czyzu Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Dziś byłem na małym rekonansie ze spinem woda jeszcze spi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berlin997 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Panowie czy jest tu ktoś, kto łowi na Nidzie? Zadawajcie relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackie01 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Cześć, jak dobrze wiesz Nida wymiera. Ja od jakiegoś czasu odpuściłem ją zupełnie na rzecz Wisły. Koledzy z muchówką chwalą Nidę za klenie ale ja na spinning jakoś nie mam do nich szczęścia. A jak u Ciebie z efektami na naszej Nidzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Teraz przy tych temperaturach i stanie wody muchowanie i kłenie i jazie.Oczywiście przyujsciowy odcinek można sobie podarować,sam drób.Im wyżej od Pińczowa tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maykel123 Opublikowano 26 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2019 W przyszły weeken planuję połowić klenie na muszkę na odcinku od Motkowic w górę. Był ktoś na tym odcinku w tym roku? Jest sens się tam wybrać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berlin997 Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Witam. To może zamiar nidy, macie jakieś inne miejsca w naszym województwie. Chętnie bym się z kimś zgadał i skoczył na klexy. Niestety w Nidzie jest lipa, trafiają się pojedyncze sztuki, maksynalnie do 40-45cm, ale to naprawdę taki, to na kilka wyjazdów się trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 Maykel123 byłem w tym tygodniu z muchówką kilka kilometrów wyżej, w Mokrsku. Wody wszędzie maksymalnie po łydki, wszędzie piasek. Nie widziałem żadnych większych ryb, a do mniejszych much wyskakiwały tylko kleniki po 15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maykel123 Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Dzięki za informację. Dam znać po weekendzie jak mi poszło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Witam, jakieś wyniki na Nidzie ? Maykel udało się coś złowić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Może coś się ruszy bo kajaków wreszcie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 Witam. Ktoś już zaczynał sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 6 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2020 (edytowane) CześćA kiedy się zakończył???????? Edytowane 6 Marca 2020 przez kondzio 77 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Witam koledzy, chodzę od tygodnia za kleniem a jedyna ryba to szczupak z przyłowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-O-K-E-R Opublikowano 20 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2020 W jakim rejonie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achtenczarli Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Wislica - Nowy Korczyn : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 3 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2020 50ka z końcówki kwietnia. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manisz45 Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Ładny. Więcej życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 4 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 Bardzo ładny. Przed czy za Pińczowem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 W górę od Pińczowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Panowie rybki są ale im wyżej tym lepiej.Przejściowy odcinek suszaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 W górę od PińczowaTak coś własnie wyczuwałem. Z kleniem na Nidzie jest tak, że on jest i to ładny bo sporo widuję tylko go łowić nie umiem. Ale może kiedyś się nauczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Górna Biała Nida. Kraina okonia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roseth Opublikowano 22 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Czarna Nida. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryboman Opublikowano 20 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2021 Odcinek Czarna Nida 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_M Opublikowano 21 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2021 Coś się działo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi