sukingad Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Witam,Czy ktoś z Pólpremiera i okolic wybiera się na "pasterkę"? My grzejemy na wałach, prosimy hrabiów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Czytając to zaproszenie przychodzi mi tylko jedno do głowy: zaproszenie na ustawkę dla łysych kiboli ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 może pomyliłeś fora kolego ,jakiś grypsem nadajesz.Witam,Czy ktoś z Pólpremiera i okolic wybiera się na "pasterkę"? My grzejemy na wałach, prosimy hrabiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 może pomyliłeś fora kolego ,jakiś grypsem nadajesz.Nie pomyliłem Kolego i nie błaźnij się, Wesołych Świąt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Szkoda, ze tak daleko....Bo parę km do pól-premiera mam...każda okazja dobra na spotkanie...piwko.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Czytając to zaproszenie przychodzi mi tylko jedno do głowy: zaproszenie na ustawkę dla łysych kiboli ????W prawdzie nosiłem długie pióra, goliłem też cymbał na łyso- to jest Pułtusk Kolego- jest tu dresiarnia, są ludzie uczciwi, np. dresiarze Nie bądż gapa Profesorze, nie takie numery robiliśmy w Pułtusku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi