Agama_pl Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witam.Mam pytanie do kolegów, którzy mają ten środek pływający jaki wybrać? Znalazłem takie oto pływadła:Tect Tube Belly Boat Pro Pluse BerkleyOraz Taimen Float Tube SL Black Moje pytanie brzmi: Które wybrać i czy jak ktoś ma któreś z nich to czy zadek jest nad, czy w wodzie ?Pozdrawiam i połamania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Jest kilka watkow. Mz w kazdym dupe zmoczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sandacz23 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Tylko Fish Cat !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Agama_pl
Witam.
Mam pytanie do kolegów, którzy mają ten środek pływający jaki wybrać?
Znalazłem takie oto pływadła:
Tect Tube Belly Boat Pro Pluse Berkley
Oraz Taimen Float Tube SL Black
Moje pytanie brzmi: Które wybrać i czy jak ktoś ma któreś z nich to czy zadek jest nad, czy w wodzie ?
Pozdrawiam i połamania:)
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi