admin Opublikowano 15 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2006 Witam,Jak w temacie. Czy jest potrzeba stworzenia takiego forum? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Jeszcze nie zostałem niestety przekonany. Proszę o zabieranie głosu w tej sprawie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Off Topic, czyli poza tematem, naszym głównym tematem jest wędkarstwo, forum również służy do poznawania ludzi, dlatego jeśli np. otworze wątek o ulubiona kapela muzyczna to w dziale Ogólne, które jest w kat spinning, bedzie dośc dziwnie wygladalo. Off Topic ma słuzyć własnie do wymieniania poglądów na tematy niekoniecznie wędkarskie, ale pozwalające również rozwinąc swoje horyzonty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Zgadza się Michumm ale na razie nie widzę (po liczbie głosów) wielkiego zainteresowania dla takiego forum. Dla mnie na razie jest remis. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 9:7 = dla mnie na razie jest remis Remek za malo sportu ogladasz Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Powiem tak, dla higieny psychicznej, na zasadzie czystego wyjątku, oczywiscie od czasu do czasu offtopic nie zaszkodzi. Ale na zasadzie wyjatku od reguly. Zeby zaraz tworzyc odrebny dział - ja tego nie widze. Jak ktos chce porozmawiac o sporcie albo o muzyce ma od tego priv albo inne fora tematyczne. Dlatego glosowalem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 16 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Guzu, na razie nie widzę uzasadnienia tworzenia czegoś takiego. Ponieważ wypowiedziało się na razie 16 osób z czego 9 jest zainteresowanych (dla takiej liczby nie będę tworzył oddzielnego forum - to trzeba przeglądać, utrzymywać itd.), 7 wypowiada się zdecydowanie na NIE, a ponad 170 osób nie zgłasza zapotrzebowania. Zatem widzisz ... zainteresowanie jest minimalne. Będzie większe utworzę oddzielne forum. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Guzu Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Easy Remek, Dla mnie nie musi byc dodatkowego forum. W koncu kazdy ma opcje stworzyc nowy watek... Jak sie zaczna pojawiac te watki masowo, to mozna rozmawiac o temacie. Na razie tych watkow Offtopic nie ma nawet dwoch... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2006 Głosowałem na nie, bo nie chce mi się ganiać po kilkunastu (no dobra... trochę przesadziłem ) forach. Jeżeli ktoś koniecznie musi pogadać o piłce lubo muzyce to może stworzyć wątek na forum ogólnym. A poza tym to jest forum wędkraskie i takie tematy powinny być w większości poruszane.Tak uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Witam,
Jak w temacie. Czy jest potrzeba stworzenia takiego forum?
Pozdrawiam
Remek
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi