Vigo Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Cały czas chodzą mi po głowie takie gąbkowe rybki, zerknąłem na kilka ruskich filmików i przynęta banalna do wykonania może okazać się niebanalnie efektywną, a u nas mało znana i co najistotniejsze rybom chyba też.Trzeba będzie popróbować zmajstrować taką porolonową rybeńkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Do sezonu jeszcze trochę czasu, można podłubać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognito Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Witam,a jak uzbroić te rybki,żeby łowić w miejscu bardzo zaczepowym.Myślę,że te przynęty będą bardzo dobre na nasze sandacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Popatrz na YouTube jest wszystko pokazane, a jak rozumiesz trochę rosyjski to i wytłumaczone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognito Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Jeszcze jedna moja prośba,a jaki atraktor na sandacza.Słyszałem ,że najlepsze są własnej roboty z zastosowaniem wędzonej makreli i krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
incognito Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ja,już obejrzałem prawie wszystkie rosyjskie filmiki,ale szukam rozwiązania bez zaczepowego ,a zarazem skutecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ja,już obejrzałem prawie wszystkie rosyjskie filmiki,ale szukam rozwiązania bez zaczepowego ,a zarazem skutecznego.W tym wypadku najprostszym rozwiązaniem antyzaczepowym jest tak, jak pokazują to Rosjanie, czyli zbrojenie rybki porolonowej podwójną, drucianą kotwiczką, ramionami do góry i przygiętymi tak by groty "przytulone" były ściśle do boków korpusu rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurekSte Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Na Wisełce przynęty gąbkowe dawały dobre wyniki przeważnie na przykosach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimyzoo Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Czy ktoś może poradzić gdzie dostanę gąbki/pianki w różnych kolorach do wykonania manduli? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregorS Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 W sklepie z zabawkami, szukaj puzzli najlepiej takich dużych na podłogę. Dobrze jak są twarde to łatwiej się obrabiają . Kupiłem takie u "Chińczyka " i lipa bo nie dość że są miękkie to jeszcze jak ściśniesz w palcach to już nie wracają do poprzedniego kształtu. Można też w ogrodniczym poszukać podkładki pod kolana. Ogólnie jest tego trochę w sklepach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Klapki są niezłym kolorowym materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agama_pl Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Wychaczyłem coś takiego jak gąbka techniczna. Może się sprawdzi, teoretycznie podobne do tego co na filmach. Trzeba by tylko poszperać co do różnych kolorów. Co sądzicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 W moich stronach nikt tym raczej nie łowi W sklepach też nie ma manduli, wiec postanowiłem sam kilka zrobić A to tokarka z dremala i nita 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 A tak to wyszło A to już finalne zestawy musiałem wczoraj sobie zrobić jakiś czeburaszki Jak na pierwsze próby to całkiem całkiem mi wyszło 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Na choinke mozna powiesic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoss Opublikowano 13 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 Gdyby nie te kotwice to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 14 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Dobra robota 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 16 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 A i tokarka Extraklasyka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sportfishing.pl Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 (edytowane) Robie to juz 5 lat http://jerkbait.pl/topic/50733-czeburaszki-mandulehaki-decoyowner/?p=1585779 Edytowane 17 Grudnia 2015 przez Sport-Fishing.eu 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 co to za pianka z czego to sie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jak uważnie przeczytasz ten temat, a to tylko 4 strony , to znajdziesz przynajmniej kilka rodzajów materiału, z którego zrobisz w/w mandule... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 @Sport-Fishing.eu swietny zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 Jak uważnie przeczytasz ten temat, a to tylko 4 strony , to znajdziesz przynajmniej kilka rodzajów materiału, z którego zrobisz w/w mandule... Czytałem lecz chciałbym się dowiedzieć co to za materiał na zdjęciach Dawidoss, moja wina nie uściśliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Czy ktoś może poradzić gdzie dostanę gąbki/pianki w różnych kolorach do wykonania manduli? PozdrawiamMyślę że to się świetnie nada : http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5779045172&reco_id=e4cdea0c-a715-11e5-89ee-fa163eefc979&ars_rule_id=201&ars_source=ars&ars_socket_id=9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRIspin Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2015 Również bardzo fajna opcja jak za tą cenę to sporo materiału : http://allegro.pl/duze-puzzle-piankowe-literki-i-cyferki-mata-30cm-i5820385987.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi