Skocz do zawartości
  • 0

Prośba o interpretację obrazów z Raymarine Dragonfly

Mordeo

Pytanie

Czy gremium mogłoby mi pomóc przy interpretacji letnich screenshotów?

1. Screenshot - co to za ryby? Szczupaki?

2. Screenshot - co to za ryby? Czy przy dnie to ryby?

3. Screenshot - co to za ryby mogą być? Czy zielsko?

4. Screenshot - szczupaczki? Sandaczyki?

5. Screenshot - co to za rybki w jednym i drugim zakreśleniu?

6. Screenshot - co to za ryby mogą być na planie?

7. Screenshot -  szczupaki przy drobnicy?

8. Screenshot - szczupaki? Sandacze?

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nikt nie założył jeszcze tematu z echosondą Raymarine to po pierwsze a po drugie zależało mi na tym żeby zinterpretować dokładnie te echa.... A po 3 jak widzę tych wszystkich czubków co nic nie wnoszą do tematu tylko odsyłają do działów i szukania przy każdym możliwym temacie.... to idź pan w ch.... :/ rozumiem jak ktoś zadaje po raz setny najbardziej popularne pytanko ale tematów z interpretacja obrazów echa jest naprawdę mało. Napewno widziałem ich większość bo dokładnie szukałem a z Raymarine nie znalazłem żadnych! Obraz z Lowrance jest zupełnie inny i łuki są bardzo wyraźnie przedstawione tutaj to wygląda zupełnie inaczej....

Więcej kultury i szacunku do innych użytkowników!

Wyszukiwarka nie gryzie - wystarczy wpisać Raymarine żeby się przekonać, czy jest założony taki temat (bo jest!)...

Edytowane przez mario

• 0

To załóż temat w odpowiednim dziale jak ten Raymarine to takie wyjątkowe echo. Zrzuty z tego eche już były na forum ale po co szukać, najlepiej się obrazić.

I radzę w pierwszej kolejności zapoznać się z regulaminem tego forum bo za tych czubków można szybko skończyć tu karierę.