saw17 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dla mięsiarzy http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/gatunki-ryb-ktorych-mieso-moze-szkodzic-zdrowiu/nwjj5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Tylko cóż to znaczy " w dużej ilości" Jak ktoś ma za cel żarcie 15 szczupaków na tydzień, to jeden na tydzień pewnie nie będzie "dużą ilością"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dla Kobiet Miesiarzy w ciąży..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Po szczupcach ponoć nie stoi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ale suchar tylko szczupak jest no i karp, który ponoć jest zdrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 W sumie dla facetów miesiarzy w ciąży też, strzeżcie się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Ostatnio mówił mi znajomy, że w karpiowej skórze odkładają się toksyny i różne świństwa. Odkąd się o tym dowiedział sam, zdejmuje skórę z karpika na wigilii. Więc może coś w tym jest.Ja jestem zwolennikiem fileta ze sklepu, niby też ryba ale jakoś mało wyglądająca na rybę Edytowane 24 Grudnia 2014 przez obcy91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sinopapużasty Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Niebezpieczne jest też spożywanie ryby maślanej w nieco większych ilościach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 niby też ryba ale jakoś mało wyglądająca na rybę Nie wygląda a i nie smakuje jak ryba. Córce zachciało się kilka dni temu ryby i kupiliśmy filety. Podczas smażenia produkt się .....rozpadł na papkę, pachniał mało przyjemnie i poszedł w kubeł na obiad były ziemniaki z surówką.Dorsz, czarniak, molwa czy rdzawiec złowione w Norwegii nigdy się nie rozpadały i smakowały rewelacyjnie. Filety zamrożone przywiezione do Polski są o niebo lepsze niż filety kupione w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Dla mięsiarzy http://kobieta.onet.pl/zdrowie/zycie-i-zdrowie/gatunki-ryb-ktorych-mieso-moze-szkodzic-zdrowiu/nwjj5Wrzuć na fejsa.Za parę lat będziemy mieć plagę szczupaków w polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.