BOSMAN 76 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Potrzebuję waszej pomocy a w zasadzie to mój kolega, który tu nie ma konta. Mianowicie ma rozmiar buta 52 i takowe potrzebne są GUMOWCE. Może ma ktoś jakieś dojście do takich rozmiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil vfr Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 A jak by tak zadzwonić do LEMIGO?Może zrobią specjalnie dla kolegi większe albo mają na stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw17 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 A co mu się z tymi stopami porobiło, że się tak wydłużyły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Czas świąteczny...może chce chodzić jak Jezus po wodzie. Patyk w rękę i vertical... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras1983 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Popłakałem się ze śmiechu...no, ale problem jest poważny.Jedyne co mi przychodzi do głowy ,to kupić dwie pary i zrobić domowym sposobem jedną Edytowane 26 Grudnia 2014 przez miras1983 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) To może jest śmieszne, ale on ma 205 cm wzrostu i stopy też duże. I nie ma wesoło, a wędkuje i to nieźle. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez BOSMAN 76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) To czasem nie siłacz Maniek z Częstochowy? Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi