pontonss Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Witam koledzy. Mam okazję zakupić, czy ktoś łowił tymi kijami, jak wygląda sprawa gwarancji w polsce.Proszę o pomoc nie wiem czy warto, nie miałem okazji widzieć tych kijów, potrzebuję go do gum na wisłę główka max 25 plus guma 3-4, do tego czorsztyn i taka sama gramatura. Edytowane 4 Stycznia 2015 przez pontonss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 witam,pod jakie rybska ten kijek???bo jak pod sandacza to troche srednio z wyborem,kij pomimo opisu ze ma prace ex fast buja się po całej długości jak przystało na akcje fastwysłałem sklep na pw gdzie możesz kupic g.loomisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 No chciałem pod gumy na sandacza to gl3 wysoki grafit podobno fast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Gl3 to sredni grafitwarto pamiętać ze "C" to zbrojenie pod casta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 (edytowane) Warto. Ja mam GL2 i jestem bardzo zadowolony. GL3 jest nawet lepszy. Za te pieniadze jest warto. G.Loomis to solidne kije. Co do gwarancji w Polsce to Ci nie powiem. W USA gwarancja jest dozywotnia. Edytowane 26 Grudnia 2014 przez Kwinto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ja tam za ta cene wolał bym jednak blue rapida chyba jednak.. miałem lomisa gl2 . Demonem szybkosci/czułości to on nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Pod moje zastosowania się nada post 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Bierz i sie nie zastanawiaj. Za te pieniadze G.Loomis to kradziez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszKKK Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 czułość jest piękielna,ale z zacięciem może być problem przy delikatnym pstrykaniu,ja tak miałem i zmieniłem na dragona wklejanke power jig celem sprawdzenia skuteczniejszego zacinania i faktycznie efekty się poprawiły,szczupaki okonie sandacze lądowały w łódce(a później w wodzie)teraz mam st.croix legend elite x fast do 18g i jestem bardzo zadowolony,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Kupie zobaczę co lepsze mam jeszcze hm80 black hunter gdyby nie był taki długi to miałby u mnie dożywocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Kupie zobaczę co lepsze mam jeszcze hm80 black hunter gdyby nie był taki długi to miałby u mnie dożywocieTak dla upewnienia, to wiesz ze jest to cast.....? Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Kwinto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Cześć wklejilem blank ze strony to wersja s w Spiningjuz kupiłem zawsze mnie intrygowalo dlaczego loomis jest dwa razy droższy od reszty będzie okazja sprawdzić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zobaczysz jak dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siek Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 kolega,,Kwinto,, ma rację ja mam GLX F 1208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Dam znać co sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi