jackie01 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 @pacek222 i jak efekty? Ja probuje na Nidzie polawiać klenie, jazie ale efekt mam mizerny. Gdzie się wybrąć za tymi rybkami Panowie w świętokrzyskim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 @pacek222 i jak efekty? Ja probuje na Nidzie polawiać klenie, jazie ale efekt mam mizerny. Gdzie się wybrąć za tymi rybkami Panowie w świętokrzyskim ? Zagladnij na Swietokrzyski Przewodnik Wedkarski, tam znajdziesz wiecej info o Nidzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 @Del Toro zaglądałem i tam ale równiez brak info o aktualnym stanie rybotanu i efektach polowu kleni i jazi na Nidzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 @Del Toro zaglądałem i tam ale równiez brak info o aktualnym stanie rybotanu i efektach polowu kleni i jazi na Nidzie. Wiem ze czesc chlopakow na Nidzie lowi, ale nie mam pojecia jak tam z efektami. Na forum zbytnio sie nie chwala Jak chlopaki z uniwerku w Krakowie robili badania/odlowy kontrolne to na tej Nidzie nie bylo tak zle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 @pacek222 i jak efekty? Ja probuje na Nidzie polawiać klenie, jazie ale efekt mam mizerny. Gdzie się wybrąć za tymi rybkami Panowie w świętokrzyskim ?Spróbój odcinek przyujściowy. 2 lata wstecz, fajnie połowiłem (jaż, kleń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Nida to piękna rzeka ciekawa lecz nie dla wszystkich . trudno z rybą ale jest taka że szczęka opada mam małą praktykę z nidą i jej mieszkańcami pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JareckiW Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Czarna w tym roku coraz płytsza, coraz bardziej zsypana, coraz bardziej zarasta.Letnie spiningownie na niektórych odcinkach to prawdziwy hard core. Czas szukać nowych miejscówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 hop hop jakies kropki w tym sezonie trafiliscie? jak Wasza ocena przy lepszych warunkach wodnych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasss Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 W ostatnim czasie po pogłoskach miejscowej ludności na odcinku Gminy Imielno nie było czego szukać,kłusownicy zrównali rzekę w taki sposób że nawet ciężko było o drobnicę..a co dopiero o coś więcej.. Również ciekawi mnie jak wygląda sytuacja powyżej Rębowa,ktoś łowi tam regularnie ? Jak wygląda sytuacja w okolicy Nowego Korczyna gdzie Nida do Wisły ucieka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prabart Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 pozwalam sobie odświazyć tematktoś gania za "kropkami"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Gdzie po Nidzie?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donu88 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Z dzisiejszego wypadu na Czarną Nide, trochę połaziłem niestety zero pobicia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommik Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Po przewodach elektrycznych widać, że presja dość duża 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefson Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Te przewody to okolice zalewu w Morawicy... Kilka lat temu jakieś szcupaki tam były ale teraz to lipa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Się trzeba postarać, żeby na nich zestaw powiesić... Wymach lepszy niż niejeden dyskobol trzeba wziąć. Zawsze jak widzę te dyndające ozdoby poprawia mi się humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donu88 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Całe szczęście, że nie moje te ozdoby wiszą [emoji1] [emoji1] Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 z poważniejszych tematów: dalej tez rozmarznięte? tak ze 3 zakręty bliżej kościoła? myślałem, żeby się z pickerkiem wybrać w weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donu88 Opublikowano 1 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 Dalej nie byłem, ale sądząc po pogodzie napewno juz lodu na Nidzie nie ma, duzo dalej na moście na E7 lodu nie ma Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donu88 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 W niedziele trochę pozwiedzalem, liczyłem na zalew w Małogoszczu niestety lód taki gruby, żeby można jeszcze spod niego łowić [emoji1] trochę białej nidy, trochę czarnej nidy, niestety zero kontaktu z ryba [emoji17] jeszcze trochę i mam nadzieje sezon spiningowy wystartuje w pełni [emoji4] Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel2016 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Piekna rzeka ja też.muszę w tym roku odwiedzić to miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyzu Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Trochę zawczesnie jeszcze na nide. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donu88 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Z tego co słyszę tu i ówdzie to za późno o jakieś 5-10 lat [emoji17] pamiętam za małolata jak ojciec szczupaki wyciągał jednego za drugim, mietusy nawet były a teraz pustynia przynajmniej na białej Nidzie, no ale cóż co kija pomoczylem to moje [emoji16] [emoji16] Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czyzu Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 powiem tak ze ryb drapieżnych jest jak na lekarstwo ale klenie mają się dobrze.Tylko to stare profesor hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trolu Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 powiem tak ze ryb drapieżnych jest jak na lekarstwo ale klenie mają się dobrze.Tylko to stare profesor heheNad Nidą stawiałem swoje pierwsze wędkarskie kroki, były pierwsze ryby. Większość moich rekordów pochodzi właśnie z Nidy. Odwiedzam Nidę często i w chwili obecnej to już nie jest to co było kilka lat temu. W tym roku nastawiam się na grubaśne jazie, które widziałem w zeszłym roku na półmetrowej wodzie, mało się za przeproszeniem nie zesrałem takie kabany hehe. Największe oceniam w granicach 60 cm. Jeśli takiego upoluje to na pewno się pochwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domator Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 mam zamiar w maju 2018 r. wyskoczyć nad Nidę. Ciekawe jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi