Przemek Szymański Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Witam.Potrzebuję dobrej odzieży przeciwdeszczowej , ale na chłodniejsze miesiące powiedzmy od października do kwietnia.Mam do wyboru ofertę firmy Fladen.Czy może ktoś z Was miał styczność z tymi produktami?? Sztormiaki Fladen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 witek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Za tą cenę?? Ja wybrałem TO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brzoza Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Przemek, a w UK nie będzie taniej? Ja muszę kupić coś takiego do zimowego łowienia z plaży. Może podjedziemy do jakiegoś sklepu z morszczyzną i pooglądamy? Na Canvey Island jest spory sklep, do którego zawsze chciałem wpaść. Godzinka jazdy od nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przemek Szymański
Witam.
Potrzebuję dobrej odzieży przeciwdeszczowej , ale na chłodniejsze miesiące powiedzmy od października do kwietnia.
Mam do wyboru ofertę firmy Fladen.
Czy może ktoś z Was miał styczność z tymi produktami??
Sztormiaki Fladen
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi