cristovo Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 ...nie mogłem się powstrzymać Dagonowi, który niczym w sumie nie zawinił, a być może nawet grzeczny był całe długie miesiące od zeszłorocznego bilansu uczynków, a także całej pozostałej forumowej ferajnie, życzę na Nowy Rok spokoju ducha i ciała, zimnych głów i takiegoż piva, czasu na życie, połamanych kijów, bez względu na to, ile mają korka w korku i z jakiej pochodzą stajni, masła w maśle, kołowrotów z wyrżniętymi kłami i siekaczami, coby już nie musiały ząbkować, wytrzymałych plecionek o możliwie mikroskopijnych quasiśrednicach, wyrozumiałych Drugich Połówek...no i dużo dużo zdrowia Pozdrawiam cristovo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wzajemnie Kolego, a co do @Dagona to bym polemizowal gdyż kilka razy w tym roku się oplulem kawą rano przez jego posty naprawdę humoru poczucie to ma zacne podpisuje się pod życzeniami dla całego grona Forumowiczów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wzajemnie Kolego, a co do @Dagona to bym polemizowal gdyż kilka razy w tym roku się oplulem kawą rano przez jego posty naprawdę humoru poczucie to ma zacne podpisuje się pod życzeniami dla całego grona Forumowiczów.Ty ale masz zajebi*** nick.... szacun 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Ty ale masz zajebi*** nick.... szacunNa bogatości i bez ściemy klimacik musi być. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 No to się doczekałem bycia pretekstem do życzeń noworocznych. W sumie, to dziękuję @cristovo i Tobie, oraz wszystkim kolegom z forum, życzę tego samego w Nowym Roku, albo nawet więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Hehe, dobre życzenia, też się dołącze. Przedewszystkim dużo ryb złowionych i wypuszczonych.A dla kombajnisty to by żniwa były owocne, by było z czego placki robić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Jak już sobie tak życzymy to ode mnie Zdrowych Spokojnych i Rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Mikołaj z reklam coca-coli nie żyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Merry fishmas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 (edytowane) Wychodzi na to że Dagon, men... jedna, ten tego panie, karierę robi przy mojej skromnej pomocy, Co oczywiście wcale nie było moim zamiarem, gdyż wymieniony, bywało, brzydko mi przyganiał i niemęskie zachowania wytykał. Czego mu nie zapomnę i da Bóg, w stosownym czasie przejadę się po nim jak po łysej kobyle. Powstrzymuje mnie jeno strach przed punktami oraz narażenie się na niewątpliwą ripostę ze strony tego wstręciucha.Ale że czas święty nastaje, więc i jemu, temu Dagonu jak i Wam Koledzy, życzę tradycyjnie zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, obfitego Mikołaja i hucznego Sylwestra. Także tego, żebyście w Nowym Roku nie tylko wszystkie ryby wypuszczali, ale żeby tych wypuszczanych było nawet więcej. Edytowane 23 Grudnia 2014 przez Fugazi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Michał, cały, długi rok 2015 przed nami. Pozdrawiam,Zły Dagonu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Michał, cały, długi rok 2015 przed nami. Pozdrawiam,Zły Dagonu. Ależ damy radę, jak zwykle. Również pozdrawiam - Skip... tfu!, Fugazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Wzajemnie Kolego, a co do @Dagona to bym polemizowal gdyż kilka razy w tym roku się oplulem kawą rano przez jego posty naprawdę humoru poczucie to ma zacne podpisuje się pod życzeniami dla całego grona Forumowiczów.Powiem Ci że sam byłem bliski czynu opisanego przez Ciebie jak zobaczyłem tego nicka Życzę wszystkim spokojnych świąt ,aby przyszły rok był jeszcze lepszy od tego ,jeśli chodzi o naszą pasję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dagon lub Dagan-ie bardzo prosimy nie lec już sobie w kulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Powiem Ci że sam byłem bliski czynu opisanego przez Ciebie jak zobaczyłem tego nicka Życzę wszystkim spokojnych świąt ,aby przyszły rok był jeszcze lepszy od tego ,jeśli chodzi o naszą pasję .że zły ? Każdego kogo pytałem jak mu się podoba w skali od 10 do 10 pisał że 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 @Wojti, to może być bardzo trudne, nawet niewykonalne.Forum dostarcza ciągle nowych kulek, weź tu się powstrzymaj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Miało być sympatycznie i chyba się uda(ło) A co do świątecznych życzeń, jeden z Kolegów był pierwszy i nie było moim zamiarem tworzenie nowego świąteczno-życzeniowego tematu...co najwyżej noworoczno-życzeniowego Warto zachować dyscyplinę i wpisać się także tu - http://jerkbait.pl/topic/50139-%C5%BCyczenia-%C5%9Bwi%C4%85teczne/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 że zły ? Każdego kogo pytałem jak mu się podoba w skali od 10 do 10 pisał że 10 Nie nie ,chodzi o oplucie kawą Ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Nie nie ,chodzi o oplucie kawą Ze śmiechu To dobrze , już się bałem że będę musiał zmienić na Kierownik_Spółdzielni a została mi ostatnia zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi