Szukam łodzi oraz przyczepki, na której łódź mógłbym wozić. Wszystkie interesujące oferty są na Mazurach, a to cholernie daleko do Jeleniej Góry. Czy znacie jakieś sklepy / producentów u których można kupić obie rzeczy, których potrzebuję (Wrocław, Zielona Góra, Gorzów, wszystko co jest bliżej niż 500km )? W zakupach ograniczają mnie dwie rzeczy:
wymiary łodzi ok 4m, a razem z przyczepką nie może przekraczać 5m (musi się zmieścić w garażu, ale to jeszcze dokładniej pomierzę)
cena do +-5 tys. (łódź + przyczepka)
Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
P.S Google już przeszukałem, ale może źle zadaje pytania bo nie znalazłem nic interesującego.
Jeżeli admin stwierdzi, że ten post znalazł się w niewłaściwym miejscu proszę o jego przeniesienie.
Pytanie
Jack__Daniels
Witam serdecznie.
Szukam łodzi oraz przyczepki, na której łódź mógłbym wozić. Wszystkie interesujące oferty są na Mazurach, a to cholernie daleko do Jeleniej Góry. Czy znacie jakieś sklepy / producentów u których można kupić obie rzeczy, których potrzebuję (Wrocław, Zielona Góra, Gorzów, wszystko co jest bliżej niż 500km
)? W zakupach ograniczają mnie dwie rzeczy:
wymiary łodzi ok 4m, a razem z przyczepką nie może przekraczać 5m (musi się zmieścić w garażu, ale to jeszcze dokładniej pomierzę)
cena do +-5 tys. (łódź + przyczepka)
Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
P.S Google już przeszukałem, ale może źle zadaje pytania bo nie znalazłem nic interesującego.
Jeżeli admin stwierdzi, że ten post znalazł się w niewłaściwym miejscu proszę o jego przeniesienie.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi