tomtar Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Witam wszystkich serdecznieSzukam ciekawych pudełek do jerków. Jakich używacie i jakie polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Były już o tym wątki,szukaj pudełek morskich na pilkery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 http://jerkbait.pl/topic/44462-polish-musky-box-czyli-ekonomiczna-torba-na-du%C5%BCe-przyn%C4%99ty/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Były już o tym wątki,szukaj pudełek morskich na pilkery.takich jest sporo ale też jestem ciekawy jakiś pudeł które można w plecak spakować na wędrówki z wędką http://jerkbait.pl/topic/44462-polish-musky-box-czyli-ekonomiczna-torba-na-du%C5%BCe-przyn%C4%99ty/dobre do łodzi ale śrenio wygodne na wyprawy piesze biorąc pod uwagę że plecak jeszcze na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okonhel Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Poszukaj w marketach budowlanych organizerów z wsuwanymi przegrodami. Coś dopasujesz do swojego plecaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 najlepiej poszukac w katalogu dragona, przeciez sa najlepsi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) dobre do łodzi ale śrenio wygodne na wyprawy piesze biorąc pod uwagę że plecak jeszcze na plecach Mówisz masz, wynalazek od Savage Gearhttp://www.wedkarskisprzet.pl/images/products/przyborniki-saszetki/torby-plecaki-pokrowce/20120806t01cl.jpg Edytowane 26 Grudnia 2014 przez MichałM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Mówisz masz, wynalazek od Savage Gearhttp://www.wedkarskisprzet.pl/images/products/przyborniki-saszetki/torby-plecaki-pokrowce/20120806t01cl.jpgŚrednio wygodne z plecakiem przerabiałem już takie rozwiązania narazie najlepiej sprawdzają mi się pojemniki na żywność tylko trzeba odpowiednio układać jerki żeby kotwicami się nieuszkadzały Edytowane 26 Grudnia 2014 przez pacek222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 ma sporo zalet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtar Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 To pudełko jest nawet ciekawe. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacek222 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 ale na przeprawy brzegiem średnio wygodne i do plecaka ciężko byłoby spakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Tu polecę ci reklamowke wrzucasz do niej jerki i całość do plecaka uwierz mi ze to najlepsze wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Tomtar,Polecę Ci pudełka Plano. Na łowisku często zmienia się jerki, a te pudełka mają zawiasy.Używam modelu 3620. Mieszczą się tam Slidery 10, Jacki, Freestylery, Sweepery 17 i wiele innych. Pozdrawiam,Waldi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Albo male wygodne pudeleczko albo pudlo na jerki. Jeszcze nie robia pudelek malych z zewnatrz duzych w srodku Ja od siebie polecam FOX deep stack and store (czy store and stack?) sa wersje o roznej wielkosci a nawet bez przegrodek.Albo wlasnie takie "pilkerowe". Ps nie wiem czy to moze ja jestem jakis dziwny, ale jak laze "z buta" to rzadko nosze wiecej jak kilka jerkow (plywajace/tonace/jasne/ciemne) i nigdy nie ide z samymi jerkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomtar Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Tomtar,Polecę Ci pudełka Plano. Na łowisku często zmienia się jerki, a te pudełka mają zawiasy.Używam modelu 3620. Mieszczą się tam Slidery 10, Jacki, Freestylery, Sweepery 17 i wiele innych. Pozdrawiam,WaldiI to pudełko mi się spodobało. Dzięki wszystkim za rady. Kupuje to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi