Skocz do zawartości

Multiplikator z grzechotką

Maciek1

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem, że nie bardzo na temat bo nie ten kaliber, ale wrzucę, a co tam :P

Chociaż dwa parametry wątku spełnia: nieduży i z terkotką ;)

I nawet terkotka z dwoma położeniami: "normalna" i baardzo głośna.

attachicon.gifPennTRQ12_1.JPG attachicon.gifPennTRQ12_2.JPG attachicon.gifPennTRQ12_5.JPG

Przypomina najmniejszego aveta SX.

Ladny :)

Konczac moj udzial w watku castingowym, ktory to zawsze jest dla mnie wielkim stresem. Bo temat znam slabo. Ponizej zalaczam link do rozwiazania, na jakie ja sie zdecydowalem (pod katem trollingu i linek PE) : 

http://www.purefishing.jp/product/bc/abugarcia/ambassadeur/salty_stage/revo/SALTY_STAGE_REVO_LJ-1.html

Konczac moj udzial w watku castingowym, ktory to zawsze jest dla mnie wielkim stresem. Bo temat znam slabo. Ponizej zalaczam link do rozwiazania, na jakie ja sie zdecydowalem (pod katem trollingu i linek PE) : 

http://www.purefishing.jp/product/bc/abugarcia/ambassadeur/salty_stage/revo/SALTY_STAGE_REVO_LJ-1.html

Jest w zapasie power handle czy tylko podwójna korbka?

hehe i T knoby :D

Pytam ze względu na to, że toro nacl, którego jestem szczęśliwym posiadaczem ma power handle w zestawie jako druga korbka, ciekawe czy w tym jest podobnie :)

Lepiej powiedz czy udało Ci się coś z tymi arborami wykminić ;)

Edytowane przez Tomek88
  • Like 1

Korbka mozna powiedziec ze byla w zestawie (zamowilem przy okazji zamowienia kolowrotka).

Knoby sa wymienialne.

Wygląda na to, że ten LJ-1 jest kopią toro nacl tylko płytka szpula, większe przełożenie oraz brak korbki w zestawie. Made in Korea?

Z tmi T knobami to był żarcik dla Rafała :ph34r:

Patrzyłem za arborami i nie znalazłem takich "wielkich" średnic....myślę nad węglową rurką typu "ser szwajcarski" czyli po bliskim spotkaniu z wiertarką

Wybacz, że nie wychwyciłem kontekstu :lol:

Będziesz wiercił, przecinał na pół i kleił na szpuli? Jak Ci się uda to może wstaw efekt, lepiej się uczyć na czyichś błędach :D

Dla mnie srodek to magia :)

Identyko bebechy jak w toro nacl na oko oczywiście nie do końca, bo przełożenie kołem musieli zrobić.

U mnie w toro głęboka szpulka circa 29g tutaj od LJ-1 37 a druga jak się domyślam od LJ-3 34 gramy, ciekawe od ile startuje na płytkiej :D

Edit:

Waga toro z LJ-1 się pokrywa więc albo delikatnie przekłamali albo 8gr cięższą szpulę rekompensuje trochę mniejsze koło dające szybsze przełożenie. Wynikało by z tego, że materiały użyte identyczne, dobrze kombinuje? ;)

Edytowane przez Tomek88

• 1 rok później...

Dawno temu interesowałem się tematem, więc pytanie mam do Panów śledzących temat, czy na chwile obecną jest jakis multik castingowy mający terkotke przy oddawaniu linki ?

Odpowiadając na pytanie :

Jest

Nawet więcej niż jeden

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

• Like 1