Mekamil Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 A nie gadaliśmy już kiedyś o tym, że trzeba by było przełożyć polik od większego modelu do 4601 i wtedy by była terkotka? Czy istnieje wersja ABU 4601 (chodzi o rozmiar) wyposazona w terkotke ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Robert wklej fotkę całego zbioru multików... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) OK, mówisz i masz ale zrobiłem to w cafejce. Dziękuję wszystkim za udział w kształtowaniu mojej kolekcji. W szczególności dziękuję darczyńcom Edytowane 1 Stycznia 2015 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ten abu 5001c z line alarm to ten czarny w lewym dolnym rogu z czerwona linką na szpuli ? @mekamilkiedyś na pewno mówiliśmy... choroba trollingowa ustępuje i powraca cyklicznie. Czyli fabrycznie 4601 nie bylo z terkotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Tak, posiada terkotkę w szpulce przy odjedzie rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Tak, posiada terkotkę w szpulce przy odjedzie rybki. W szpulce? A nie w przekładni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ten abu 5001c z line alarm to ten czarny w lewym dolnym rogu z czerwona linką na szpuli ? @mekamilkiedyś na pewno mówiliśmy... choroba trollingowa ustępuje i powraca cyklicznie.Czyli fabrycznie 4601 nie bylo z terkotka Wydaje mi się , że Łukasz @Pumba ma 4601 z terkotką . Może się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 W szpulce? A nie w przekładni?Nie ma włącznika terkotki on/off Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Nie ma włącznika terkotki on/off No to tym bardziej pewne jest, że terkotka jest w przekładni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 i do tego pięknie brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Czy każdy czarny 5001c będzie na pewno wyposażony w ten line alarm? Czy były to jakieś specjalne wersje ?Wisi taki jeden na ebay uk... A na stronie abu w schematach mają kilka wersji 5001c.ten 5001 to rozmiar 6601 czy mniejszy ? Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 A na stronie abu w schematach mają kilka wersji 5001c.dzięki za pomocZ tych schematów, co tam są wynika, że tylko ten z 74 roku miał terkotkę w przekładni. W modelu z 86 roku już nie było, a te nowsze to generalnie nie mogą mieć, bo system hamulca jest już wielotarczowy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Mniejszy. Raczej nawet mniejsza średnica polika od 5601 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 A ten tu to ten terkoczacy ?http://m.ebay.com/itm/261662464671?nav=SEARCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Mniejszy. Raczej nawet mniejsza średnica polika od 5601Nie no średnicę polika to one wszystkie mają taką samą, chyba, że wchodzimy w Maxxy, SXy, czy inne Morrumy, które to są zbudowane na zupełnie innej ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 A ten tu to ten terkoczacy ?http://m.ebay.com/itm/261662464671?nav=SEARCHTen jest z 86ego, więc wg schematu terkotki nie powinien mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) ??? (dobrze że mamy Kamila ) Edytowane 1 Stycznia 2015 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ten jest z 86ego, więc wg schematu terkotki nie powinien miećDziękuję za naprostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Nie no średnicę polika to one wszystkie mają taką samą, chyba, że wchodzimy w Maxxy, SXy, czy inne Morrumy, które to są zbudowane na zupełnie innej ramie.Sorki ale ja jeszcze dzisiaj mam sylwestrową skalę porównawczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Z nowych "markowych" multików z terkotką najtańsza pewnie Daiwa. http://www.ebay.com/itm/Daiwa-Millionaire-Classic-Series-Baitcasting-Reel-Left-Hand-5-1-1-M-C300L-/181609265892?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2a48c17ae4http://www.ebay.com/itm/Daiwa-Millionaire-Classic-Baitcast-Reel-M-C300L-/191465971567?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c9442df6f Mnie chodzi Shimano Torium 14 po głowie. Mocarna maszynka. Tylko przełożenie ciut za wysokie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Wydaje mi się , że Łukasz @Pumba ma 4601 z terkotką . Może się odezwie.Mam dwie sztuki 5601, terkotka jest w obu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Mam dwie sztuki 5601, terkotka jest w obu.Te niebiesko-srebrne C4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Nie, całe są srebrne, ale nie wiem czy C3 czy C4, nie chce mi się iść do garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 To ja nie wiem, jaki Ty masz model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Mam całego srebrnego ABU z terkotką. C3 6601. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi