Skocz do zawartości

Dla mięsiarzy


saw17

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio mówił mi znajomy, że w karpiowej skórze odkładają się toksyny i różne świństwa. Odkąd się o tym dowiedział sam, zdejmuje skórę z karpika na wigilii. Więc może coś w tym jest.
Ja jestem zwolennikiem fileta ze sklepu, niby też ryba ale jakoś mało wyglądająca na rybę ;)

Edytowane przez obcy91
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

niby też ryba ale jakoś mało wyglądająca na rybę ;)

Nie wygląda a i nie smakuje jak ryba. Córce zachciało się kilka dni temu ryby i kupiliśmy filety. Podczas smażenia produkt się .....rozpadł na papkę, pachniał mało przyjemnie i poszedł w kubeł :rolleyes: na obiad były ziemniaki z surówką.

Dorsz, czarniak, molwa czy rdzawiec złowione w Norwegii nigdy się nie rozpadały i smakowały rewelacyjnie. Filety zamrożone przywiezione do Polski są o niebo lepsze niż filety kupione w sklepie.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
×
×
  • Dodaj nową pozycję...