rapa10 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam panowie ma pytanie odnośnie silnika chodzi oto jaką musiałby mieć moc jaki akumulator i miej więcej jaka może być cena używanego.Silnik byłby podpięty do łódki pychówki 5 m i używany wyłącznie na starorzeczy czy może jakiś spalinowy.Za wszystkie odpowiedzi dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Cena używki alledrogo i olx da Ci odpowiedź.Na temat mocy i akumulatorów to na forum było już kilkanaście jak nie więcej tematów.Osobiście poszedł bym w małą spalinkę jak jest to pływanie po jednym starorzeczu i nie truł sobie dupy elektrykami. Edytowane 24 Grudnia 2014 przez welpa1809 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 crizz100 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Pychówką o długości 5m będziesz pływał po "starorzeczy" ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 (edytowane) Gdybyś jednak zdecydował się na spalinę to mam 3,3 KM w dwusuwie w dobrej cenie. Mariner. Daj znać na priv ewentualnie. Edytowane 24 Grudnia 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Gdybyś jednak zdecydował się na spalinę to mam 3,3 KM w dwusuwie w dobrej cenie. Mariner. Daj znać na priv ewentualnie.Kurde żeby u mnie ściągnęli zakaz pływania na spalinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trout master Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Kurde żeby u mnie ściągnęli zakaz pływania na spalinie. U "nas" to dużo więcej pasowało by żeby ściągnęli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Triple Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Kurde żeby u mnie ściągnęli zakaz pływania na spalinie.No i w pełni sezonu o spokojnym wędkowaniu na Solinie możesz pomarzyć. Już i tak jest wystarczająco tłoczno a do tego jak by wpadła dzicz z motorówkami, skuterami itp, to szybko byś zmienił zdanie co do używania silników spalinowych. Dobrze, zę ktoś w miarę szybko poszedł po rozum do głowy i wprowadził zakaz używania silników spalinowych na zbiornikach zaporowych (na rzekach można pływać, nigdzie nie ma stref ciszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 To może wprowadzić zakaz używania samochodów w Bieszczadach bo też są niebezpieczne i powodują duży ruch ludzi na zalewie. Pływanie na elektryku jest co najmniej niebezpieczne a napewno niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mariuszwf Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ja tam pływam na elektryku i jest dla mnie ani nie niebezpiecznie ani nie niewygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 welpa1809 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) No i w pełni sezonu o spokojnym wędkowaniu na Solinie możesz pomarzyć. Już i tak jest wystarczająco tłoczno a do tego jak by wpadła dzicz z motorówkami, skuterami itp, to szybko byś zmienił zdanie co do używania silników spalinowych. Dobrze, zę ktoś w miarę szybko poszedł po rozum do głowy i wprowadził zakaz używania silników spalinowych na zbiornikach zaporowych (na rzekach można pływać, nigdzie nie ma stref ciszy).Na Drawskim też zdjeli częściowo strefę ciszy i można wszystkich pogodzić, może nie idealnie ale jest lepiej.Dla niedowiarków http://www.gk24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20140626/DRAWSKO/140629640 Edytowane 26 Grudnia 2014 przez welpa1809 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pipczento2002 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Chroń nas Panie przed spaliną na Solinie i Myczkowcach. Amen. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez pipczento2002 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemofight Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 A ja mam i spalinke i elektryka, w zależności gdzie planuje wypad. Na Wiśle używam spaliny 2,5 km ( łódź laminat 4,10m, waga ponad 100 kg ) i na moje potrzeby do przemieszczania i trolingu w zupełności wystarczy a wielkim plusem jest śmieszne, ledwo zauważalne spalanie rapa10 uważam, że mała spalinka do Twoich potrzeb będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rapa10
Witam panowie ma pytanie odnośnie silnika chodzi oto jaką musiałby mieć moc jaki akumulator i miej więcej jaka może być cena używanego.Silnik byłby podpięty do łódki pychówki 5 m i używany wyłącznie na starorzeczy czy może jakiś spalinowy.
Za wszystkie odpowiedzi dziękuję.
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi