Tomek88 Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 To teraz trzeba zrobić hybrydę z svs'em i "exciting drag sound", albo poczekać na nowe modele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Dzieki za czujnosc Panowie. Niewiele zabraklo a bym zamowil na dniach parke z JP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Wiem, że nie bardzo na temat bo nie ten kaliber, ale wrzucę, a co tam Chociaż dwa parametry wątku spełnia: nieduży i z terkotką I nawet terkotka z dwoma położeniami: "normalna" i baardzo głośna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Tylko mylimy tutaj dwa rodzaje terkotek. Jedna to tzw. Line Out Alarm przydatna przy trolu a druga to mechanizm nawiązujący do tego ze stałej szpuli. Czyli przyjemny dźwięk podczas holu okazowej sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Wiem, że nie bardzo na temat bo nie ten kaliber, ale wrzucę, a co tam Chociaż dwa parametry wątku spełnia: nieduży i z terkotką I nawet terkotka z dwoma położeniami: "normalna" i baardzo głośna. PennTRQ12_1.JPG PennTRQ12_2.JPG PennTRQ12_5.JPG Przypomina najmniejszego aveta SX. Ladny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Konczac moj udzial w watku castingowym, ktory to zawsze jest dla mnie wielkim stresem. Bo temat znam slabo. Ponizej zalaczam link do rozwiazania, na jakie ja sie zdecydowalem (pod katem trollingu i linek PE) : http://www.purefishing.jp/product/bc/abugarcia/ambassadeur/salty_stage/revo/SALTY_STAGE_REVO_LJ-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Konczac moj udzial w watku castingowym, ktory to zawsze jest dla mnie wielkim stresem. Bo temat znam slabo. Ponizej zalaczam link do rozwiazania, na jakie ja sie zdecydowalem (pod katem trollingu i linek PE) : http://www.purefishing.jp/product/bc/abugarcia/ambassadeur/salty_stage/revo/SALTY_STAGE_REVO_LJ-1.htmlJest w zapasie power handle czy tylko podwójna korbka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 hehe i T knoby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 (edytowane) hehe i T knoby Pytam ze względu na to, że toro nacl, którego jestem szczęśliwym posiadaczem ma power handle w zestawie jako druga korbka, ciekawe czy w tym jest podobnie Lepiej powiedz czy udało Ci się coś z tymi arborami wykminić Edytowane 13 Lutego 2015 przez Tomek88 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Korbka mozna powiedziec ze byla w zestawie (zamowilem przy okazji zamowienia kolowrotka). Knoby sa wymienialne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Z tmi T knobami to był żarcik dla Rafała Patrzyłem za arborami i nie znalazłem takich "wielkich" średnic....myślę nad węglową rurką typu "ser szwajcarski" czyli po bliskim spotkaniu z wiertarką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Korbka mozna powiedziec ze byla w zestawie (zamowilem przy okazji zamowienia kolowrotka). Knoby sa wymienialne.Wygląda na to, że ten LJ-1 jest kopią toro nacl tylko płytka szpula, większe przełożenie oraz brak korbki w zestawie. Made in Korea? Z tmi T knobami to był żarcik dla Rafała Patrzyłem za arborami i nie znalazłem takich "wielkich" średnic....myślę nad węglową rurką typu "ser szwajcarski" czyli po bliskim spotkaniu z wiertarkąWybacz, że nie wychwyciłem kontekstu Będziesz wiercił, przecinał na pół i kleił na szpuli? Jak Ci się uda to może wstaw efekt, lepiej się uczyć na czyichś błędach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Przyjdzie to opowiem co to za jeden. Plytka szpulka akurat mi pasuje . Linka wskoczy PE 1.5 . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Przyjdzie to opowiem co to za jeden. Plytka szpulka akurat mi pasuje . Linka wskoczy PE 1.5 .Oj chudziutko. Ja poniżej 2,0 nie schodzę. Jest i tak dużo cieńsza od Strena 20 Lb.Robi bzzzzzzz.... ? Edytowane 14 Lutego 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Oj chudziutko. Ja poniżej 2,0 nie schodzę. Jest i tak dużo cieńsza od Strena 20 Lb.Robi bzzzzzzz.... ?Halasuje na maxa po przełączeniu pstryczka z boku obudowy. Jak to abu toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Dla mnie srodek to magia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 (edytowane) Dla mnie srodek to magia Identyko bebechy jak w toro nacl na oko oczywiście nie do końca, bo przełożenie kołem musieli zrobić.U mnie w toro głęboka szpulka circa 29g tutaj od LJ-1 37 a druga jak się domyślam od LJ-3 34 gramy, ciekawe od ile startuje na płytkiej Edit:Waga toro z LJ-1 się pokrywa więc albo delikatnie przekłamali albo 8gr cięższą szpulę rekompensuje trochę mniejsze koło dające szybsze przełożenie. Wynikało by z tego, że materiały użyte identyczne, dobrze kombinuje? Edytowane 14 Lutego 2015 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Locutus85 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Dawno temu interesowałem się tematem, więc pytanie mam do Panów śledzących temat, czy na chwile obecną jest jakis multik castingowy mający terkotke przy oddawaniu linki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Do jakiego łowienia? Niski profil czy krąglak? Jaka masa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Dawno temu interesowałem się tematem, więc pytanie mam do Panów śledzących temat, czy na chwile obecną jest jakis multik castingowy mający terkotke przy oddawaniu linki ?Odpowiadając na pytanie :Jest Nawet więcej niż jeden Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Odpowiadając na pytanie :Jest Nawet więcej niż jedenA mozesz je wymienić w kolejności alfabetycznej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 na pewno są modyfikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 A mozesz je wymienić w kolejności alfabetycznej? Abu, Daiwa, Shimano... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi