bolenjanusz Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Cześć, Nazywam się Janusz, czego trudno się domyślić Za namową Piotrka @milupy postanowiłem zaprezentować kilka z moich dzieł, są to wahadłówki które w wolnych chwilach robię z materiałów odpadowych Jako że pozyskany metal często nie jest dobrej jakości, nie spodziewajcie się super wyglądu choć staram się jak mogę i koledzy raczej je chwalą. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witaj! prezentują się bardzo przyzwoicie, czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Cześć Janusz, Dobrze, że Piotr cię w końcu namówił...Mam nadzieję, że na jednym poście nie zakończysz, czego Ci serdecznie życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Blaszki kapitalne , gratuluje i czekamy na więcej !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Cześć! Piękna robota Ołowianki itp. też wstawisz? Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Witaj Blaszki bomba...!!! Jeśli to ,,odpadki'' to ja się już boję co Ty zrobisz z materiałami specjalnie do tego przeznaczonymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Bardzo ładnie wyglądają , podaj jeszcze jaka długość i z jakiej grubości blachy je wykonujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 (edytowane) Witaj imienniku "Materiały odpadowe", "niskiej jakości", "nie spodziewajcie się super wyglądu"... Jakbym słyszał babę, że ta sukienka to musiała być przerabiana, dopasowywana, no i z drugiej ręki - a oczka się świecą I bardzo słusznie, bo "klepanina" całkiem nieźle Ci wychodzi. Oczywiście wizualnie, gdyż na wahadłówkach się nie znam i mogę ocenić tylko "wartości estetyczne". I oceniam je wysoko Edytowane 22 Grudnia 2014 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ciężko było zmusić do napisania ale za rączkę wzięty napisał Jako jeden z głównych użytkowników Januszowych wahadeł mogę powiedzieć że jak na materiał z odzysku rurki, itp. wychodzą mu świetnie.Wojtek w sobotę spróbujemy namówić Janusza na wstawienie ołowianek 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Chciałbym choć tak w połowie klepać wahadła jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ciężko było zmusić do napisania ale za rączkę wzięty napisał Jako jeden z głównych użytkowników Januszowych wahadeł mogę powiedzieć że jak na materiał z odzysku rurki, itp. wychodzą mu świetnie.Wojtek w sobotę spróbujemy namówić Janusza na wstawienie ołowianek Ołowianki obiecanki, już drugi rok czekam na obiecane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Co to jest 2 lata, jak ostatnie ołowianki powstały 8 lat temu ale w tą zimę Janusz może się zmobilizuje bo mu się zapas skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Piękne blachy, jest moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolenjanusz Opublikowano 25 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Bardzo ładnie wyglądają , podaj jeszcze jaka długość i z jakiej grubości blachy je wykonujesz.Przepraszam że dopiero teraz odpowiam ale małokomputerowy jestem i na razie wszystko pod nadzorem robie Blachy mają między 5 a 6 cm, blacha z jakiej najczęściej robię to 1,5 - 2 mm. Co do ołowianek to może tej zimy uda mi się coś odlać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolenjanusz Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Bardzo dawno mnie tu nie było ale jakoś z czasem krucho Sezon trociowy za pasem, więc troszkę poklepałem, blaszki tym razem są z blachy 2 mm. Postaram się teraz częściej tu zaglądać i wstawiać swoje blaszki. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez bolenjanusz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 A coś lekkiego boleniowego pod spokojniejszą wodę posiadasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolenjanusz Opublikowano 16 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2016 Blachy naszykowane na sezon 2017. Łukasz na razie nic nie mam, te wąskie są zrobione z myślą o morskim srebrze. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 17 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Janusz szykuj następne bo pierwszego cię oskubię nad Drwęcą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolenjanusz Opublikowano 22 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2016 Kolejne blachy na 2017 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ag53 Opublikowano 23 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2016 Ładny komplecik blach, lubię takie zdobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 24 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Trotylle już drżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolenjanusz Opublikowano 24 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2016 Dalszy ciąg na sezon 2017 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fasolus Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 Szkoda, że wątek troch podupadł. Czekamy na więcej bo blaszki naprawdę zacne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi