Skocz do zawartości
  • 0

Czy dział offtopic jest potrzebny?

admin

Pytanie

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Off Topic, czyli poza tematem, naszym głównym tematem jest wędkarstwo, forum również służy do poznawania ludzi, dlatego jeśli np. otworze wątek o ulubiona kapela muzyczna to w dziale Ogólne, które jest w kat spinning, bedzie dośc dziwnie wygladalo. Off Topic ma słuzyć własnie do wymieniania poglądów na tematy niekoniecznie wędkarskie, ale pozwalające również rozwinąc swoje horyzonty. :D

• 0

:wacko:

Powiem tak, dla higieny psychicznej, na zasadzie czystego wyjątku, oczywiscie od czasu do czasu offtopic nie zaszkodzi. Ale na zasadzie wyjatku od reguly. Zeby zaraz tworzyc odrebny dział - ja tego nie widze. Jak ktos chce porozmawiac o sporcie albo o muzyce ma od tego priv albo inne fora tematyczne. Dlatego glosowalem na nie.

• 0

Guzu, na razie nie widzę uzasadnienia tworzenia czegoś takiego. Ponieważ wypowiedziało się na razie 16 osób z czego 9 jest zainteresowanych (dla takiej liczby nie będę tworzył oddzielnego forum - to trzeba przeglądać, utrzymywać itd.), 7 wypowiada się zdecydowanie na NIE, a ponad 170 osób nie zgłasza zapotrzebowania. Zatem widzisz ... zainteresowanie jest minimalne. Będzie większe utworzę oddzielne forum.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Głosowałem na nie, bo nie chce mi się ganiać po kilkunastu (no dobra... trochę przesadziłem :mellow: ) forach. Jeżeli ktoś koniecznie musi pogadać o piłce lubo muzyce to może stworzyć wątek na forum ogólnym. A poza tym to jest forum wędkraskie i takie tematy powinny być w większości poruszane.

Tak uważam.