Darecki72 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Wiem ze sa porownywalne, znam i mam do czynienie z Rio lecz nigdy nie machalem Airflo ktora moge czasem kupic za dobre pieniadze. Jaka jest linka Airflo z porownaniem do Rio? Czy tez jest tak przeciazona? Oczywiscie ma sluzyc do kurczakow na zebacze. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 inny profil głowicy...40+ ma długą głowicę z długim belly i długim przednim taperem, nie bardzo nadającym się do noszenia "kurczaków", outbound ma masę skupioną w przedniej częsci belly.Innymi słowy są zupełnie "nieporównywalne"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 40+ jest kilka, różnią się między sobą.Expert, extreme distance, sniper, CSW, CSW DH BL itd."Zwykły" jak napisał venom - nadaje się tak sobie, niezbyt lubię tą linkę.CSW działa dość sprawnieJak dochodzą słuchy sniper też "robi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dziekuje panowie, juz wiecej nie bladze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 witam,podepnę się pod temat.Moja sytuacja wygląda odwrotnie, mam 40 + sniper WF9F do agility xps fly#8.W tym roku chcę solidniej podejść do pajków na kurczaki.Czy rio outbound short wf8f będzie lepiej robić w temacie ? Jestem gotów odżałować i kupić tą linkę nową bo używki to ni ma.. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Stara zasada - po co ci to?To co masz powinno robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Dzieki Kuba za odp. To zostaje szlifowanie techniki. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xionc83 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Mam jedno i drugie 40+Extreme #7WFI i Rio #7WFI podpięte pod Greysa XF2 Competitor 10ft.Obydwie dają radę z kurczakami ale jak jest wietrznie to rio wychodzi na prowadzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giniu666 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Witam Odnośnie techniki się nie wypowiem bo dopiero raczkuje ale powiem, że linka ma znaczenie.Mam obie a nawet więcej i moim zdaniem to od patyk bardzo zależy. Rio out short na #9 fajnie ale przy dalszych rzutach nagle gasl jakby wiatr ja zatrzymywał za to airflo elegancko. Minus taki ze dłużej się ją rozpędza i mało żywotna. Jak krótkawe szybkie rzuty Rio out short super.Wędka na której linka latał to Winston boron2mx.linka dla mnie łącząca i jedno i drugie to SA pike. Inne porównanie to #6 i na Helios linki obie śmigaja aż miło. Za to najlepiej sprawują się linki Rio out ale nie short ale już ich chyba nie robią. Takie moja sugestia laika ale wychodzę z zalozenia ze skoro u mnie lata to każdy będzie tym śmigal aż miło. Edytowane 2 Marca 2015 przez giniu666 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi