Mordeo Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Czy gremium mogłoby mi pomóc przy interpretacji letnich screenshotów? 1. Screenshot - co to za ryby? Szczupaki? 2. Screenshot - co to za ryby? Czy przy dnie to ryby? 3. Screenshot - co to za ryby mogą być? Czy zielsko? 4. Screenshot - szczupaczki? Sandaczyki? 5. Screenshot - co to za rybki w jednym i drugim zakreśleniu? 6. Screenshot - co to za ryby mogą być na planie? 7. Screenshot - szczupaki przy drobnicy? 8. Screenshot - szczupaki? Sandacze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 1991adam19911 gdybyś odwiedził odpowiedni dział a nie zakładał tematu w pierwszym lepszym to byś znalazł temat gdzie jest interpretacja obrazu na echu http://jerkbait.pl/forum/28-sprzęt-motorowodny-i-elektronika-wędkarska/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 1991adam19911 Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 (edytowane) Nikt nie założył jeszcze tematu z echosondą Raymarine to po pierwsze a po drugie zależało mi na tym żeby zinterpretować dokładnie te echa.... A po 3 jak widzę tych wszystkich czubków co nic nie wnoszą do tematu tylko odsyłają do działów i szukania przy każdym możliwym temacie.... to idź pan w ch.... :/ rozumiem jak ktoś zadaje po raz setny najbardziej popularne pytanko ale tematów z interpretacja obrazów echa jest naprawdę mało. Napewno widziałem ich większość bo dokładnie szukałem a z Raymarine nie znalazłem żadnych! Obraz z Lowrance jest zupełnie inny i łuki są bardzo wyraźnie przedstawione tutaj to wygląda zupełnie inaczej.... Więcej kultury i szacunku do innych użytkowników!Wyszukiwarka nie gryzie - wystarczy wpisać Raymarine żeby się przekonać, czy jest założony taki temat (bo jest!)... Edytowane 17 Czerwca 2015 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 To załóż temat w odpowiednim dziale jak ten Raymarine to takie wyjątkowe echo. Zrzuty z tego eche już były na forum ale po co szukać, najlepiej się obrazić. I radzę w pierwszej kolejności zapoznać się z regulaminem tego forum bo za tych czubków można szybko skończyć tu karierę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mordeo
Czy gremium mogłoby mi pomóc przy interpretacji letnich screenshotów?
1. Screenshot - co to za ryby? Szczupaki?
2. Screenshot - co to za ryby? Czy przy dnie to ryby?
3. Screenshot - co to za ryby mogą być? Czy zielsko?
4. Screenshot - szczupaczki? Sandaczyki?
5. Screenshot - co to za rybki w jednym i drugim zakreśleniu?
6. Screenshot - co to za ryby mogą być na planie?
7. Screenshot - szczupaki przy drobnicy?
8. Screenshot - szczupaki? Sandacze?
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi