Skocz do zawartości

Dagon leci w kulki...

cristovo

Rekomendowane odpowiedzi

...nie mogłem się powstrzymać B)

Dagonowi, który niczym w sumie nie zawinił, a być może nawet grzeczny był całe długie miesiące od zeszłorocznego bilansu uczynków, a także całej pozostałej forumowej ferajnie, życzę na Nowy Rok spokoju ducha i ciała, zimnych głów i takiegoż piva, czasu na życie, połamanych kijów, bez względu na to, ile mają korka w korku i z jakiej pochodzą stajni, masła w maśle, kołowrotów z wyrżniętymi kłami i siekaczami, coby już nie musiały ząbkować, wytrzymałych plecionek o możliwie mikroskopijnych quasiśrednicach, wyrozumiałych Drugich Połówek...no i dużo dużo zdrowia :)

Pozdrawiam ;)

cristovo

• Like 4

Wzajemnie Kolego, a co do @Dagona to bym polemizowal gdyż kilka razy w tym roku się oplulem kawą rano przez jego posty :D naprawdę humoru poczucie to ma zacne :D

podpisuje się pod życzeniami dla całego grona Forumowiczów.

Ty ale masz zajebi*** nick.... szacun

• Like 1

Wychodzi na to że Dagon, men... jedna, ten tego panie, karierę robi przy mojej skromnej pomocy, :) Co oczywiście wcale nie było moim zamiarem, gdyż wymieniony, bywało, brzydko mi przyganiał i niemęskie zachowania wytykał. Czego mu nie zapomnę i da Bóg, w stosownym czasie przejadę się po nim jak po łysej kobyle. Powstrzymuje mnie jeno strach przed punktami oraz narażenie się na niewątpliwą ripostę ze strony tego wstręciucha.

Ale że czas święty nastaje, więc i jemu, temu Dagonu jak i Wam Koledzy, życzę tradycyjnie zdrowych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia, obfitego Mikołaja i hucznego Sylwestra. Także tego, żebyście w Nowym Roku nie tylko wszystkie ryby wypuszczali, ale żeby tych wypuszczanych było nawet więcej. :)

Edytowane przez Fugazi
  • Like 4

Wzajemnie Kolego, a co do @Dagona to bym polemizowal gdyż kilka razy w tym roku się oplulem kawą rano przez jego posty :D naprawdę humoru poczucie to ma zacne :D

podpisuje się pod życzeniami dla całego grona Forumowiczów.

Powiem Ci że sam byłem bliski czynu opisanego przez Ciebie jak zobaczyłem tego nicka  :)

Życzę wszystkim spokojnych świąt ,aby przyszły rok był jeszcze lepszy od tego ,jeśli chodzi o naszą pasję :rolleyes: .

Powiem Ci że sam byłem bliski czynu opisanego przez Ciebie jak zobaczyłem tego nicka  :)

Życzę wszystkim spokojnych świąt ,aby przyszły rok był jeszcze lepszy od tego ,jeśli chodzi o naszą pasję :rolleyes: .

że zły ? Każdego kogo pytałem jak mu się podoba w skali od 10 do 10 pisał że 10 :(

Miało być sympatycznie i chyba się uda(ło) ;)

A co do świątecznych życzeń, jeden z Kolegów był pierwszy i nie było moim zamiarem tworzenie nowego świąteczno-życzeniowego tematu...co najwyżej noworoczno-życzeniowego :rolleyes: Warto zachować dyscyplinę i wpisać się także tu - http://jerkbait.pl/topic/50139-%C5%BCyczenia-%C5%9Bwi%C4%85teczne/

• Like 1