodzenia.Niech pod świąteczną choinką znajdzie się radość,szczęście, życzliwość, wzajemne zrozumienie i spełnienie marzeń w Nowym Roku. Kazik z rodziną Edytowane 22 Grudnia 2014 przez wobler1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Rzeczywiście czas już na Świąteczne życzenia. Zatem zacznę ..... może banalnie, choć szczerze..... Zdrowia po stokroć życzę Szanownym Jerkbaitowemu Towarzystwu, spowolnienia codziennego biegu i czasu dla refleksji o tym co w życiu najważniejsze, rodzinnego ciepła i serdeczności od prawdziwych przyjaciół, a także próby choćby zrozumienia tych, z którymi niekiedy nam nie po drodze, w ten czas Świąt Bożego Narodzenia i nie tylko. Robert. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia, Koledzy Zdrowia, uśmiechu, refleksji nad życiem i...życiem Pozdrawiam choinkowo cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr123 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Wszystkim forumowiczom życzę wesołych i spokojnych świąt oraz TaaaaaaKIEJ RYBY Edytowane 24 Grudnia 2014 przez Piotr123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Z okazji 2014-tych obchodów świąt narodzenia Jezusa Chrystusa, życzę wszystkim wielu Bożych Błogosławieństw. Niech ten czas narodzenia Pańskiego, będzie obfity w światło łask, a przy stole wigilijnym niech nie zabraknie ciepła rodzinnej atmosfery. źródło:https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/ea/7d/0a/ea7d0ae98c445eae25e36d8f46dbba0a.jpg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY0312 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Najlepszego! wszystkim użytkownikom portalu i ich rodzinom.Oby Nowy Rok nie był gorszy od Starego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geciu71 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wesołych,zdrowych świąt Bożego Narodzenia 2014.Dla wszystkich forumowych kolegów i ich rodzin,a także dla całej redakcji Jerkbait-a.Składa Geciu.I wszyskiego najlepszego w nadchodzącym 2015r.Oby nie był gorszy od mijającego.Do siego roku koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MALIN. Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zdrowych spokojnych i radosnych Świąt, oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku życzę Ja dla Wszystkich Forumowiczów Mirek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 WSZYSTKIM , WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĘTA BOŻEGO !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert.bednarczyk Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Nie mam tu z nikim sporów, Robercie. Jeżeli moje życzenia, wskazując jako nieodpowiednie w aktualnej sytuacji, uważasz za nieodpowiednie, to napisz w którym punkcie. Ja, Piotr, Drogi Kolego, uważam, że są jak najbardziej na miejscu pouczenia młodzieży, że forumowego ryja będzie miała skutego za chamstwo kalibru pijanego ukraińca (sorry, uważam, że to w większości podła nacja). Tak trochę z innej, prawniczej beczki- "karcenie małoletnich"; Czy Pan Lukasz Wilii.... pilnuj się mały bo moja ręka ciężka Piotrze Drogi - nie wypowiadam się co do meritum, bo nie wiem o co chodzi, ale upieram się, że nie ten temat. Nie dostrzegam w Twoim poście w żadnym miejscu okolicznościowych życzeń świątecznych. Nie chcę już tego ciągnąć. Szczerze przesyłam Ci świąteczne serdeczności.Piotrze dla mnie Święta Bożego Narodzenia to taki czas gdy staram się odnaleźć najszlachetniejsze pokłady własnego człowieczeństwa, czas łagodności, zrozumienia, wybaczenia, próby zrozumienia nawet tych, których na co dzień zrozumieć nie chcę lub nie potrafię, czas w którym o konfliktach, których zażegnać nie potrafiłem staram się choćby na chwilę zapomnieć ....... Stąd moja reakcja. Pozdrawiam. Robert. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wszyskim forumowiczom i ich najbliższym zdrowia , zdrowia ,zdrowia , szczęścia i wszystkiego co najjjjjjZdrowia żeby cos złowić w naszych superrrr łowiskach ,zdrowia dla rodzin i bliskich żeby znosili nasze rozgoryczenie ,zdrowia żebyśmy mogli zarobić wystarczająco aby wyjechać i zobaczyć jak powinno być , szczęścia nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Wesołych Świąt koledzy, przyjaciele, przeciwnicy w sporach nad klawiaturą, wierzę, że nie wrogowie, i Szczęśliwego Nowego Roku, którego my i nam podobni, tylko między sobą, nazywamy Nowym Sezonem. Darek Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Dagon 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wszystkim forumowiczom życzę zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia a pod choinką mnóstwo trafionych prezentów. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawas2 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zdrowych i wesołych Świąt dla wszystkich forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Życzę wszystkiego najlepszego, ciepłych, pogodnych i spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Bożego Narodzenia, wszystkim który tworzą to forum, tym którzy uczestniczą w jego życiu oraz wszystkim sympatykom wędkarstwa.Rozwagi nad tym co ważne i ważniejsze oraz aby zdrowie dopisało ,bo bez niego nawet najwspanialsze hobby może stać się bezbarwne i pozbawione pasji. A w nadchodzącym roku życzę wszystkim Taaaaaakiej Ryby. Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Spokojnych Świąt życzę wszystkim Forumowiczom, a w sezonie 2015 samych życiówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Od Pietrusa również dla Wszystkich forumowiczów Wszystkiego Najlepszego, zdrowych pogodnych Swiat Bożego Narodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wszystkim Forumowiczom zycze spokojnych, wesolych i zdrowych Swiat Bozego Narodzenia oraz szczesliwego Nowego 2015 Roku Martin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość outsider44 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 hej wodniacyodeprzyjcie moc zniszczeniado dziesięciu liczyć trza by się pozbyć tego złamarynarze i wędkarzeodszukajcie moc stworzeniapopełniamy nowy krok dzisiaj Wilia jak co rokniech mamonę precz oddali wizja pięknej, modrej faliniechaj wiatr przepędzi zło, aby wszystko dobrze szłoniech iskierki dziś krzesane w płomień buchną spodziewanyoświetlając nocy mrok wskażą drogę w nowy rokjakież to cudownie proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robal12 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Spokojnych Swiąt Bożego Narodzenia ,wszystkiego najlepszego życzy Rob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Wszystkim Zdrowych,Spokojnych Radosnych Świąt w cieple rodziny, pięknie pachnącej choinki, zdrowia i energii na co dzień oraz uśmiechu i życzliwości na każdy dzień Nowego Roku 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Oby Mikołaj, który do Was w tym roku zagości był też wędkarzem lub przynajmniej aby dobrze znał się na sprzęcie wędkarskim. Zdrowia i radości :) :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardi Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zdrowia Na całą resztę mamy o wiele większy wpływ. Paweł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 No i moja skromna osoba pragnie Wam wszystkim z rodzinami życzyć : zdrowych i pogodnych oraz radosnych Świąt Bożego Narodzenia i spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku (nie tylko tych wędkarskich ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ja życzę każdemu rodzinnej Wigilii, spokojny Świąt a w Nowym Roku wiele miłych chwil spędzonych nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi