kezmo Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Kołowrotek na kij pstrągowy...Daiwa Caldia vs Daiwa Balistic a może Shimano Stradic lub cos innego... ? Chodzi mi przede wszystkim o bezproblemową i miłą pracę przez kilka sezonów. O ile Stradica trochę znam o tyle z Daiwą nie mam doświadczenia. Co byście kupili i dlaczego...? Budżet ograniczony - ok. 800 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Witaj musi być nowy czy używane też bierzesz pod uwagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Może skusiłbym się na używany w idealnym stanie + gwarancja ale jednak wolałbym nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Caldia ok mam dwie sztuki ze starszych serii i mogę polecić. W dziale sprzedam wisi jedna sztuka '14 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Polecam z kilkusezonowej autopsji Daiwę Emblema 2000, swój w idealnym stanie (kupowany na giełdzie jerkbait) nabyłem jednak bez gwarancji, kręci świetnie pod typowymi przynętami pstrągowymi rzekłbym bez wysiłku, oznak zużycia brak, zdecydowanie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kezmo Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Każdy kołowrotek ma jakieś słabsze strony jak np. źle spasowany z obudową rolki prowadzącej druciany kabłąk w Techniumie czy wysoki i o dziwnym kształcie kabłąk w Stradicu. W obu tych kołowrotkach linka potrafi nie wskoczyć na rolkę prowadzącą. W Stradicu dodatkowo kabłąk potrafi bić po paluchach... Jak to wygląda w caldii albo balisticu ? Występują jakieś tego typu minusy ? Edytowane 27 Grudnia 2014 przez kezmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Każdy kołowrotek ma jakieś słabsze strony jak np. źle spasowany z obudową rolki prowadzącej druciany kabłąk w Techniumie czy wysoki i o dziwnym kształcie kabłąk w Stradicu. W obu tych kołowrotkach linka potrafi nie wskoczyć na rolkę prowadzącą. W Stradicu dodatkowo kabłąk potrafi bić po paluchach... Jak to wygląda w caldii albo balisticu ? Występują jakieś tego typu minusy ?a który to stradic bije po paluchach kilka mialem a i palce tez mam całe ps.podeslalem propozycje na priv Edytowane 27 Grudnia 2014 przez tony1983 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Każdy kołowrotek ma jakieś słabsze strony jak np. źle spasowany z obudową rolki prowadzącej druciany kabłąk w Techniumie czy wysoki i o dziwnym kształcie kabłąk w Stradicu. W obu tych kołowrotkach linka potrafi nie wskoczyć na rolkę prowadzącą. W Stradicu dodatkowo kabłąk potrafi bić po paluchach... Jak to wygląda w caldii albo balisticu ? Występują jakieś tego typu minusy ? co do rolki to się zgadzam, ale czasem trzeba trochę siłowo sprawę rozwiązać.... a który to stradic bije po paluchach kilka mialem a i palce tez mam całe ps.podeslalem propozycje na priv ....zdecydowanie jeśli chodzi o "bicie" po paluchach to prym wiedzie mała Ultegra 1000, ale i tak nie mogę się z nią rozstać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam,Czy ktoś, z zacnego grona, miał do czynienia z kołowrotkami Daiwy Ballistic EX-H.?? Mam na myśli pracę, w szczególności.Wszystkie opinie mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wszystkie opinie mile widziane. Gdzie jest pułapka ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 a który to stradic bije po paluchach 4000 napewno. Ale zaznaczam, że nie mam małych rączek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krakus Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Na tym forum to tylko Shimano i Daiwa królują a ja sobie odmieniłem i od kilku dni łowie na OKUME RTX 25 i póki co złego słowa nie powiem pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthrawn76 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 ja kiedyś miałem okumę trio i byłem bardzo zadowolony. Tyle, że u mnie w UK okuma i daiwa są mega popularne teraz kupowałem nowy kołowrotek do lekkiego spinu i znów postawiłem na okumę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 robert67- pułapki żadnej nie ma.Szukam opinii na temat EX 2500 H. Wiem, że jest to nowośc na 2015 rok, ale może już go ktoś testował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 a są okumy za 800 złociszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pontonss Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 są nawet za 200 ale jak chesz to ktoś Ci sprzeda za 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi